Respekt před policistou a jeho klidem. At se "demonstranti" ale potom nediví, když je díky principu kolektivní viny občas jiní policisté na jiných akci domlátí nad rámec nutnosti.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Já v to teda upřímně doufám. I když to bude mít dost zásadní negativní následky (hlavně ekonomické) pro miliony britů a Británii samotnou, tak se aspoň dost omezí polská, česká, madarská a slovenská svoloč a další východoevropští paraziti... Pokaždé co jsem v Londýně je to horší. Prdel ale je, když omezenci typu Konvička a podobně mají plnou hubu muslimů, arabů a afričanů, kteří paradoxně jsou spolu s lidma z Asie v drtivé většině naprosto bezproblémovýma skupinama a jestli existujou nogozony, tak maximálně ve čtvrtích obývaných polákama.
_________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
To je pořád propaganda, nebo populisté, nebo konec světa.
Jakých pět zásadních a nepříjemných věcí vystoupení GB z EU vlastně způsobí? Prosím ty, kteří tomu opravdu rozumí, at to sem napíšou.
Přiznám se, že já jsem spíše fandil brexitu. Myslím si, že EU, jakkoliv byl nápad dobrý, je momentálně moloch, který nemá jasné cíle, respektive postupy, jak jich dosáhnou, začíná být zkostnatělý, zaplavený úřednictvem. Ale díky tomu, že je v tom neskutečné množství peněz, smluv, závazků, slibů a propletenců, ve kterých se ani sama EU už nevyzná, nikdo nechce přiznat, že něco občas skřípe.
A tím, že GB EU opustila, se ukáže, jak to teda vlastně je. Bud to byla ta první vlaštovka, která strhne lavinu, nebo se unie rozjede a největší nesmysly začne revidovat, nebo se nic nezmění, GB i unie si pošlapou dál a časem si víc států řekne, proč vlastně neodejdeme i my?
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru