Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk  Úvodní stránka -> Trénink -> Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marty_cihi

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
Nad Fominem jsem taky zvažoval, jen nevím, jak to poskládat, abych mohl jezdit dva dny po sobě...Holt to asi vždycky budu muset na začátku týdne překousnout, ale snad to uregenerovat půjde.

Jinak tady máte příkladový jídelníček, je to hodně zaměřené na doplňky, protože je to jídelníček pro dny, kdy jsem v práci (a tedy mám nárok na pouze jednu 30 minutovou pauzu). Když v práci nejsem, tak spousty doplňků (zejména svačiny) nahrazuji normální jídla.

Část 1: https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1464860475_1.jpg
Část 2: https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1464860475_2.jpg

Skládáno pro 70kg ektomorfa, tenhle konkrétní den je den s posilovnou a 9 hodinovou směnou (na nohách).

150g MALTODEXTRINU? Po tréninku třeba 50g OK, ale přijde mi to dost..
Existují mnohem lepší a komplexnější zdroje sachrů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FilipF

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim že kombinace malty s proteinem je po tréninku nejlepší volba, dlouho jsem bral špičkové gainery a o ničem.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
Inu všichni jsme jiní, když jsem tady asi půl roku zpátky postoval jiný jídelníček, byl všemi vychvalován až do nebe a nepřibral jsem nic - a bylo to cca 4300kcal denně Jídelníček samozřejmě nikomu necpu, jen říkám, že za 7 let, co posiluji, je jediný, který na mě opravdu fungoval a u kterého jsem viděl stabilní přírustky váhy.

Ale dostali jsme se od tématu. Vesměs tedy doporučujete po Conjugate hodit silovku. Co ten můj nápad s Korte nebo Bearem, je to uskutečnitelné pro čtyři dny?

A co když hlavní příčina toho, že nepřibíráš je někde jinde než ve stravě? Např. tréninkem nedodáváš dostatečný stimul pro růst, špatná regenerace, stres atd. atd. a ty se to pak snažíš "vyřešit" tím, že se budeš přežírat blbostma. Pak za tři roky zjistíš, že jsi na tom sice přibral 20 kg, ale z toho je 19,5 kg tuk. A to asi nebude tvým cílem, nebo jo?
Marty_cihi

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipF napsal:
Myslim že kombinace malty s proteinem je po tréninku nejlepší volba, dlouho jsem bral špičkové gainery a o ničem.

Mám to naprosto stejně, po tréninku 50g malty + 30g CFM 80.
Jinak přes den to tam hrnu vločkami, rýží, bramborami, těstovinami, kuskusem, žitným pečivem a ovocem.
Přijde mi to tak nejideálnější a hlavně to funguje bez nějaké nesmyslné vrstvy tuku.

Ale to je jen má zkušenost...
weightlifter

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle: Hele nebude to tím. Zkoušel jsem Korteho, zkoušel jsem Beara, zkoušel jsem GVT a různé variace objemových i silových tréninků. Regeneraci musím mít dobrou, BCAA je absolutní minimum, většinou během roku k tomu beru ještě glutamin a HMB. Vitamíny buď 500g Céčka denně, nebo jsem taky dost pil ochranné nápoje, které se používají na šachtach (takže mají vitamíny i minerály). Spánek vždy 8 a více hodin. A co se jídla týče, naposledy jsem třeba jel podle tohoto jídelníčku, a absolutně žádný příbytek. A jsem dost vyrovnaný člověk, stres zažívám málokdy...

Takže - že mi část půjde teďkom do tuku? Prosím, nevadí mi to, vytrénuju to. Chci ale vidět výsledek, a ty vidím. A vzhledem k tomu, že dostávám z více stran echo, že jsem se zvětšil (a nemyslím to v tuku zvětšil, ale ve svalech), tak asi ten jídelníček nebude zas takový propal ;)

Jenom teda protože na něj stále všichni hejtujete (což tedy nebyl vůbec smysl tohoto topicu), tak berte v úvahu to, co jsem zmiňoval - jedná se o pracovní den, kdy jsem slečně co mi to skládala přímo řekl, že kromě jedné 30 minut pauzy se prostě od 9 do 18 hodin nenajím. Proto tolik doplňků. Nevím, jak jinak by to šlo poskládat...

Abych tedy trošku ukončil ten hejt na jídelníček, tak tady dávám příklad dne bez práce.

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1464986181_1.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1464986181_2.jpg
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno 1457kcal ty počty mi nějak nesedí u těch jídel...
weightlifter

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tam ji 300kcal lítá, má to být 1178 (není vyfoceno 372kcal z instant oats, které jsem si měl dát ihned po probuzení). Ale zbytek by měl být ok.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter: Tak ono nakonec ani moc nezáleží na tom, jaký jedeš trénink, ale jak ho jedeš. To, že jsi vyzkoušel všechny možný rutiny, ještě neznamená, že jsi je odjel správně a s maximálním úsilím. Denodenně vidím mladý kluky, kteří v šatně do sebe nasypou celou škálu suplementů, trénink mají i dobře poskládaný, ale všechno to odcvičí na ho*no.

Nevadí ti, že ti to půjde to tuku, ale abys nakonec nezjistil, že sice přibereš 10 kg, ale až se pokusíš shodit přebytečný tuk, tak skončíš zase na svý původní váze. Protože fakt si nedovedu představit, jak z 1 plátku sýra k snídani můžeš nabrat nějakou hmotu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový trénink 4x týdně - Bear / Korte + doplněk Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: