|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so květen 07, 2016 8:32 pm Předmět: |
|
|
Rád by som Diamonde vedel tvoju motiváciu, to ťa ozaj tak baví diétiť etc., pre toto? Klasika vôbec nie je pre teba, potreboval by si aspoň 20kg svalov naviac, aby aspoň nejak na súťaženie bolo, aby to to nejak vyzeralo, takto to bude vždy žížalovité, dlhé, prázdne, chýba i hustota a tvrdosť, o tvaroch sa nedá ani baviť, máš akurát vcelku nohy, zvyšok nie je vôbec na pódia z hľadiska anatomického, to ťažko zmeníš, ako je pekné, že sa držíš naturálnej cesty a pod., ale voľba kategórie a športu je scestná, formu v rámci možnosti spraviť vieš, ale treba sa nato pozrieť triezvo. Každopádne, prosti gustu... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
o.g.
|
Zaslal: so květen 07, 2016 9:18 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 07, 2016 9:22 pm Předmět: |
|
|
| o.g. napsal: | | Turakam napsal: | | Rád by som Diamonde vedel tvoju motiváciu, to ťa ozaj tak baví diétiť etc., pre toto? Klasika vôbec nie je pre teba, potreboval by si aspoň 20kg svalov naviac, aby aspoň nejak na súťaženie bolo, aby to to nejak vyzeralo, takto to bude vždy žížalovité, dlhé, prázdne, chýba i hustota a tvrdosť, o tvaroch sa nedá ani baviť, máš akurát vcelku nohy, zvyšok nie je vôbec na pódia z hľadiska anatomického, to ťažko zmeníš, ako je pekné, že sa držíš naturálnej cesty a pod., ale voľba kategórie a športu je scestná, formu v rámci možnosti spraviť vieš, ale treba sa nato pozrieť triezvo. Každopádne, prosti gustu... |
Nevím, jestli tady chce mít po vypětí, co má za sebou, tento typ komentářů.... však on si to pak promaže.
Diamonde, seš na mě určitě naštvanej za to trochu vyostřené pošťuchování před pár dny, ale je snad jasné, že osobní "urážky" si nesmíš brát nikdy osobně..... A domnívám se, žes prošel "zkouškou" a osobně sis to nevzal.....
Turakame tvůj pohled Diamonda neodradí, aby dál dělal co ho naplňuje a co má rád....
Osobně jsem byl svědkem mnoha úspěchů, kdy se do dotyčného nevkládaly žádný naděje na úspěch.... Který však přišel později a velmi masivně..... Je jedno, že si Diamond vybral tento těžko objektivně měřitelný sport, ale je vidět, že konstantně pracuje..... KONSTANTNĚ!!!! To je základ jakýhokoli úspěchu....... Tuhle vytrvalost lze přenést na kterýkoli aspekt života - práci, rodinu.....
V posledních dnech/týdnech mi z psaného textu Diam. přišel poměrně vyčerpaný, a bylo by s podivem, kdyby vyčerpaný nebyl.....
A ikdyž se člověk dělá chyby, je to proces učení se a pořád je lepší jít neustále kupředu, než stát na místě..... to platí i pro mě .... pro všechny :))))
Hodně štěstí do budoucna Diamonde! :) Video jsem neviděl - tento sport není můj šálek kávy, ale report je napsaný dobře a přetetl jsem ho s chutí...... |
Popravdě mě ten tvůj příspěvek v drejpříkově logu docela udivil a řikal jsem si ty vole co to je za psychopata, ale pak mi došlo, že beztak jenom trollíš.
P.S. Neměls tady někdy ban?
P.S. 2 - Vyčerpanej nebyl, spíš se s blížícíma se závodama stupňuje rejpání ostatních pisálku a já zpravidla reaguju podrážděneji a ostřeji než když mám dostatek cukrů
P.S. 3 - ještě mě vlastně hned po tom příspěvku napadnul hned jeden člověk, ale duchové snad po Ronnie neběhaj
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: so květen 07, 2016 9:42 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 07, 2016 9:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:15 pm Předmět: |
|
|
Já nevím v čem je problém .... u D.
Baví ho to? Baví. Tak závodí a připravuje se jak nejlíp umí. A lepší se. Pomalu, ale jo. Sice by asi pár znalejších našlo věci, které šly udělat lépe, ale třeba příště.
Za mne bych akorát zvažoval kategorii, protože v klasice tě ty limity budou furt držet dole. Ostatně, přesně tak o tom kdysi mluvil Mester, že je v bikini:-) mimo jiné proto, že do klasiky by musel jít s vahou tak dolů, že se na to může zvysoka. To je pro hodně vysoké lidi klasický paradox, že v trenclích mohou mít víc svalů ... a vypadat tak líp ... než v klasice.
Ale co já do toho budu někomu kecat, lepší je popřát ať se daří, ať je z toho dobrý pocit, a víc neřešit. :-) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:19 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Já nevím v čem je problém .... u D.
Baví ho to? Baví. Tak závodí a připravuje se jak nejlíp umí. A lepší se. Pomalu, ale jo. Sice by asi pár znalejších našlo věci, které šly udělat lépe, ale třeba příště.
Za mne bych akorát zvažoval kategorii, protože v klasice tě ty limity budou furt držet dole. Ostatně, přesně tak o tom kdysi mluvil Mester, že je v bikini:-) mimo jiné proto, že do klasiky by musel jít s vahou tak dolů, že se na to může zvysoka. To je pro hodně vysoké lidi klasický paradox, že v trenclích mohou mít víc svalů ... a vypadat tak líp ... než v klasice.
Ale co já do toho budu někomu kecat, lepší je popřát ať se daří, ať je z toho dobrý pocit, a víc neřešit. :-) |
No nevím, jestli mám až takovej potenciál ze sebe vytřískat tolik, aby mě ten váhovej limit až na tolik trápil (kor nedejbože kdybych se rozhodnul v budoucnu závodit v mužích ) A já plánuju jet ještě dlouho čistě (ale nikdy neříkej nikdy, abych si pak tím, že budu tvrdohlavě říkat, že nikdy nebudu sypat v budoucnu nenasral na hlavu).
Jinak díky všem co napsali nějakou pozitivní reakci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:46 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:56 pm Předmět: |
|
|
Ale prdlacku, i DiamonD by zachlastal, akorat by ho to dneska asi porazilo driv, nez by stihl rict na zdravi :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:59 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne pá květen 20, 2016 8:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 07, 2016 10:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|