6x50kg š.ú.
4x60kg š.ú.
2x70kg š.ú. OR na počet opakování
3x5x60kg š.ú.
2x65kg š.ú.
10x50kg s.ú.
2x8x50kg s.ú.
Rozpažky na ramena JČ
2x10x5kg
2x8x6kg
Biceps JČ
10x6kg
3x8x10kg
Triceps kladka
2x10x?
8x??
6x??? dopomoc, na krev.
Peck deck
4x10x?
Streč
Dneska supeeeeer, naprosto úžasné, miluju benče a ramena a tricáčky moje nejoblíbenější partie na cvičení . Benče jsme jeli silově, první opak se 70 naprosto s přehledem a 2. opak s mírným zastavením cca uprostřed dráhy ale dotlačené čistě . Potom intenzivně doplňky, krásně napumpovaný, prostě . A zítra návštěva u fyzioterapeuta, nemůžu se dočkat až mi zase pěkně porovn a odblokuje páteř, jak novej člověk vždycky
No a k těm vláčkům - vysvětlivky ke zkratkám týkajících se úchopu jsem si napsala u prvního zápisu benčů, potom jsem si říkala, že by to mělo každému dojít, páč pokaždé to rozepisovat by se mi nechtělo .
31.5.2016 FYZIOTERAPIE - "spinální údržba" - miluju tu babu, jako novej člověk
1.6.2016 MRTVÝ TAH
zahřátí ( dřepy, hyperextenze, kladka)
Mrtvý tah sumo
10x40kg
6x60kg
8x60kg
6x80kg
3x95kg - utrhnul se mozol 3x110kg
2x120kg - OR a hnedka 2x!!!!!!!! Maximální RAW mrtvola potáhnutá cca před 1,5 rokama na RAW oblasti byla 115 kg, od té doby jsem nikdy víc RAW nezkoušela , hrozně moc potěšilo .
7x5x90kg
Shyby s dopomocí
2x8 (kvůli utrhlému mozolu se to už fakt nedalo)
Horni kladka za hlavu
5x10x?
Rozpažky v předklonu s JČ
5x10x4kg
Streč
Dneska TOP trénink mrtvolek, kéž by to takto šlo vždycky . Ke konci, když jsem jela ty pětky s 90 kg, tak jsem pochopila co znamená u e-witch "přepnout na autopilota", bylo to neuvěřitelně lehký, jakobych zvedala 20 kg, nahoru to lítalo samo, a já chtěla jenom zvedat a zvedat a nepřestávat . Naštěstí zdravej rozum, pud sebezáchovy a sparing mě zastavil po 7. sériích .
A pro Judsona jedno video s originálním audiem, i když tam jsem se ještě hodně krotila, u těch dřepů to bývá horší no .
Len by som pri tom ťahu nezakláňal hlavu, ono to moc nepomáha krčnej chrbtici
Joooo, to máš pravdu, nejsi první kdo mi to říká... je to hroznej zlozvyk, bohužel trojbojařská poučka, kterou jsem nejčastěji slýchávala když jsem se učila tahat: "Zadek dolů a hlava nahoru". Hrozně těžko se toho zbavuje .
Len by som pri tom ťahu nezakláňal hlavu, ono to moc nepomáha krčnej chrbtici
Joooo, to máš pravdu, nejsi první kdo mi to říká... je to hroznej zlozvyk, bohužel trojbojařská poučka, kterou jsem nejčastěji slýchávala když jsem se učila tahat: "Zadek dolů a hlava nahoru". Hrozně těžko se toho zbavuje .
Mám to rovnako, ale snažím sa dívať tak dva metre pred seba na zem aspoň v tej fáze rozbehu. Potom už sa kochám vlastnou červenou opuchnutou hlavou v zrkadle. Ale aspoň ten začiatok určite držať hlavu v neutrálnej pozícii.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
3x10x40kg s.ú. - nohy nahoře, 8x na hrudníku 2-3 sec stopka a 2x pump do desíti.
Benčík dneska lehčí, pumpovací, docela to šlo i po ránu. Odvařila jsem se až na těch posledních třech sérkách s 40kg, ramínka pěkně dostaly zabrat při těch rozjezdech :).
Horní kladka triceps jednoruč
10x?
10x??
8x???
6x????
Tlaky na ramena v sedě JČ
10x6kg
10x8kg
10x10kg
7x12kg
Triceps za hlavou s JČ
10x6kg
10x8kg
2x8x10kg
Břicho na šikmé + hyperextenze
3x (břichox15 + hyperx10)
A dneska jsem normálně zapomněla na strečing :D. Nevim na co jsem myslela, asi na oběd .
5.6.2016 KARDIO
Ranní rychlovýšlap na Lysou horu, 10 km, převýšení 810 m, za cca 3,5 hoďky.
Vstávačka v 4:30, 9:15 už na vrcholu Lysé , super kardio, akorát jsem zvědavá na zítřejší dřepy . Jinak chlap docela brzdil, sama bych to dala tak za 2,5 h . No už se nemůžu dočkat něčeho pořádnějšího ve Vysokých Tatrách .
8.6.2016 KARDIO
Cross trenažér - 30 min, 5 km
shyby na úzko - 3x4 sama
zkracovačky na šikmé - 3x15
zvedání nohou ve visu - 3x10
Tak trochu nestíhačka tréninků, 30 hodin v práci během 2,5 dne, zítra konečně volné odpoledne tak si budu moct pořádně odcvičit. Jinak za 12 dnů státnice, začíná mě chytat panika, hlavně nepřestat cvičit nebo se sesypu úplně .
Super celkově. Do plavek jak dělaný. Tiše závidím.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Super celkově. Do plavek jak dělaný. Tiše závidím.
Ooo, děkuji . Závidět nemusíš, koukala jsem že taky pěkně makáš, vydrž u té silovky aspoň rok a krásně se to zformuje .
9.6.2016 DŘEP
Zahřátí
Dřep
2x10x20kg
10x40kg
8x60kg
6x70kg
5x80kg
3x90kg
3x100kg pravej uhel
3x100kg - měkky bandáže na kolena, pravej uhel, bylo to horší jak RAW tak jsem ty bandáže hodila zase pryč.
3x5x90kg - 5. opak vždy už mírná dopomoc
3x100kg - měkky bandáže, nedalo mi to a musela jsem je ještě jednou vyzkoušet, už jsem to propružila pěkne do hloubky, hned lepší pocit.
8x70kg - chtěla jsem jet 3 serky, ale už jsem to nedávala.
Mrtvý tah
10x40kg
10x60kg
5x80kg
5x90kg
3x105kg
2x115kg
2x125kg Mega PR - na MČR v únoru jsem 1. pokusem začínala na 125 v DRESU .
5x95kg
5x90kg
Stahování horní kladky za hlavu
4x10x???
Obrácený peckdeck na mezilopatky
4x10x???
Divný veslování v sedě - viz video (nevím jak se to jmenuje )
5x10x???
Krčení ramen JČ
12x12kg
10x14kg
10x16kg
10x18kg
Hyperextenze
5x10 + 5kg
Zkracovačky na šikmé
4x20
Streč
Dneska to bylo trošku unavené, ale z mrtvolek mám radost , první opakování se 125 vylítlo nahoru jak nic, technika obstojná, to druhý opáčko šlo taky rychle, ale už to byl kočičák solidní . Jinak s tréninkama je to bída, jsem ráda když se dosatnu do fitka 2x za týden, no ještě týden vydržet a bude klid .
Když se na sebe koukám, tak si vůbec nepřipadám nějak moc osvalená, spíš taková chcíplá, navíc na záda si člověk normálně nevidí, takže když jsem pak viděla svoje zádový svalíky a navíc při práci, tak jsem byla docela příjemně překvapená, že tam něco je
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru