Do formy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do formy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Do formy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blackoff

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.6.2016

Běh: kváďák
6km 36min

30.5.2016 dia

CG Benč:
1x100kg stopka
5x5x75kg

Dřep: zadní, atg, stopky 2sec
5x5x70kg

10kol:
5xTrapbar 100kg
5xshyb
5/5xtlak vstoje 16ktb
5xnohy na hrazdu
=24:38

Tak jsem zpět. Čekal jsem, že po měsíci bude ležet můj log kdesi v prachu a byl hned na druhé stránce Dlouho jsem nezapsal.. možná proto, že jsem dlouho necvičil Minulý týden jsem odevzdal diplomku, tak jsem se začal zase trochu hýbat. Kromě fotbalu a nějakých kruhů doma jsem toho moc nedělal. Za dva týdny státnice..

Váha se drží okolo 87kg, ale docela se to transformovalo v tuk, takže během června sixpack Minulý týden jsem narazil na krejčovský metr.. 37,5 bici, 61 stehno, 114 cicky, 86 pas .. rozhodně nic k chlubení..
Blackoff

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.6.2016

Dia..

Shyb:
4x3x15kg

Pozved: nadhmat
3x120,130,140kg
25x100kg

Nohy na hrazdu:
3x10

Hýbání, stojky, streč a tak dál.

Shyby raději víc ne, táhlo to v loktech po pondělí nezregene, navíc jsem dlouho neshyboval, tak to nechci přehnat. Pozved víc přes zadek, vcelku pohoda, ale u 140 se nadhmatu už moc nechtělo.

Váha ráno 86kg.. trochu to za poslední pár dní spadlo a je to cítit, není nacukrováno.
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.6.2016

Fotbal:
hoďka

V sobotu bude turnaj, tak jen tak zlehka. Zítra asi tréning brokovnice.. Cvičit nepůjdu, už týden mám svalovku do různých částí těla nechce se to pustit
Blackoff

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2016 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.6.2016

Fotbal:
trurnájek v Růžové

Umístění nic moc, ale zahrál jsem si, dal jsem hatrick a vůbec docela gut. Během dne asi 100g bcaa, pak grilovaný kuře a asi deset piv

V pindělí nějaké seriózní cvíčo.
Blackoff

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.6.2016 dia

CG Benč:
0x100kg
12x70,60kg

10kol:
5xTrapbar 100kg
5xshyb
5/5xtlak vstoje 16ktb
5xnohy na hrazdu
=21:31

Oproti minulému týdnu jsem nedal stovku na úzkej benč, ale zase jsem na těch deseti kolech stáhnul tři minuty vše tam sázím docela v pohodě až na shyby.. ty to brzdí nejvíc, proto je ten čas takový, jaký je. Navíc poslední dobou se snažím vyhýbat čokoládkám a podobně, takže jsem pěkně vyšťavenej.

Jídelníček dnes:
-5vajec, slanina 50g, balkánský sýr 50g, 300g okurka
-2slunečnicové rohlíky, 80g lučina, 70g šunka, 70g tvrdý sýr, 250g paprika
-2xbanán, 250g plnotučný tvaroh, 200ml mléko, 100g ořechy se sušeným ovocem
a k večeři asi bude
-120g basmati, 180g (130/50) sun&sea tuňák v oliv. ojl., 50g balkán, 200g rajčat

B/S/T: 193/285/238 = 4000kcal
Není to ideální, ale zatím žiju, kalorie tam jsou
Blackoff

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.6.2016

Fotbálek:
60min
Opět jsem si do*ebal kotník. Před několika lety přetrhané vazy a fotbal už je na to asi moc. Přemýšlím, jestli se na to úplně nevykašlat ..
.. a jen se asi budu věnovat železům a všeobecně kondici

Uvidíme, co zítra.. byly v plánu nějaký pozvedy, ale asi budu muset dát tak týden volno, což se docela hodí, protože mám za týden státnice, tak bych se mohl něco naučit Pak pojedu pecky

Ráno 85kg, docela jsem to za posledních pár dní stáhl, ale dnes jsem to trochu prasil. Asi už to ale nebude mít cenu dál stahovat, když to kotník stejně nedává. Tak bych se mohl letos aspoň vyžrat na 90 kilo
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2016 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.6.2016

Dia..

Dřep: přední, bez rukou, atg, stopky - stehna nechápaly
5x10x40kg

Benč: úzký - stahna už vůbec nechápaly
3x10x60kg

Polosum: - stehna se od jakékoli námahy distancovaly
5,4x100kg

Nohy na hrazdu:
3x10

Takže jsem úspěšně dosáhla vrcholu svého vzdělání a jsem jedinej pravej a nefalšovanej inženýr strojař
Dnešní výkony byly poněkud hrozné.. ty dřepy psaly do stehen tak, že se mi normálně rozklepaly nohy u benče (chtěl jsem dát pět sérií), tak jsem šel na polosumo, kde jsem chtěl dát pět krát deset, po první sérii bylo jasné, že pět je docela dobrý číslo, u druhé série normálně stehna vypnuly na to, že někdy minulý týden jsem dal 25x100 a to, co odešlo byl dech a mozoly.. tak to dnes bylo docela smutné. Ale je to pochopitelné.. poslední měsíc jsem seděl 20hodin denně u kompu, strava prachbídná atd, takže začínám od nuly (na kterou se tedy teprve musím dostat ). Včera tedy úspěšně státnice, teď asi měsíc a půl volno a pak arbajt (dnes mi úplnou náhodou volali z jedné firmy, jestli bych tam neměl zájem pracovat, a když jsem jim řekl, že jsem včera udělal státníce, tak byli štěstím bez sebe a nabídli mi pozici design engeneer - náhoda? nemyslím si ). Každopádně začne pravidelnější cvičení a ještě bych rád zkusil zlehka fotbálek - příští týden turnaj. Zítra nějaké závody ve střelbě (chtěl bych vyhrát) a odpoledne otrava alkoholem.

Naposledy upravil Blackoff dne ne červen 19, 2016 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blackoff

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2016 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.6.2016

Dia..

Stoj:
20min

Klik na bradle:
10x5

Shyb:
10x5

Nohy na hrazdu:
3x10 +10x zdvih kolen

Zadky ramen:
3x30 slunce vychází + 40sec výdrž ohs s osou

Streč a domůj. Jen tak zlehka. Zítra bych rád šel zas. Včera jsem skončil čtvrtý, což mě moc nepotěšilo Příští týden možná střihnu ještě jedny sranda závody.
Blackoff

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.6.2016

Dia..

Stoj:
20min

Dřep: přední, bez rukou, atg, stopky
6x6x40kg

Hýbání:
50min

Bez energie, bez chuti. Mám teď nějaké problémy s trávením, takže se to do všeho promítá.. Takže spíš jen hýbání, než nějaké cvičení. Do konce června jen zlehka, pak už by to mohlo jít.
Blackoff

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.6.2016

Kocanda.. venkovní hřiště

MU na kruzích:
1 striktní na první dobrou

Dip/shyb:
10x5

Klik/ringrow:
5x10

Nohy na hrazdu:
2x10

Můj první striktní MU na kruzích Cvičení venku, docela pohoda. Zkoušel jsem i nějaké stojky, ale zatím trénuju, že se dívám na strop a dívat se na nebe není úplně ok Na dipy budu asi střídat přidanou váhu a objem s vlastní, shyby pojedu ještě nějaký čas jen s vlastní. Zítra bych rád dal konečně lehce pozvedy.. možná polosumo.
Blackoff

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2016 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.6.2016

Dia..

Stoj:
15min

Polosum: pokládané, nadhmat
3x10x100kg

Trapbar: jedna série v kuse
30x110kg

Trocha hýbání a protahování.. jen lehce na pohodu
Váha ráno 85kg, zažívání zdáse býti lepší.
Zítra asi fotbálek, v pátek cvíčo, v sobotu turnaj a když ne trunaj, tak závody ve střelbě.
Blackoff

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2016 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.6.2016

Dia..

Stoj:
chvilku, bolela mě hlava, tak jsem to nehrotil

Polosum: pokládané
3x10x100kg (možná 4x, bolela mě hlava, tak nevím )

CGBP:
4x8x60kg

Trapbar: TG
30x110kg

Shyb:
5x5

Jak jsem psal výše, bolela mě docela hlava, tak jen pim pam (asi jako poslední 4 měsíce ). Dopoledne jsem byl pět hodin na pohovoru a neměl jsem sebou sváču, tak ten den pak byl takovej horší Zítra promoce, k večeru bych rád nějaký běh nebo sprinty, možná bude i fotbálek. Jinak ve čtvrtek byl tréning, a v sobotu turnaj, docela mě to zmohlo, ale ani jsem nazapisoval.
Blackoff

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.6.2016

Labské pískovce

Běh:
6km, asi 37min

Po celém dnu jaksi ulondanej, ta promoce byla pěkná pakárna. Pak restaurant a stejk na fazolkách a tak dál, tak jsem si trochu spravil náladu Teď jen lehký výklus, kotníky moc nefungují, ale snaží se. Zítra vstávám ve čtyři, tak nevím, jestli k večeru budu mít ještě chuť jít cvičit. Měl bych aspoň shyby/dipy, uvidím...
Blackoff

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2016 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.7.2016

Kocanda..

Shyby, dipy, kruhy, břicho, stojky:
asi 60 min jen vlastní váha

Další ze série pimpam tréningů, nějak se poslední dobou nedostávám, ale snad se to už rozjede..
Blackoff

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2016 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.7.2016

Dia.. v týdnu už se ale stěhuju domu do garáže

Stoj:
10min

PC+PP:
5x5x40kg

Dřep: vzadu, atg, 2sec stopky
5x5x60kg (mám pocit, že bych to dal v klidu i v jedné sérii, ale začínám, tak zlehka )

Pozved: (klasika nadhmat)
3x60,80,100,120,130,130kg

Trapbar: TG
30x120kg

+Streč a hýbání.

Tak snad už se pomalu vracím k silovému tréningu, takže nic světoborného, ale od září chci rozjet silovku, tak se do té doby musím dostat alespoň na existenční minimum V prosinci bych rád nějaké maximální maximálky Jinak stále sem tam nějaké karidio a pod.

Dnes ve slušném tempu, protože jsem byl sám - lilo ze mě jak ... (doplň vhodné slovo). U trapbaru slušně napumpovaný stehna a pomalu odcházely mozoly, ale ještě je místo pro zlepšení. Zítra bych rád dal vršek (shyby, dipy a nějakou pumpičku) a vůbec bych teď rád točil A/B- vršek/spodek a to hlavně dřep, tah, shyb a dip + nějaké doplňky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do formy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: