Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk  Úvodní stránka -> Trénink -> Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weightlifter

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 5:28 pm    Předmět: Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk Odpovědět s citátem

Zdravím,

zrovna dojíždím Conjugate split a zvažuji co dál. Konečně jsem našel jídelníček, který na mě funguje naprosto famózně a dokázal jsem přibrat zázračných (kdo zná mé předchozí příspěvky ví, že jsem prozkoušel X různých tréninků a různě upravovat jídelníček s vždy nulovým nárustkem) šest kilo za asi měsíc a půl. Váha pomaličku stále jede nahoru (ještě aby ne - při 75kg žeru 4-5000 kcal denně :-D) a rozhoduji se co jet dále.

Chci rozhodně čtyřikrát týdně, nicméně díky práci nedokážu chodit jinak než v pracovní dny, tzn. pondělí, úterý, čtvrtek, pátek se jeví jako nejlepší možnost.

Nad čím zvažuji:

1) Lehký Korte s doplňkem
- Klasického Korteho bych jezdil pondělky a pátky, v úterý a čtvrtky bych se vyhýbal vícekloubovým cvikům a jezdil jen takové "doplňky" jako biceps, triceps, předloktí, trapézy, ramena atd.

2) Těžký Korte s doplňkem
- Korteho bych jezdil pondělí, úterý, pátek. Ve čtvrtek bych dal doplňky, které jsem zmiňoval výše

3) Lehký Bear s doplňky
- viz. Lehký Korte
4) Těžký Bear s doplňky
- viz. Těžký Korte

Jídelníček mám zvládnuty tedy na jedničku (velmi pestrý, zastoupení makroživin, spousty zeleniny, ovoce, zdravých tuků), doplňky vitamín C, kreatin + bcaa. Doba spánku min. 8 hodin.

Zajímalo by mě, zda si myslíte, že to stihnu uregenerovat (o užraní se nebojím) jednu z těch "těžkých" variací buď Korteho nebo Beara, případně byste zvolili raději nějakou tu "lehkou", nebo úplně nějaký jiný trénink?

Předem díky :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milda18

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bulharská rutina.
weightlifter

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S nějakými patřičnými doplňky a zvyšením intenzity bych do toho snad i šel. Ještě nějaké nápady?
maciak

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin pondelok tazka mrtvola a bench a lahky drep, streda vsetko lahko, piatok tazky drep tazky bench lahka mrtvola.
toto na dva -4 tyzdne a ak budes zvladat prihodit jeden lahky trening zamerany na disbalancie
FilipF

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl bys prosimtě připsat jídelníček?
Marty_cihi

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipF napsal:
Mohl bys prosimtě připsat jídelníček?

Také by mě zajímal ten jídelníček.
weightlifter

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nad Fominem jsem taky zvažoval, jen nevím, jak to poskládat, abych mohl jezdit dva dny po sobě...Holt to asi vždycky budu muset na začátku týdne překousnout, ale snad to uregenerovat půjde.

Jinak tady máte příkladový jídelníček, je to hodně zaměřené na doplňky, protože je to jídelníček pro dny, kdy jsem v práci (a tedy mám nárok na pouze jednu 30 minutovou pauzu). Když v práci nejsem, tak spousty doplňků (zejména svačiny) nahrazuji normální jídla.

Část 1: https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1464860475_1.jpg
Část 2: https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1464860475_2.jpg

Skládáno pro 70kg ektomorfa, tenhle konkrétní den je den s posilovnou a 9 hodinovou směnou (na nohách).
Italský hřebec

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na ten 4K jidelnicek jsem byl tky zvedavy.

Takovyho prasku jako profik a po treningu na veceri das housku s burakovym maslem? To mi prijde divny. Ale chapu ze v tomhle slozeni se ty 4K cal nechaji sporadat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
weightlifter

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl příklad, žejo...A jak říkám, v práci můžu pouze 30 minut pauzu, takže proto tolik prášku...Jinak by to nešlo. A co se potréninkového jídla týče, většinou tam po tom tréninku cpu špagety bologněse, steaky, tuňáka s těstovinami apd...A poslední dobou se mi osvědčilo odbočit od sepsaného jídelníčku a dát po tréninku absolutní prasárnu, takže v současnosti když dělám potréninkové jídlo, dívám se, aby byl minimum 1000 kalorii, většinou to má tak 1500 a více... (50-60g bílkovin, 180g sacharidu, 50g tuku v potréninkovém jídle mám každou chvíli)
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně ten jídelníček přijde divnej... chápu, že se snažíš přibrat a nejde ti to, ale pak tam dáš k snídani 2 plátky sýra a 2 plátky šunky... k svačině müsli tyčinku... k večeři housky... a pak se to jídlo snažíš dohnat hromadou prášku.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jidelnicek je slusny ojeb, presnej priklad toho jak to nema vypadat...

Uprimne, neumim si absolutne predstavit jet silovku na tomhle.
Air_force_one

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to na Tobě funguje, tak se toho drž, ale jinak se mi taky nelíbí ten jídelák. Hlavně ten mýtus, že naturální ektomorf musí do sebe cpát 4500 kcal aby nabral, to je blbost :)
Milda18

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal by si líp, kdyby ses 3x denně pořádně najedl + případně před/po tréninkovej shake. Ty 4 tisíce jdou úplně bez problému.
FilipF

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo ti ten jídelníček sestavoval?

Naposledy upravil FilipF dne ne červen 05, 2016 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
weightlifter

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2016 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inu všichni jsme jiní, když jsem tady asi půl roku zpátky postoval jiný jídelníček, byl všemi vychvalován až do nebe a nepřibral jsem nic - a bylo to cca 4300kcal denně Jídelníček samozřejmě nikomu necpu, jen říkám, že za 7 let, co posiluji, je jediný, který na mě opravdu fungoval a u kterého jsem viděl stabilní přírustky váhy.

Ale dostali jsme se od tématu. Vesměs tedy doporučujete po Conjugate hodit silovku. Co ten můj nápad s Korte nebo Bearem, je to uskutečnitelné pro čtyři dny?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: