Lifehack - ako zostať atleticky aktívny počas jesene života

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lifehack - ako zostať atleticky aktívny počas jesene života  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lifehack - ako zostať atleticky aktívny počas jesene života
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Čéče, ty už aby si začal spisovať poslednú vôľu

Pre niektore equipmenty mam uz posmrtneho zakonneho prijemcu zastabilizovaneho. Napriklad ruzovu kettlebell 8kg zdedi isty Carabas z KE...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
Čéče, ty už aby si začal spisovať poslednú vôľu

Pre niektore equipmenty mam uz posmrtneho zakonneho prijemcu zastabilizovaneho. Napriklad ruzovu kettlebell 8kg zdedi isty Carabas z KE...

Yes, to bude pasovať k mojím ružovým under armour kompresným tangám

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 25, utorok

Dnes to celkom slo, nezomieram, den ked zhybujem je vzdy trochu veselsi ako ostatne dni, ked smutocny zavoje sedivych hmiel sadaju na povrch zatrpnutych dusi...

rameno komplex
leopard crawl 1x
pistols +3kg 1,1 +10kg 1 . aj ta desina sla v pohode

zhyby 5,5,4,3,2
stojka 2x10s
cohen999

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 26 streda

Od soboty kazdy den nieco smrdlam, vcera som nemal v plane nic, ale nakoniec som si neodpustil.

Rameno komplex
Kliky 2x5
Halo 16kg 5+5
Goblet squat 3x3 16kg
TGU 16, 24kg . pomalicky, v kazdej pozicii minimalne 3s
kycelne mosty

Chodza 0:30
cohen999

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 27 stvrtok

Bola aj sila aj chut, tak som pocvicil.

Rameno komplex
Pistol+3kg 1,2,1,1
Leopard crawl 2x
Lizard walk 2x 4kroky

TGU 16,16,16
1hSwing 20kg 5x5+5
1hPress 20kg 3,3
ab wheel 2x3

Bike 30km
cohen999

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2016 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 28 piatok

rameno komplex

zhyby: 6,5,5,4,3

nie je cas ani chut riesit viac.
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 29 sobota

Fakt som nechcel trenovat ani nic robit, len na chate popijat plzen a grilovat, ale najprv sa pritrafila priprava ohna, a hodinu a pol som rukami nohami lamal suche drevo. Potom som umyl dve auta, zapalil ten ohen a prisla navsteva v podobe dvoch hyperaktivnych 7rocnych bratrancov a ani som sa nenazdal, dvihal som ich na hrazdu, co pri tom 40kilovom cvalikovi (hokejista) nebola ziadna sranda. Ale na hrubej hrazde sa udrzal, ten 20kilovy aj jednou rukou. Zrazu som si uvedomil, ze nielen ze sa vesiam na hrazdu aj ja, ale ze sa kvoli rozziarenym, cukrom nadopovanym ockam malych harantov predvadzam, cize solidna makacka. Toto pokracovalo zopar hodin v roznych obmenach, a nakoniec sme sa so strykom rozslahali pri bedmintone. Ked konecne odisli, dal som si so 16kg 110 jednorucnych swingov, veceru, zopar drinkov a padol do postele a zobudil sa o desat hodin.

trening 30 nedela

Jemne rozbity som zliezol na ranajky a sup ho tam plnit sluby, enem ist na lahsiu turistiku. Hodinka a pol hore, hodka dvadsat dole, cca 700 vyskovych metrov, obed a komaticky stav na lehatku, kde Oskar vyfarbil moje smutne telicko do farby lahko opeceneho steaku.

Dnes si davam okrem nejakych nutnych presunov na bicykli pauzu, pretoze som 8 dni po sebe nieco robil a uz ju fakt potrebujem. Ibaze by nie... ;)
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2016 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riadna komedia. Najprv streetworkoutista urobil asi 10 zhybov navyse, lebo mu ich neuznali, potom pod Romanom povolila konstrukcia... ale vyhral zasluzene, lebo maka s kettlebells, aj ked technike by sa dalo co to vytknut. ;)

cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 31 utorok

rameno komplex
1R press 20kg 1,2,3; 1,2,3; 1,2,3 . rano som mal chvilku cas, tak som podvihal bulinu

poobede:
TGU 20,20,20kg
armbar 16kg . v tomto momente som zistil, ze mam na tricepse, ale tak debilne ze ho nebolo vidno, kliesta. nasledovala hodinova operacia, kedy som najprv miesto vydezinfikoval, potom kliesta nechtiac rozpucil, nasledne vytiahol hlavicku, a potom este 20 minut neuspesne doloval drbnuty sosak ihlou a pinzetou. snad som dezinfikoval dostatocne a ten hajzlik maly ma nenakazil boreliozou ci inou cholerou. kredit za vytiahnutie nakoniec patri mojej drahej polovicke, sam by som ho z tak nepristupneho miesta nedal ani nahodou.
1Rswing 20kg 5x10+10 . ok, ked zo mna prestal vampejr krv upijat, hned slo vsetko lepsie, aj dynamika aj sila sli o dva levely hore.
stojka 2x15s . snazil som sa aj o stojku bez opretia, vzdy to tak cca 5s vydrzalo.

plan do buducnosti je opat potiahnut 6 dni za sebou, ordinujem si lahke treningy a tento tyzden este bez behu. prieduskovy mor co na mna sadol snad uz pred mesiacom mal nejaky necakane dlhy dojazd, tak idem na istotu.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 32, streda

rameno komplex
leopard crawl 2x
pistol 2,1,1
zhyby 5,5,4,3,2

z nicoho nic ma zacalo boliet predlaktie pravej ruky, akoze nasrat, kazdu chvilu sa mi ozve nieco ine. ale nie, neopustam sa!
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2016 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Keď už budeš chcieť ranu z milosti, ozvi sa

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2016 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 33, stvrtok

Omylom som v stredu vecer vypil 5 piv a zaklincoval nechutne sladkym rumom (Legendario si uz nikdy nekupim ani nahodou a aj keby nahodou, vylievam), takze som sa rano zobudil ako Lolek a Bolek po nasavani šlivky (to je tiez taky polsky sladky sajrajt co hubu zalepi a rano nepotesi). Ani cas nebol ani chut, ale tak nakoniec som sa premohol, ze lepsie nieco ako nic.

rameno komplex
1R swing 16kg 15+15, 4x10+10
TGU 16,16kg
armbar 16,16kg

bike 15km

carabas: vcera som uz uz vytacal cislo, ale nakoniec som to nejako uhral, lebo ved uz aj horsie bolo. a pravda je, ze ranu z milosti mi moze dat aj tak len clovek ktory drepuje pistole a verejne sa prizna, ze cvicil s 8kg ruzovou bulinou.
cohen999

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2016 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 34 piatok

rameno komplex
pistol +3kg 3,2
kliky 2x6 .

TGU 20,28kg
swing 5x5+5 28kg

bike 15km
chodza 2:00 . pred tym presun vlakom do budapesti a potom brouzdanie mestom

sobota a nedela kopec presunov a chodenia po budapesti.
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mikrotrening 35 nedela

1R press 16kg 2,3; 20kg 2,3; 24kg 2,3 . po navrate z budapesti som nevedel co so sebou tak som si este o deviatej vecer zatlacil. slo to, aj 28 som chcel vyskusat (sla by tiez), ale musim sa programovo krotit, tak inokedy.
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trening 36, pondelok

rameno komplex
kliky 2x7 . snad posledny cvik, pri ktorom citim diskomfort ramena, dokonca miernu bolest. avsak zlepsuje sa to.
pistol +3kg 2,1,1,1; +10kg 2 . pohodka

TGU 24, 24kg
zhyby 6,6,5,4,3

Uz by som si aj zabehat siel, ale nejako nemam cas, furt volaco. Statky zmatky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lifehack - ako zostať atleticky aktívny počas jesene života Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: