CKD dieta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CKD dieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> CKD dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to ještě v detailu trochu jinak:
aerobní aktivita, běh, kolo - po něm žravka
plavání - ještě větší žravka
objemový trénink typu 20 sérií dřepy + mrtvé tahy - žravka 24 hodin potom:)

nicméně na základní myšlence zvýšit energetický výdej není nic špatně, jen říkám to,
že myslet si, že zvýšíš výdej a na hladu to nepoznáš... je špatně. kardio doporučuje
nějaký renomovaný trenér na zvýšení chuti k jídlu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nicméně na základní myšlence zvýšit energetický výdej není nic špatně, jen říkám to,
že myslet si, že zvýšíš výdej a na hladu to nepoznáš... je špatně. kardio doporučuje
Mablung

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2016 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

K čertu, to abych se přestal hýbat
LuckyLU

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem v prvnim dni carb up. Po tréninku 40g palatinosa a 30g cfm protein. A pánové i damy odpustí...mám docela průjem...tak půl hodiny po tréninku to přišlo a tak jak jsem v ketoze skoro nebyla, teď si užívám Je to normální? Jinak mi to šlape paradne, i pocitově 100krat lepší jak vlny.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

první jídlo po cukrování sežeru kuře s rýží od číňanů nebo pizzu... nebo piškoty, banán, proč takové sračičky...
LuckyLU

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hned po tréninku vsude píšou jednoduché cukry a protein a do půl hodiny jídlo. To mám ovesnou kasi s jahodami a jablkem. Mezitím jsem sežrala kousek melounu. Docela vzpomínám na lehký pocit v žaludku při low carb, teď je mi fakt divne a ve střevech se odehrává souboj goauldu

Naposledy upravil LuckyLU dne so červen 11, 2016 10:28 am, celkově upraveno 1 krát
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otazka je, zdali mas opravdu tak tezke, nebo tak dlouhe treninky, abys tam musela cpat ty sachry, bez ohledu na takova ta klasicka marketingova fitness klise ala dej si okamzite po cviceni gainer, nebo zkatabolizujes a ztratis 10kg svalove hmoty do 30ti minut.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2016 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LuckyLU napsal:
Jsem v prvnim dni carb up. Po tréninku 40g palatinosa a 30g cfm protein. A pánové i damy odpustí...mám docela průjem...tak půl hodiny po tréninku to přišlo a tak jak jsem v ketoze skoro nebyla, teď si užívám Je to normální? Jinak mi to šlape paradne, i pocitově 100krat lepší jak vlny.

Tohle byly první přijaté sacharidy v carb-upu?
LuckyLU

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
LuckyLU napsal:

Tohle byly první přijaté sacharidy v carb-upu?

Byly. Před fullbody tréninkem jsem nedávala, podle měření moci jsem měla před tréninkem dost slabou ketozu, podezříván, že mě z ní vykopává káva, takže v druhým kole ji budu muset vyřadit. Jinak ten fofr na toaletě se během dvou hodin uklidnil. Mám aspoň dobrej pocit z "očisty", přes týden jsem byla fakt výjimečně. On to nebyl teda úplný průjem, nechci s vama rozebírat moje nestrávených zbytky , ale bylo tohocelkem dost a šlo to jako po másle :) Nejvic pravděpodobně se mi zdá narazovite zavodnění organismu. Jinak po sachrech jsem úplně tupá, ráno jsem se nemohla probrat, pořád bych spala. Nemam vůbec žízeň (v keto s přehledem 5l vody) a už se těším na low carb. Je mi v tom výkonnostně lépe.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak by stálo se zeptat i na to, jak to máte s konzumací vlákniny během dodržování CKD a trávením obecně.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuji v průběhu týdne používat psyllium. Když jsem ho neměl, tak během týdne jsem nešel na záchod ani jednou a přitom jsem měl zeleniny dost. Dvakrát denně 1 lžička psyllia to spravila.
LuckyLU

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Pak by stálo se zeptat i na to, jak to máte s konzumací vlákniny během dodržování CKD a trávením obecně.
Zeleninu jim jen baby špenát, rucolu, salát listový a max 1/2 okurky denně. Zkusim to psylium a trochu otrub.
kulíšek

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě neskutečně pomohlo oxy-oxc (googluj :)
A klasikou jsou probiotika :)
Majkyn

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím.... Jaký máte názor na spojení CKD a přerušovaneho půstu ve formě 16/8. Chodím většinou cvičit v době před obědem nebo v době oběda. Přichází však dny, kdy sportuji celé dopoledne uz od brzkých ranních hodin ( je to součástí mé práce). Dík
Frybis

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tak už nějakej ten pátek jsem v ketóze, v klasické, furt cukry na nule, snažím se o to cca 2 a půl měsíce. Nedávno mi ale skončilo zkouškový, a začal jsem chodit na brigádu, kde se dělají betonový prvky, takže práce je to opravdu HODNĚ náročná, a po tom ještě chodím na splity 2+1.

Po dvou týdnech kdy jsem jel takhle na doraz a večer doma usínal už v 9 hodin (celej rok jinak klasicky kolem půlnoci nejdřív), jsem vpodstatě nic nezhubl. Asi je ten kalorickej výdej až tak velkej, že se tělo brání spálit tuky, protože dlouhodobě jím ani ne 2000kcal (30% bílkoviny, 70% tuky).

Jenže to je ten problém, ketóze nemám moc hlad, tak je pro mě výkon sníst vůbec těch 2000kcal denně. K tomu ale teď ta vostrá práce a posilka a k tomu metabolismus, tak si říkám, že spálím klidně 4000kcal denně. A to už dělá fakt velkej schodek, proto se mi zastavilo hubnutí.

Co si tedy myslíte o tom, že zkusím CKD, neděle-čtvrtek low carb zase 30% bílkoviny a 70% tuk, cca těch 2200kcal, a pátek-sobota se nacukruju, a dva dny po tom se zničím v posilovně?

Jsem z toho fakt už na dně, makám jak blázen, usínám v autě po cestě dom z posilky a práce, a ten tuk stejně nejde efektivně dolů. Respektive, jde, od února do teď jsem zhubl 12 kilo (179cm, 21let, teď 82kg), ale poslední dva tejdny jsem na stejné váze - dokonce jsem i kilo přibral. (Nemyslím, že to jsou svaly, přecejen mám furt kalorickej deficit a v ketoze se moc nabírat nedá).

Dík za každou radu!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CKD dieta Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: