H.I.T. vs. Multisety

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - H.I.T. vs. Multisety  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> H.I.T. vs. Multisety
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2016 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.6.čtvrtek,RFITNESS VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

HIT FULLBODY (STROJE PANATTA FIT EVO)

1. Tlaky na šikmé l. s JČ
2x14kg x 15op. * , 2x26kg x 17op.
2. Horní kladka podhmatem 40kg x 15op. * , 60kg x 15op.
3. Tlaky na ramena v sedě s JČ 2x10kg x 15op. * , 2x20kg x 14op.
4. Tricepsové stlačovaní na kladce 60kg x 20op.
5. Střidavé bicepsové zdvihy ve stoje s JČ 2x16kg x 16op.
6. Zadní delty na protisměrné kladce (PANATTA MULTITRAINER INSIDE) 2x20kg x 20op.
7. Zákopy v leže na stroji 30kg x 20op. * , 2 série s 45kg po 20op.
8. Předkopy v sedě 2 série s 40kg po 20op.
9. Výpony ve stoje 2 série s 80kg po 30-20op.
10. Klopení zápěstí nadhmatem na spodní kladce (PANATTA MULTITRAINER INSIDE) 35kg x 16op.
11. Klopení zápěstí podhmatem na spodní kladce (PANATTA MULTITRAINER INSIDE) 50kg x 20op.¨
12. Zkracovačky na stroji 25kg x 30op.

* zahřívací série
tempo opakování 1-2 vteřiny pozitivní a 2 vteřiny negativní fáze

SUPLEMENTACE bcaa a glutamin (je to dost znát na regeneraci,takže spokojenost)

39 minut

Další FULLBODY v sobotu doma s JČ a velkou činkou.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.6.sobota

HIT FULLBODY (VOLNÉ VÁHY JČ A VČ)

1. Kliky na bradlech
TH cca 92kg x 17op.
2. Přítahy JČ k pasu jednou rukou 23.5kg x 10op . (obě ruce)
3. Pullover s JČ 23.5kg x 10op.
4. Upažování v sedě v předklonu 2x8.5kg x 13op.
5. Tricepsová extenze s JČ za hlavou 23.5kg x 9op.
6. Shyby na úzko podhmatem na biceps TH cca 92kg x 8op.
7. Goblet dřep BFR/okluzní tr. 3 série s 21kg JČ x 30-20op.
8. Mrtvý tah 120kg x 12op.
9. Výpony ve stoje na jedné noze TH cca 92kg x 42op. pravá a 40op. levá

NE!! zahřívací série
tempo opakování 2 vteřiny pozitivní a 4 vteřiny negativní fáze (kromě gobletu a mrtvoly a výponu

31 minut

První týden HIT FULLBODY za mnou,dneska se mi už pěkně podařilo udržet délku tréninku na cca 30ti minutách,celotělové hit tréninky jsou hodně intenzivní a po dlouhou dobu neudržitelné takže cyklovaní bude dobrýnápad,navíc je to příjemna změna od splitu který mě pořád cvičit nebaví, ještě jeden týden a potom zase 2 týdny split předvyčerpání mentzer styl .
Hulkie

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus to prostřední písmenko vyměnit za "S".
už tak v podstatě cvičíš. tak tomu dej jen trochu smyslu.
http://hypertrophyspecific.com/
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Néééé ja teď jedu HIT!!! (hlavně používám čas pod napětím,1 série,ne Warmup,přestávky jen na výměnu stanoviště) ,no vidíš jak se každý snažit vymyslet už dávno ''vymyšlené'' Arthurem Jonesem,pak že HIT nefunguje ......apropo celotělové tréninky se běžně používaly v 30.,40. letech (udájně předéra steroidu,ikdyž....),všichni jeli celé tělo,to až přišlo s byznysem weiderovců (split trénink,běžně 20-30 sérií na sval,2 hodiny tréninky 6x týdně,někdo dokonce dvoufázově? ).Celé tělo je fajn,ale pochybuju,že bych tak intenzivně jak jedu to mohl jet delší dobu.Já rozlišuju HIT=pod tímto názvem rozumím trénink celého těla,1 set,1-3 tréninky týdně) a HEAVY DUTY=trénk podle MM,předvyčerpání,pomalejší kontrolovaný pohyb,intenzifikační techniky..ale ono je vlastně jedno jak kdo co nazve,vlastně existuje doggcrapp,ikdyž tvůrce DC nerad používá srovnání s HD.Neryj do mě Hulkie,nech mě žít v tom,že jedu HIT,díky

P.S.Hej ale ten BFR goblet to je pecka
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ray Mentzer (02.8.1953 - 12.6.2001),Mike Mentzer (15.11.1951 - 10.6.2001)

HIT/HD FOREVER

Ondys

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2016 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šup teď svoji aktualku
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.6.úterý,RFITNESS VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

HIT FULLBODY (PRE-EXHAUST),STROJE PANATTA FIT EVO

1a) Pullover na kladce (PANATTA INSIDE) 85kg x 11op.
ihned následuje
1b) Lat Pulldown Circular 75kg x 7op.
2a) Pec-deck 50kg x 8op.
ihned následuje
2b) Tlaky na stroji na hrudník v sedě 65kg x 8op.
3) Tlaky na ramena na stroji 30kg x 8op.
4) Bicepsové zdvihy s oporou loktů na stroji 35kg x 9op.
5) Tricepsové extenze za hlavou na stroji 25kg x 7op.
6a) Předkopy v sedě na stroji 45kg x 14op.
ihned následuje
6b) Horizontální Leg Press 120kg x 19op.
7) Zákopy v leže na stroji 45kg x 14op.
8) Výpony ve stoje 85kg x 18op.

tempo opakování 5 vteřin pozitivní a 5 vteřin negativní fáze

28 minut
Hulkie

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:

Néééé ja teď jedu HIT!!! (hlavně používám čas pod napětím,1 série,ne Warmup,přestávky jen na výměnu stanoviště) ,no vidíš jak se každý snažit vymyslet už dávno ''vymyšlené'' Arthurem Jonesem,pak že HIT nefunguje ......apropo celotělové tréninky se běžně používaly v 30.,40. letech (udájně předéra steroidu,ikdyž....),všichni jeli celé tělo,to až přišlo s byznysem weiderovců (split trénink,běžně 20-30 sérií na sval,2 hodiny tréninky 6x týdně,někdo dokonce dvoufázově? ).Celé tělo je fajn,ale pochybuju,že bych tak intenzivně jak jedu to mohl jet delší dobu.Já rozlišuju HIT=pod tímto názvem rozumím trénink celého těla,1 set,1-3 tréninky týdně) a HEAVY DUTY=trénk podle MM,předvyčerpání,pomalejší kontrolovaný pohyb,intenzifikační techniky..ale ono je vlastně jedno jak kdo co nazve,vlastně existuje doggcrapp,ikdyž tvůrce DC nerad používá srovnání s HD.Neryj do mě Hulkie,nech mě žít v tom,že jedu HIT,díky

P.S.Hej ale ten BFR goblet to je pecka

HST je něco naprosto jiného, než HIT. Je to taková jednoduchá lineární periodizace a přináší výsledky takřka instantní. Když jsem to zkoušel poprvé, zlepšil jsem se prakticky ve všech cvicích. S čím jsem dřív udělal 6 opakování, s tím jsem udělal v HST 10.
Neříkám, že HIT nefunguje. Casey Viator s ním udělal obrovský pokrok v Colorado experimentu. Já jenom říkám, že na tebe nefunguje . Ani trochu.
Jinými slovy, dosáhl jsi za poslední 3 roky nějakého měřitelného zlepšení? V objemu svalů, nebo v síle? Já se dívám, že se svědomitě vyhýbáš jakékoliv možnosti srovnání, neustále měníš cviky, rychlost opakování apod. aby nebylo snadné vidět, že to stojí na místě... už hodně dlouho.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondys napsal:
Šup teď svoji aktualku

najdi si tu tři roky starou. nic se nezměnilo.
Ondys

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba jo,když se tu furt píše jak je to skvěle funkční tak za ty 3 roky to musí být v řádu s kilech lepší proto mě zajímá aktualka, tak šup
Hulkie

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2016 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad, ale když se k tomu striktně dodržuje kaloricky deficitní jídelníček v podobě jednoho jídla denně, potom už není moc šance pro žádné zlepšení ani s jakkoliv zázračným programem.
drlift_

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

HST je něco naprosto jiného, než HIT. Je to taková jednoduchá lineární periodizace a přináší výsledky takřka instantní. Když jsem to zkoušel poprvé, zlepšil jsem se prakticky ve všech cvicích. S čím jsem dřív udělal 6 opakování, s tím jsem udělal v HST 10.

Souhlasim. HST za ozkouseni rozhodne stoji. Prakticky kazdy na tom udelal slusnej pokrok. Navic diky tomu, jak se treninky pomerne rychle meni, clovek neupada do stereotypu.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Hulkie"][quote="mentzers boy"]
Hulkie napsal:

Neříkám, že HIT nefunguje. Casey Viator s ním udělal obrovský pokrok v Colorado experimentu. Já jenom říkám, že na tebe nefunguje . Ani trochu.
Jinými slovy, dosáhl jsi za poslední 3 roky nějakého měřitelného zlepšení? V objemu svalů, nebo v síle? Já se dívám, že se svědomitě vyhýbáš jakékoliv možnosti srovnání, neustále měníš cviky, rychlost opakování apod. aby nebylo snadné vidět, že to stojí na místě... už hodně dlouho.

Já tady nesrovnával HST s HIT,to jsi psal tady ty,že už prakticky tak cvičím,já říkám jen,že jedu HIT.HIT funguje na každého o to se vůbec nemusíme bavit,rozdíl je jen v každým co mu jeho genetika dovolí.Ty si jako myslíš,že měním rychlost op. abych se vyhýbal srovnáni?Si děláš ze mě srandu že jo?Když mě máš tak prolustrovaného,tak jsem spoustu let cvičil tempem 4-2-4 viz i 3Tproject,takže jsem si nějaký čas od toho odpočinul a různě měnil,nevidím v tom jediný problém.Velikost zátěže na čince není ten rozhodující faktor,jde o to jen ten sval přetížít a dodat mu správný impuls,takže naopak je v hodné měnit rychlost opakování během jediné série cviku např. dát 3 opakování 5-5 a další třeba super slow,nebo naopak,je spousta kombinací,takže různé částečné op.,statická držení a JReps mají své místo.Na tempu opakování záleží jaké používáš stroje tedy záleží na tření a pokud je nějaký stroj nahovno a má velké tření tak tam těžko můžeš použít nějakou formu superslow,já teď mám v plánu zkoušet5-5 tak jedu 5-5,pokud mě už 5-5 nějak neuspokojí tak klidně pojedu 10-10 superslow atd.,já cvčím tak aby mě to bavilo a po práci se odreagoval,a debata o tom jesli pomalejší tempo je účinější nemá smysl,vyzkoušejte pár tréninku a ucítíte ten rozdíl.Já ti tady vůbec nic nemusím dokazovat nevydělávám si trénováním (alespoň prozatím i když mám udělaného trenéra)a proto tady nemám důvod nijak mlžit.Jak jsem řekl,fotku budou až v 3TPROJEKTU2.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Snad, ale když se k tomu striktně dodržuje kaloricky deficitní jídelníček v podobě jednoho jídla denně, potom už není moc šance pro žádné zlepšení ani s jakkoliv zázračným programem.

Já pořád nevím,odkud bereš,že jím jedno jídlo?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - H.I.T. vs. Multisety Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: