Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 837, 838, 839 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/strelba-na-policisty-skender-bojku-ustavni-soud-fuq-/domaci.aspx?c=A160512_113646_domaci_mav

... pozdě, ale přece.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
http://zpravy.idnes.cz/strelba-na-policisty-skender-bojku-ustavni-soud-fuq-/domaci.aspx?c=A160512_113646_domaci_mav

... pozdě, ale přece.

Důkaz toho, že v Čechách je legislativa ohledně nutné obrany zcela v pořádku.
Problém je v délce soudního řízení a občas v soudcích.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt je, že tady to "občas v soudcích" moc občas nebylo .... a víc jak dva roky života v prdeli. Je hodně smutné, že se záblesk zdravého rozumu objevil až u ÚS. A u Zemana, což tedy docela koukám.

Problém totiž je, že za stávajícího stavu se občan sice nakonec nějak k té alespoň relativní spravedlnosti většinou dohrabe, ale zatímco jeho ta cesta stojí neskutečné množství času, nervů, energie, peněz a v některých případech i svobody, tak "ti druzí" jsou absolutně v klidu a pohoda jazz.

Je otázkou, zda v případech, kdy je cesta ke spravedlnosti takto trnitá, se ještě vůbec o nějaké spravedlnosti dá mluvit. A nutně vyvstává i otázka, kolik lidí bylo odsouzeno jen proto, že prostě už tu energii, nervy, peníze, a třeba i štěstí, prostě neměli.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Fakt je, že tady to "občas v soudcích" moc občas nebylo .... a víc jak dva roky života v prdeli. Je hodně smutné, že se záblesk zdravého rozumu objevil až u ÚS. A u Zemana, což tedy docela koukám.

Problém totiž je, že za stávajícího stavu se občan sice nakonec nějak k té alespoň relativní spravedlnosti většinou dohrabe, ale zatímco jeho ta cesta stojí neskutečné množství času, nervů, energie, peněz a v některých případech i svobody, tak "ti druzí" jsou absolutně v klidu a pohoda jazz.

Je otázkou, zda v případech, kdy je cesta ke spravedlnosti takto trnitá, se ještě vůbec o nějaké spravedlnosti dá mluvit. A nutně vyvstává i otázka, kolik lidí bylo odsouzeno jen proto, že prostě už tu energii, nervy, peníze, a třeba i štěstí, prostě neměli.

Soudnictví bez justičních omylů je věc ideálního světa a mezi soudci je stejné množství lemplů jako v běžné populaci, tj. docela dost.
Někdy prostě jdeš po chodníku a sejme tě blbec v autě. To je život a spravedlnost v tom nehledej. Často je to věcí smůly či štěstí, na co narazíš.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2016 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
bože, jak si někdo může řezat proti kolenu? jak se tohle vůbec může stát pokud neřežeš každý den 8 hodin denně?

To se stane i profíkům, ale ti nosí neprůřezné kalhoty a boty
Grimley

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2016 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhrál jsem 116 Kč ve Sportce
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Nechápu lidi co sází Sportku. Když ta šance na výhru je někde na úrovní toho, že jim spadne na hlavu meteorit

Představi si, že sednu v Praze na náhodný vlak do náhodného města v CZ, dojdu do náhodné ulice do náhodného domu a náhodného bytu - pořád je větší šance že zazvoním u tebe doma, než že vyhraješ první pořadí ve Sportce
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já většinou když už vsadím ten plnej tiket, tak minimálně těch 100-150 vyhraju (semtam i těch 500-600).... Je to spíš o tom pocitu, že si člověk koupí tiket a přemejšlí za co utratí ty miliony :D
mikex2

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spaziku, ty jsi vždycky tak chytrej a nad věcí, čím vlastně jsi, jestli to není tajný.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Spaziku, ty jsi vždycky tak chytrej a nad věcí, čím vlastně jsi, jestli to není tajný.

Podle me je jeden z tech, co se je Tommy snazi odhalit
cipinek

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyhrál jsem Kč 107 ve Sportce, chytil jsem 9, 13 a 30 ve druhém tahu...
Mablung

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Grimley napsal:

Nechápu lidi co sází Sportku. Když ta šance na výhru je někde na úrovní toho, že jim spadne na hlavu meteorit

Představi si, že sednu v Praze na náhodný vlak do náhodného města v CZ, dojdu do náhodné ulice do náhodného domu a náhodného bytu - pořád je větší šance že zazvoním u tebe doma, než že vyhraješ první pořadí ve Sportce

Hm, kdybys měl vše promýšlet čistě racionálně, seženeš si nějakou příjemnou drogu a dáš si poslední ránu.
Život není jen o racionalitě.
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo - však já dokážu pochopit že někdo točí forbes, karty v hospodě nebo sází na fotbal/dostihy, ale Sportka mi přijde proti tomu docela blbost..
Mablung

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
To jo - však já dokážu pochopit že někdo točí forbes, karty v hospodě nebo sází na fotbal/dostihy, ale Sportka mi přijde proti tomu docela blbost..

Jde o velkou výhru. Všichni vědí, že zpátky na výhry jde asi jen 50 %. Zatímco třeba u karet v hospodě máš náklady na provoz nula (nebudeme-li počítat pivo :-), máš zároveň šanci na velkou výhru také nulovou. Absolutní většina lidí nemá jinou šanci, jak se stát milionářem.
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda prachy točím v sázení na hokej, ale to je spíš taková moje libůstka...koníček.... Pohybuju se tak nějak lehce nad 4k/měsíc v plusu ... Není problém na jednom mači vyhrát 12k, jenže pak na dalším se zas prodělá a je to nula k nule :))

Sportku vsadím tak jednou do měsíce, někdy je ten interval delší.... Mám prostě chut si vsadit, tak koupím "náhodnej plnej" a semtam to něco hodí :)) jak říkám, u Sportky mě baví přemejšlet co udělám s tou výhrou .D u sázení na sport mě zase baví to napětí a i si rozšiřuju přehled v hokeji, kterej už tak mám troufnu si říct dobrej

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 837, 838, 839 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: