Kombinace - Power clean v hang power clean v čelní dřep (pauza cca.3s) v push press
3x1x60kg
3x1x70kg
3x1x80kg
Fajn trenal, přibral jsem ale objektivně můžu říct, že to je sádlo, pochybuju, že svalů tam je nějak zásadně víc. Jsem ted asi dva týdny zdravotně v trochu lepším stavu, takže trochu víc žeru ne zrovna idealni potraviny a hlavně se jasně dostavil jojo efekt, protože jsem dost brutálně díky nemoci hubnul a nejedl, snad se to trošku ustálí, včera jsem si ještě dovolil dát nějaké hnusy, protože jsem byl po vyšetřeních a dnu a půl bez jídla a ode dneška se chystám to trochu zkvalitnit a dostat v pr§běhu těch 3-4 týdnů pomalu na 77kg.
Jinak trenal jak jsem říkal ok, mám ted takové období kdy té energie zas tak moc není a hlavně tam chybí ta výbušnost, nadruhou stranu si ze silou nemůžu stěžovat a člověk nemůže furt jezdit na 90%. Začíná mi zkouškové a až snad úspěšně skončí tak dávám několik týdnů deload.
_________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
3x3
3x3+10kg
3x3+15kg
3x3+20kg
1x3+25kg
Supersérie - kliky na bradlech v kliky
2x - 6x v 6x
Francouzský tlak s jednoručkou ve stoje
4x29kg
4x31kg
4x33kg
4x35kg
4x40kg
Kladiva
4x3x21kg
Biceps s osou
4x3x40kg
Spánek cca.1hodina, celou noc dost velke bolesti, po chvilkov ulevě odpoledne to teď přichází znovu, trenink byl asi fajn, hlavu sem měl někde uplně jinde.
Vůbec nebyla energie ani chuť cvičit tak jsem zvolil krátký trénink s nižšíma počtama op. na horní polovinu. Na zítřek (čili dnešek) jsem už měl naplánoaný úplný den off.
Push jerk byl celkem fajn, u té klasické formy před hlavou mám furt docela problém tu činku v horní polovině stabilizovat a ten pohyb ještě není tak přirozený jako u push jerku za hlavou, jinak ale celkem fajn. Dřepy samozřejmě dobre jako prase, protože všechno co padalo mělo ještě nějaké rezervy takže v nejbližší době bych si chtěl dát čistě jedničky a konečně tam nasadit těch 160, at tam je dvojnásobek váhy. Mrtvoly byly naprosto luxusní, dlouho jsem si hledal svoji techniku a nakonec jsem skončil u provedení jak to dělá Klokov, čili záda od vzpřimovačů po horní trapézy jako pravítko i v maximálkách a mít kyčle co nejvýš, respektive snažit se tu mrtvolu jet z co nejvyššího dřepu. U klasických mrtvol jsem to hned pouštěl u snatch deadliftu jsem to dával kotrolovaně dolů.
Stovka na Push Jerk. ještě se to jako všecko musí dost, dost pilovat, nicméně když vezmu v úvahu, že většinu těch cviků jsem jel tolikrát ,že bych to spočítal na prstech jedné ruky, jsem dost spokojeny.
Dneska takové slabší, byl jsem v komerčnim fitku v Opavě a to vždycky stoji na hovno, jeden dřepařsky stojan, každý jenom mele, má pěti minutové pauzy... Hodně mě bolely úpony, a celkově pobolívaly kvadry takže to za moc nestálo ale váhy nakonec celkem pěkné, push jerku chyběla dynamika a výbušnost, hodně jsem to tahal ramenama. Nevychází mi váhy u dřepů s pauzou nicméně vím že jsem končil na 135 což mě dost mile překvapilo, ikdyž ty nohy bolely tak jsem cítil, že v sobě toho maj ještě hodně, být někde, kde bych moh házet činku na zem tak by možná padly pěkné maximálky, ale 135 s 3s pauzou je slušné.
Dneska fajn, dřepy jsem jel vyjimečně ve stojanu v posilovně a ne u nas u Defendera a těch 2x2x140 bylo brutalně lehke, takže z toho ani nejsem nijak spokojeny, protože mi ted je jasne, že ty stare kotouče jsou naprosto nahovno a ty vahy neodpovidaji. Mrtvola se taky celkem dařila ale dneska to bylo takove divne, přes tyden jsem byl zdravotně v super stavu a ted se to nějak posralo, takže automaticky všechno stoji za hovno. jo a u těch čelnich dřepu jsem totalně zapoměl kolik jsem tam měl, je docela možne že to končilo i 130 kilama ale vem to čert.
10min - 60kg kombinace - mrtvola - power clean - celni dřep - push jerk
5min - překážky v medicimbal
+ Pumpovaci superserie hrudnik a zada
Prakticky bez přestávek sjem vydržel jet přes 30 minut, přišel jsem do posilovny a byl jsem mrtvý, bez energie, převlíkal jsem se asi pul hodiny a nakonec jsem vydržel v solidnim tempu přes 30minut takže super, nicmeně jsem se předavkoval magneskem takže seru jako prase :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru