Středy ramen

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Středy ramen  Úvodní stránka -> Trénink -> Středy ramen
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
samouk

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 5:51 pm    Předmět: Středy ramen Odpovědět s citátem

Zdravím,

chci se zeptat ohledně středu ramen. Příjde mi, když nějak zapozuji, abych viděl všechny tři hlavy ramene, středy mi zaostávají - předek ( zaobleny ), zadek ( zaobleny ), střed (propadlina). Nevím, zda je to zaostalé nebo to tak má být.

Pokud je to zaostálé, je možnost trénink upravit takto? (jezdím 3x týdně FB):

1. den - rozpažky středy
3. den - tlaky (předek, zadek)
5. den - rozpažky středy

a další týden to otočit, že začnu těmi tlaky - ale opět se to bude dysbalancovat, nebo to takhle nechat a uvidím, jestli se to pohne?

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty stíháš jet ve fullbody 3x týdně ramena? Hoď sem komplet rozpis toho tvého fullbody :)
samouk

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Ty stíháš jet ve fullbody 3x týdně ramena? Hoď sem komplet rozpis toho tvého fullbody :)

Je to hodně zajímavý FB, ale zatím super - cítím se po něm dobře, odjeto vždy na 110%.

Pondělí:
- Dřep 5x5 (75%)
- Zákopy 4 x 12

- Bench 4 x 8 (65%)
- pullover 4 x 8

- hyperextenze 4 x 12
- přitahy Téčka 4 x 8 (těžší)

Středa:
- DL 5x5 (75%)
- shyby 4x 12

- vrch kozy 4 x 8 (65%)
- kliky na bradlech 4 x 12

- legpress 4x 6 - 8 (75%)
- výpony 4x 15

Pátek:
- čelní dřepy 4 x 8 (65%)
- předkopy
a pak to dorazím Plat hacken dřepem na prokrvení (taková pumpa)

- spodky kozy 4x 8
- kladky na spodek 4x 12

- přítahy vč v předklonu 5x5 (75%) - žádné trhání
- veslování 4x 8

Potom mám přidat doplňky

Takže mě napadlo ty ramena tam hodit
1 cvik - rozpažky
2 cviky - tlaky (předek, zadek)

Ty cviky neodjedu v žádném případě trhaně, ale procítěně, parádně

+ biceps, triceps - jak se mi chce (ale ruce moc necvičím a taky to jde znát :-D)
vždy jeden (dva) cviky, supersérie

EDIT: je to masakr trénink, hodně zvláštní, ale bomba (y)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No máš toho celkem dost - asi bych prohodil cvik na prsa ve středu s tím cvikem v pátek a v pondělí bych teda jel jeden cvik na ramena na střední hlavu a nějakej těžší (např. přítahy VČ k bradě), ve středu teda jel nějakej tlakovej a třeba na tu zadní hlavu a v pátek jel klidně nějakej izolovanější zase na tu střední hlavu.

Jinak vyjadřuju se jenom k tvému dotazu ohledně zařazení těch cviků na ramena do toho tvého tréninku. To jestli to je takhle dobře nastavený nebo ne už nekomentuju, ale když ti to vyhovuje, tak proč ne.
samouk

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
No máš toho celkem dost - asi bych prohodil cvik na prsa ve středu s tím cvikem v pátek a v pondělí bych teda jel jeden cvik na ramena na střední hlavu a nějakej těžší (např. přítahy VČ k bradě), ve středu teda jel nějakej tlakovej a třeba na tu zadní hlavu a v pátek jel klidně nějakej izolovanější zase na tu střední hlavu.

Jinak vyjadřuju se jenom k tvému dotazu ohledně zařazení těch cviků na ramena do toho tvého tréninku. To jestli to je takhle dobře nastavený nebo ne už nekomentuju, ale když ti to vyhovuje, tak proč ne.

Jasně, je mi jasné, že se ti třeba rozpis nezdá, ale na mně funguje - hold né každý je stejný, víš jak

Jinak to teda tak může být jo? rozpažky/tlak/rozpažky?

V pondělí těžší na ty středy jak si říkal

Pátek izolovanější
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samouk napsal:
DiamonD123 napsal:

Jasně, je mi jasné, že se ti třeba rozpis nezdá, ale na mně funguje - hold né každý je stejný, víš jak

Pátek izolovanější

Jo, já bych to tak udělal. A prohodil ty cviky na prsa středu s pátkem. Protože v pátek jedeš spodní prsa a tam zabíraj míň ramena než u cviků na horní prsa a když jedeš ve středu tlakovej cvik na ramena, tak se to hodí víc.
samouk

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
samouk napsal:
DiamonD123 napsal:

Pátek izolovanější

Jo, já bych to tak udělal. A prohodil ty cviky na prsa středu s pátkem. Protože v pátek jedeš spodní prsa a tam zabíraj míň ramena než u cviků na horní prsa a když jedeš ve středu tlakovej cvik na ramena, tak se to hodí víc.

Bomba, díky za radu!
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidně bych dal na konec tréninku středy ramen 3x týdně, pokud ti tak zaostávají.
Ale středy ramen jsou hlavně o technice, ne o nějakém zázračném sledu cviků.
Můžeš vyzkoušet upažování s jednoručkami, tak i s kladkami, každé rameno jedu zvlášť, dokážu se na to pak lépe soustředit.
samouk

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2016 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Klidně bych dal na konec tréninku středy ramen 3x týdně, pokud ti tak zaostávají.
Ale středy ramen jsou hlavně o technice, ne o nějakém zázračném sledu cviků.
Můžeš vyzkoušet upažování s jednoručkami, tak i s kladkami, každé rameno jedu zvlášť, dokážu se na to pak lépe soustředit.

Ano, jak jsem zmiňoval, upažování jezdím kontrolovaně, procítěně, žádné trhání s celým tělem, ale fakt to pálí.

Vhodil bych sem foto, ale vypadal bych za blbce, takže to nechám ták.

Rychle na stránku:

Přejdi na: