Strava na břicho

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava na břicho  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Strava na břicho
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sheil

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 9:54 am    Předmět: Strava na břicho Odpovědět s citátem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a nechat si poradit. Cvicim necelý půlrok, je mi 18 let a rada bych bych nějak vyvarovala břicho, cvicim 5x tydne. Ze zacatku 15 min kolo, pote posiluju a konec 20 min beh. K snidani většinou jim ovesne kaše, ovesne vlocky a 1 odměrku proteinu. K svačině řecký jogurt nebo tvaroh s kusem ovoce, obědy maso (kuřecí, občas si ale dam vepřový), ryze, brambory, zelenina.., další svačina je buďto ovoce (po treninku) nebo protein, večeře buďto protein po tréninku nebo zelenina s vajíčkem. Protein mam 2x denne. Za den vypiji tak 2-3 l vody. Co bych mela pozměnit? Dekuju předem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde hubnout cíleně pouze břicho. Na břiše jsou tukové buňky největší hustoty a hubnou se nejpomaleji a (bohužel) až na konec.

Chce to mít nastavený správně jídelníček, makroživiny (kolik gramů bílkovin, sacharidů, tuků apod. přijímáš a kolik proti tomu vydáváš energie), kalorický deficit a energetický výdej a budeš pálit tuky tak nějak všude včetně břicha, ale na břiše až naposled.

Jinak ovoce ti stačí jednou denně v dietě a někdo ho v dietě vynechává úplně a jako zdroj vitamínů a dalších prvků volí něco jiného. Ovoce je velký zdroj monosachrů tzn. rychlých cukrů.

Sheil

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Nejde hubnout cíleně pouze břicho. Na břiše jsou tukové buňky největší hustoty a hubnou se nejpomaleji a (bohužel) až na konec.

Chce to mít nastavený správně jídelníček, makroživiny (kolik gramů bílkovin, sacharidů, tuků apod. přijímáš a kolik proti tomu vydáváš energie), kalorický deficit a energetický výdej a budeš pálit tuky tak nějak všude včetně břicha, ale na břiše až naposled.

Jinak ovoce ti stačí jednou denně v dietě a někdo ho v dietě vynechává úplně a jako zdroj vitamínů a dalších prvků volí něco jiného. Ovoce je velký zdroj monosachrů tzn. rychlých cukrů.

A co byste mi doporučil k dopolední svačině misto toho ovoce?:)
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak já osobně bych vyhodila to ovoce po tréninku, ale pokud trváš na vyhození toho dopoledního, tak bych ho nahradila např. hrstí ořechů.
Sheil

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
No tak já osobně bych vyhodila to ovoce po tréninku, ale pokud trváš na vyhození toho dopoledního, tak bych ho nahradila např. hrstí ořechů.

No právě mne bylo řečeno, že po tréninku si mam dat 1 kus ovoce na doplnění sacharidů ^^
riker

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me jist 5x denne je zbytecna ztrata casu, zatez pro organismus, a vysledky taky nebudou idealni

ja jsem treba nikdy nebyl ve formne jako ted kdyz jim jenom obedy a vecere...
sk

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 10:48 am    Předmět: Re: Strava na břicho Odpovědět s citátem

Sheil napsal:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat a nechat si poradit. Cvicim necelý půlrok, je mi 18 let a rada bych bych nějak vyvarovala břicho, cvicim 5x tydne. Ze zacatku 15 min kolo, pote posiluju a konec 20 min beh. K snidani většinou jim ovesne kaše, ovesne vlocky a 1 odměrku proteinu. K svačině řecký jogurt nebo tvaroh s kusem ovoce, obědy maso (kuřecí, občas si ale dam vepřový), ryze, brambory, zelenina.., další svačina je buďto ovoce (po treninku) nebo protein, večeře buďto protein po tréninku nebo zelenina s vajíčkem. Protein mam 2x denne. Za den vypiji tak 2-3 l vody. Co bych mela pozměnit? Dekuju předem.

banan po treninku te nezabije, lijes do sebe moc proteinu...nahrad ho jidlem, pokud to jeste nemas tak si sestav jidelnicek podle mnozstvi prijatych makrozivin...bilkoviny, sacharidy, tuky, abys vedela priblizne kolik toho zbastis a mohla to prubezne upravovat podle potreby

Poctive cvic a sleduj zmeny, pokud budes pomalu hubnout tuk (sila se bude zvysovat nebo minimalne drzet) tak jsi na spravne ceste. Pokud zacnes pribirat...nejjednodussi je ubrat sacharidy

doporucuju se vyhnout vsem modnim dietarskym vystrelkum dokud nebudes vedet jak tvuj organismus reaguje na cviceni a klasicky jidelnicek a nebudes v tom mit trochu jasno
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sheil napsal:
Makuška napsal:

No právě mne bylo řečeno, že po tréninku si mam dat 1 kus ovoce na doplnění sacharidů ^^

To si musíš vychytat tak ňák sama na sobě...pokud je tvým cílem redukce tuku, tak mě bylo řečeno sacharidy nedávat a radši si dát hned po tréninku kvalitní protein a např. hodinu po tréninku kompletní jídlo s omezenými sacharidy.

Takže já dávám hned po tréninku protein a jak přijdu domů tak nějak tu hodinu, tak kompletní jídlo např. cottage, zeleninu, kuřecí šunku smíchané v takovém jakoby salátu. Jinak protein dvakrát denně máš i v netréninkové dny?? Já piju protein POUZE po tréninku....ráno ne a v netréninkové dny taky ne - na co??
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Polívčičku ohřeju

http://kulturistika.ronnie.cz/c-11144-jason-ferruggia-12-duvodu-proc-nehubnete.html

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
podle me jist 5x denne je zbytecna ztrata casu, zatez pro organismus, a vysledky taky nebudou idealni

Ne každý je masochista, co chce mít celý den hlad.

Sheil napsal:
Makuška napsal:

Po tréninku si klidně ovoce dej, ale pokud je tvým cílem hubnout, tak je rozumnější po fyzické aktivitě pár hodin nic sladkého nemít. Nicméně, nejde o nic zásadního. Ke zlepšení postavy vede hodně cest.
Každopádně, doporučuji ti uvést výšku a váhu a buď sem hodit svou fotku a nebo, pokud se stydíš, skočit si na inbody a nechat si změřit procento tuků a svalů. Něco jiného je, když potřebuješ shodit deset kilo a něco jiného, když shazuješ poslední kilo. Myslím, že pak bys dostala konkrétnější rady. Takhle je to ještě dost obecné.
p.s. Protein bych také vyhodil. Úplně. Jez normální stravu, která ti naplní žaludek bez umělých sladidel.
Donnie90

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2x denne? Takhle zerou zensky a.nemyslim si ze to k necemu vede..
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Donnie90 napsal:
2x denne? Takhle zerou zensky a.nemyslim si ze to k necemu vede..

Uštříš dost peněz
Donnie90

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To zajiste :D
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to tak úplně nezavrhoval, ale pro většinu lidí budou určitě 3 hlavní jídla + 1 - 2 svačiny asi vhodnější model, než jíst 2x denně.

Derek Poundstone
riker

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
riker napsal:

Ne každý je masochista, co chce mít celý den hlad.

pokud jsi zvykly jist kazde 2 hodiny, tak ze zacatku budes mit hlad. Za par tydnu si na to ale zvyknes a hlad uz nemas. Navic jsi pak mnohem svobodnejsi kdyz nemusis porad resit jidlo.

Jinak ja pri tomhle stravovani snadno udrzuju 190cm, 90kg, a BF < 10%.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strava na břicho Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: