|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 12:13 pm Předmět: |
|
|
| G0l3M napsal: | | Makuška napsal: | | G0l3M napsal: | | Omlouvám se jestliže se Tě nějak můj topic dotknul. |
Nedotknul....ale to jsi vážně tak línej, když se o něco vsadíš, pro to něco udělat, že s tím přijdeš sem???
Já se vsadit, tak už z principu udělám maximum, abych vyhrála díky sobě a ne díky tomu, že mi někdo poradí jak to udělat. |
Právě že jsem zkoušel a mám s tím celkem problémy i když jsem si myslel že to půjde... A zjišťuji že to není uplne sranda si něco vymyslet při mojí váze a že tělo je po týdnu úplne mimo. |
Hele promiň, ale mě to prostě nesedí...v úvodním příspěvku píšeš, jak to mají brát všichni vážně a jak od toho dal každý nutriční poradce ruce pryč (kolik jich tedy bylo tebou kontaktovaných??), nepíšeš nic o systému tréninku = žádná představa o pohybu a spalování a spol., pak napíšeš, že jde o sázku a že sis zkoušel něco vytvořit sám, ale že s tím máš potíže....
No snad ti tu někdo poradí a dáte to seriozně dohromady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flink

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 1:29 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že máš tak trochu přístup sociálního inženýra. Každopádně je na čase přiznat prohranou sázku, protože na to ani mentálně nemáš.
Pokud Tě má slova aspoň trochu zvedla ze židle, mohl by to být ten správný hybný impuls k lepším zítřkům. V opačném případě se přestaň sázet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | G0l3M napsal: | | Omlouvám se jestliže se Tě nějak můj topic dotknul. |
Nedotknul....ale to jsi vážně tak línej, když se o něco vsadíš, pro to něco udělat, že s tím přijdeš sem???
Já se vsadit, tak už z principu udělám maximum, abych vyhrála díky sobě a ne díky tomu, že mi někdo poradí jak to udělat. |
Mně se to trochu dotklo. Moje známá se dvěma dětma měla na každodenní potřeby 100,- Kč stravenku od manžela a vyšla. Nezakládala kvůli tomu fora, protože když musíš, tak prostě musíš. Tak zvedni zadek, vem si stovku do ruky a běž do krámu. A uvidíš, co se dá za to koupit. Akorát znevažuješ lidi, co na tom dobře vážně nejsou. Toť ode mě vše. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Makuška napsal: | | G0l3M napsal: | | Omlouvám se jestliže se Tě nějak můj topic dotknul. |
Mně se to trochu dotklo. Moje známá se dvěma dětma měla na každodenní potřeby 100,- Kč stravenku od manžela a vyšla. Nezakládala kvůli tomu fora, protože když musíš, tak prostě musíš. Tak zvedni zadek, vem si stovku do ruky a běž do krámu. A uvidíš, co se dá za to koupit. Akorát znevažuješ lidi, co na tom dobře vážně nejsou. Toť ode mě vše. |
Ikee to bylo na mě nebo na autora topicu???
Protože já mu něco podobnýho napsala
| Makuška napsal: | Vážný je, když někdo opravdu ty finance nemá a musí s takovým rozpočtem vyjít skutečně v realitě. Tvoje sázka rozhodně vážná není... takže nebuď línej a spočti si to sám. Nástrojů na netu na to najdeš dost a dost - stačí guglit. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 1:48 pm Předmět: |
|
|
naopak, lidi se tim nasledne muzou inspirovat...nejak nechapu, jak se to muze nekoho dotknout. Nikomu se nevysmiva ani nikoho neznevazuje. Myslim, ze je spousta lidi, kteri resi jidelnicek za malo penez, tak mi na tom neprijde nic urazliveho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Mně se to trochu dotklo. Moje známá se dvěma dětma měla na každodenní potřeby 100,- Kč stravenku od manžela a vyšla. Nezakládala kvůli tomu fora, protože když musíš, tak prostě musíš. Tak zvedni zadek, vem si stovku do ruky a běž do krámu. A uvidíš, co se dá za to koupit. Akorát znevažuješ lidi, co na tom dobře vážně nejsou. Toť ode mě vše. |
Když budeš muset, sežvejkáš kožené boty, ale je otázka, jestli to bude nutričně ono. Je smutná pravda, že ve vyspělém světě jsou tlustí většinou chudí, protože nemají na kvalitní jídlo (ok, je to jen jeden z důvodů)
G0l3M: Poučení do života. Lhát se nemá. Kdybys to rovnou vyklopil, mohli by to lidé vzít jako intelektuální výzvu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 1:54 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | naopak, lidi se tim nasledne muzou inspirovat...nejak nechapu, jak se to muze nekoho dotknout. Nikomu se nevysmiva ani nikoho neznevazuje. Myslim, ze je spousta lidi, kteri resi jidelnicek za malo penez, tak mi na tom neprijde nic urazliveho. |
Na tom řešit jídelníček za málo peněz, nic urážlivého pochopitelně není.
Podat to ale stylem člověka v nouzi á la "Potřebuju radu a berte to prosím nanejvýš vážně - jak z životního minima vyžít celý měsíc s jídelníčkem.??? Jsem chudáček a nutriční terapeuti mi nechtějí poradit a já už jsem zoufalý a nevím si rady", aby z toho nakonec vylezla pi*ovina typu dementní sázky a žádný člověk v nouzi, tak takhle se to prostě za mě nedělá.
Proč nenapsal rovnou v úvodu topicu: "Zdar, vsadil jsem se, že neposkládám jídelák za 3 litry na měsíc - pomůžete mě vyhrát sázku???" No protože by se mu na to každý zvysoka vys.... vykašlal.
Pro člověka v nouzi lidi budou guglit, hledat, pomáhat ochotněji než pro frajera, co se jen a pouze vsadil o bůhvíjakou krávovinu a teď hledá, kdo by mu pomohl vyhrát.
Aspoň teda já, kdyby napsal na začátku o co gou, tak se na něj s celým zájmem o topic vykašlu aka Mablungu ZASE jsi byl rychlejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
No to ale nevis, ze kdyz vyhraje, tak pujde pomahat malym detem do detskych domovu a ve volnem case se bude starat v utulku o zatoulana stenatka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 2:25 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | No to ale nevis, ze kdyz vyhraje, tak pujde pomahat malym detem do detskych domovu a ve volnem case se bude starat v utulku o zatoulana stenatka. |
Ani tak by ho to neomlouvalo. Ledaže by tou sázkou vyhrál 2 miliony a výhru věnoval na charitu na osamělé matky nebo tak něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | sk napsal: | | naopak, lidi se tim nasledne muzou inspirovat...nejak nechapu, jak se to muze nekoho dotknout. Nikomu se nevysmiva ani nikoho neznevazuje. Myslim, ze je spousta lidi, kteri resi jidelnicek za malo penez, tak mi na tom neprijde nic urazliveho. |
Na tom řešit jídelníček za málo peněz, nic urážlivého pochopitelně není.
Podat to ale stylem člověka v nouzi á la "Potřebuju radu a berte to prosím nanejvýš vážně - jak z životního minima vyžít celý měsíc s jídelníčkem.??? Jsem chudáček a nutriční terapeuti mi nechtějí poradit a já už jsem zoufalý a nevím si rady", aby z toho nakonec vylezla pi*ovina typu dementní sázky a žádný člověk v nouzi, tak takhle se to prostě za mě nedělá.
Proč nenapsal rovnou v úvodu topicu: "Zdar, vsadil jsem se, že neposkládám jídelák za 3 litry na měsíc - pomůžete mě vyhrát sázku???" No protože by se mu na to každý zvysoka vys.... vykašlal.
Pro člověka v nouzi lidi budou guglit, hledat, pomáhat ochotněji než pro frajera, co se jen a pouze vsadil o bůhvíjakou krávovinu a teď hledá, kdo by mu pomohl vyhrát.
Aspoň teda já, kdyby napsal na začátku o co gou, tak se na něj s celým zájmem o topic vykašlu aka Mablungu ZASE jsi byl rychlejší. |
Mablungu nějak tak, Makuška víceméně odpověděla za mě. Věř mi, že máma s dětma nebrozdá po ronnie, aby si našla inspiraci na nákup za málo penez. Ona ví, co doma potřebuje, co půjde nakoupí v akci a někde udělá kompromis za levnější variantu. Ale celý tenhle topic je kvůli nějaké sázce, což je úplně o ničem a znevažuje to realitu, se kterou se člověk skutečně musí potýkat. daný pisatel je prostě líný zvednout zadek a bud si sám vše propočítat nebo zajít do krámu a zkusit to. Celé to na mě působí dojmem, že člověk žijící na oblaku vede polemizující úvahu o tom, co asi dělá mravenec pod ním. Ale protože je moc líný nebo pohodlné slézt, tak jen tlachá a přemýšlí si sám pro sebe. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Mablungu nějak tak, Makuška víceméně odpověděla za mě. Věř mi, že máma s dětma nebrozdá po ronnie, aby si našla inspiraci na nákup za málo penez. Ona ví, co doma potřebuje, co půjde nakoupí v akci a někde udělá kompromis za levnější variantu. Ale celý tenhle topic je kvůli nějaké sázce, což je úplně o ničem a znevažuje to realitu, se kterou se člověk skutečně musí potýkat. daný pisatel je prostě líný zvednout zadek a bud si sám vše propočítat nebo zajít do krámu a zkusit to. Celé to na mě působí dojmem, že člověk žijící na oblaku vede polemizující úvahu o tom, co asi dělá mravenec pod ním. Ale protože je moc líný nebo pohodlné slézt, tak jen tlachá a přemýšlí si sám pro sebe. |
Neboj, já to znám. Naštěstí jsem to dělat nikdy nemusel, ale v Anglii jsem potkal pár lidí, co přísahali, že už nikdy v životě nepozřou jedinou špagetu . Vařením vhodných surovin se lze stravovat jakž takž rozumně, ale co se týče zbytnějších věcí jako třeba ovoce a zeleniny, jsi v hajzlu. Já tu stovku denně utratím jen za zeleninu a ovoce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|