H.I.T. vs. Multisety

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - H.I.T. vs. Multisety  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> H.I.T. vs. Multisety
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondys napsal:
Třeba jo,když se tu furt píše jak je to skvěle funkční tak za ty 3 roky to musí být v řádu s kilech lepší proto mě zajímá aktualka, tak šup

Kvůli těm dohadům jsem absolvoval http://3tproject.blogspot.cz/
Posouzení nechám už jen na tobě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="mentzers boy"][quote="Hulkie"]
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:

HST je něco naprosto jiného, než HIT. Je to taková jednoduchá lineární periodizace a přináší výsledky takřka instantní. Když jsem to zkoušel poprvé, zlepšil jsem se prakticky ve všech cvicích. S čím jsem dřív udělal 6 opakování, s tím jsem udělal v HST 10.
Neříkám, že HIT nefunguje. Casey Viator s ním udělal obrovský pokrok v Colorado experimentu. Já jenom říkám, že na tebe nefunguje . Ani trochu.
Jinými slovy, dosáhl jsi za poslední 3 roky nějakého měřitelného zlepšení? V objemu svalů, nebo v síle? Já se dívám, že se svědomitě vyhýbáš jakékoliv možnosti srovnání, neustále měníš cviky, rychlost opakování apod. aby nebylo snadné vidět, že to stojí na místě... už hodně dlouho.

Já tady nesrovnával HST s HIT,to jsi psal tady ty,že už prakticky tak cvičím,já říkám jen,že jedu HIT.HIT funguje na každého o to se vůbec nemusíme bavit,rozdíl je jen v každým co mu jeho genetika dovolí.Ty si jako myslíš,že měním rychlost op. abych se vyhýbal srovnáni?Si děláš ze mě srandu že jo?Když mě máš tak prolustrovaného,tak jsem spoustu let cvičil tempem 4-2-4 viz i 3Tproject,takže jsem si nějaký čas od toho odpočinul a různě měnil,nevidím v tom jediný problém.Velikost zátěže na čince není ten rozhodující faktor,jde o to jen ten sval přetížít a dodat mu správný impuls,takže naopak je v hodné měnit rychlost opakování během jediné série cviku např. dát 3 opakování 5-5 a další třeba super slow,nebo naopak,je spousta kombinací,takže různé částečné op.,statická držení a JReps mají své místo.Na tempu opakování záleží jaké používáš stroje tedy záleží na tření a pokud je nějaký stroj nahovno a má velké tření tak tam těžko můžeš použít nějakou formu superslow,já teď mám v plánu zkoušet5-5 tak jedu 5-5,pokud mě už 5-5 nějak neuspokojí tak klidně pojedu 10-10 superslow atd.,já cvčím tak aby mě to bavilo a po práci se odreagoval,a debata o tom jesli pomalejší tempo je účinější nemá smysl,vyzkoušejte pár tréninku a ucítíte ten rozdíl.Já ti tady vůbec nic nemusím dokazovat nevydělávám si trénováním (alespoň prozatím i když mám udělaného trenéra)a proto tady nemám důvod nijak mlžit.Jak jsem řekl,fotku budou až v 3TPROJEKTU2.

Pavle, tvoje argumentace je ve smyslu

Bůh Je!!!!!

a přes to nejede vlak. Spousta toho co mi tady papouškuješ jsou totální sračky. Máme magnetickou rezonanci. Díky ní se zjistilo, že nejvyššího zapojení svalových vláken se dosáhne nejvyšší zvednutou hmotností. Že předvyčerpání způsobí vyšší nárůst aktivity svalových vláken, které jsme se snažili obejít. A spoustu dalšího. Dělaly se vědecké studie, díky kterým už víme, že po třech sériích od cviku dosáhneme větší progres, než po jedné. Tohle všechno už je prokázané. Mentzerovy domněnku jsou vědecky vyvrácené, překonané, nesmyslné. Jsou to prostě totální hovadiny. Pavle, jestli máš IQ aspoň osmdesát, dokážeš se k těmhle informacím dostat, a vyhodnotit si, že Mentzer se prostě chtěl něčím odlišit a musel najít něco, čím by zaujal. Co by nabulíkoval slabomyslným jedincům jako příčinu jeho svalů, ačkoliv to byly stejně jako u všech jeho souputníků a následovatelů, dopingové látky.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2016 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:
Snad, ale když se k tomu striktně dodržuje kaloricky deficitní jídelníček v podobě jednoho jídla denně, potom už není moc šance pro žádné zlepšení ani s jakkoliv zázračným programem.

Já pořád nevím,odkud bereš,že jím jedno jídlo?

nepůstuješ? nedržíš lean gains nebo něco podobného? máš 3-6 jídel denně, včetně snídaně atd?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2016 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.6.čtvrtek,RFITNESS VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

HIT FULLBODY (PRE-EXHAUST),STROJE PANATTA FIT EVO

1a) Přítahy k pasu spodní kladky s FAT GRIPZ
45kg x 8op.
ihned následuje
1b) Kladka podhmatem s FAT GRIPZ 50kg x 5op.
2a) Rozpažky s JČ na nakloněné l. s FAT GRIPZ 2x14kg x 11op.
ihned následuje
2b) Tlaky na nakloněné l. s JČ s FAT GRIPZ 2x24kg x 5op.
3) Tlaky na ramena v sedě s JČ s FAT GRIPZ 2x18kg x 7op.
4) Bicepsové zdvihy v leže na nakloněné lavici s JČ s FAT GRIPZ 2x10kg x 10op.
5) Tricepsové stahování kladky (PANATTA INSIDE) s FAT GRIPZ 85kg x 10op.
6) Zákopy v leže na stroji 50kg x 15op.
7a) Předkopy v sedě na stroji 55kg x 13op.
ihned následuje
7b) Dřep na multipresu 60kg x 8op.
8) Výpony na Horizontálním Leg Presu 130kg x 24op.

tempo opakování na vše 5 vteřin pozitivní a 5 vteřin negativní fáze

26 minut
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

18.6.sobota,doma

HIT FULLBODY (PRE-EXHAUST),VOLNÉ VÁHY JČ A VČ

1) Kliky na bradlech TH cca 93kg x 7op.
2a) Rozpažky s JČ na rovné l. s FAT GRIPZ 2x13.5kg x 8op.
ihned následuje
2b) Bench press na rovné l. 60kg x 6op.
3a) Přítahy VČ k pasu 60kg x 6op .
ihned následuje se stejnou činkou
3b) Mrtvý tah (YATES STYL) 60kg x 15op.
4a) Upažování vleže na nakloněné l. s JČ s FAT GRIPZ 2x5kg x 7op.
ihned následuje
4b) Upažování ve stoje s JČ s FAT GRIPZ 2x6kg x 7op.
5) Bicepsové zdvihy s jč jednou rukou v předklonu s FAT GRIPZ 11kg x 8op. pro obě ruce
6) Tricepsová extenze s JČ za hlavou 23.5kg x 9op.
7) Oslí výpony jednou nohou TH cca 93kg+20kg x 12op. pro obě nohy
8) Mrtvý tah 120kg x 11op.

tempo opakování 5 vteřiny pozitivní a 5 vteřiny negativní fáze (kromě 8. cviku)

26 minut
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie...

Jsou ''nezávislé'' studie jak pro 1 sériový trénink,tak jsou i ''nezávislé'' studie které říkají,že je produktivnější více sérií,já nejsem důvěřivý člověk,nejsem naivní a vím (alespoň přibližně) jak to ve světě Fitness chodí.......já si tedy už dávno vyzkoušel sám na sobě co nejlíp funguje a to používám,většina lidí je prosatě přetrénovaná a multisety nikam nevedou,vyjímkou jsou uživatelé AS.To je prostě můj názor.
Podle mě je 1 série prostě vše co je třeba udělat pro stimulaci svalů.Já respektuji tvůj názor,ty respektuj můj,jestli sis nevšiml já nikomu nevnucuju HIT v jiných tréninkových logech/denících,každý ať si cvičí jak chce,pokud někdo se známých za mnou přijde jak trénovat tak jim doporučuju HIT + s ním dávám osobní trénink,všichni vydrží HIT používat jen chvíli,když se s ními za čas znovu potkám a zeptám se jak jde trénink většinou HIT/HD ukončují po dvou až třech týdnech.Proč?Protože je docela náročné jít do cviku s tím,že na něj mám jen 1 sérií při které musím odvést 100% soustředění na sval,dát do ní maximum aby byla účinná.V tom je to vyjímečné.Proto nejde začít s HIT/HD ze dne na den,ale postupně série snižovat až k té jedné a naučit se do ní vložit max. soustředění.

Nedávno jsem četl příběh Markuse Reinhardta (ten co cvičí na videu HIT s MM a RM),když trénoval s Mikem ve Venice (jeho trénink trval okolo 12 minut) tak k nim přišel Flex Wheller a řekl.Jo Mentzer,1 set??Mike odpověděl Flexovi.''Jen jeden náboj je třeba aby tě zabil'' a pokračoval ''Jedné spermie je potřeba k vytvoření tvého hloupého zadku''........
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:
Snad, ale když se k tomu striktně dodržuje kaloricky deficitní jídelníček v podobě jednoho jídla denně, potom už není moc šance pro žádné zlepšení ani s jakkoliv zázračným programem.

nepůstuješ? nedržíš lean gains nebo něco podobného? máš 3-6 jídel denně, včetně snídaně atd?

Jedu stále LG,ale ne s jedním jídle,ale dvěma přes týden a o víkendu ještě více,není to o počtu jídel ale o kalorickém příjmu.
Hulkie

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:

Jedu stále LG,ale ne s jedním jídle,ale dvěma přes týden a o víkendu ještě více,není to o počtu jídel ale o kalorickém příjmu.

Kolik může být ten tvůj pro přibrání? 2300-2500 kcal? To sníš ve dvou jídlech?
Hulkie

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
Hulkie...

Jsou ''nezávislé'' studie jak pro 1 sériový trénink,tak jsou i ''nezávislé'' studie které říkají,že je produktivnější více sérií,já nejsem důvěřivý člověk,nejsem naivní a vím (alespoň přibližně) jak to ve světě Fitness chodí.......já si tedy už dávno vyzkoušel sám na sobě co nejlíp funguje a to používám,většina lidí je prosatě přetrénovaná a multisety nikam nevedou,vyjímkou jsou uživatelé AS.To je prostě můj názor.

ve světě fitness to chodí tak, že se všichni hiteři odkazují na Colorado experiment, přičemž jeho hlavní aktér Casey Viator přiznal, že v něm cvičil po pauze a nasypaný. Ano, máš pravdu, švindluje se hodně :)))

mentzers boy napsal:
Podle mě je 1 série prostě vše co je třeba udělat pro stimulaci svalů.Já respektuji tvůj názor,ty respektuj můj,jestli sis nevšiml já nikomu nevnucuju HIT v jiných tréninkových logech/denících,každý ať si cvičí jak chce,pokud někdo se známých za mnou přijde jak trénovat tak jim doporučuju HIT + s ním dávám osobní trénink,všichni vydrží HIT používat jen chvíli,když se s ními za čas znovu potkám a zeptám se jak jde trénink většinou HIT/HD ukončují po dvou až třech týdnech.Proč?Protože je docela náročné jít do cviku s tím,že na něj mám jen 1 sérií při které musím odvést 100% soustředění na sval,dát do ní maximum aby byla účinná.V tom je to vyjímečné.Proto nejde začít s HIT/HD ze dne na den,ale postupně série snižovat až k té jedné a naučit se do ní vložit max. soustředění.

co kurva nejde, udělat jednu sérii a přidat tři vynucené opakování? já jich udělám dvacet a přidám padesát negativních, na pec decku, to je fakt neskutečný výkon, zajdi si s crossfiťákama na trénink abys věděl, z čeho se pobliješ, určitě ne z těch tvojich píčovin, sorry, že jsem sprostý, ale to jsou tak dementní názory, že mně to vysloveně provokuje... podívej se na Rippera jak tu dřepuje se 140 kg na třicet opakování, to je skutečná dřina! ne krčení předloktí a stahování kladky...

mentzers boy napsal:
Nedávno jsem četl příběh Markuse Reinhardta (ten co cvičí na videu HIT s MM a RM),když trénoval s Mikem ve Venice (jeho trénink trval okolo 12 minut) tak k nim přišel Flex Wheller a řekl.Jo Mentzer,1 set??Mike odpověděl Flexovi.''Jen jeden náboj je třeba aby tě zabil'' a pokračoval ''Jedné spermie je potřeba k vytvoření tvého hloupého zadku''........

a ledviny měl dvě a stejně mu nestačily
Milda18

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2016 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:

Ve dvou jídlech se bez problému dostanu na 3tisíce..
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.6. RFITNESS,

VRŠEK

1) Tlaky na s JČ na nakloněné l. s FAT GRIPZ 2x28kg x 6
2) Tlaky na stroji jednou rukou s FAT GRIPZ 45kg x 5 pro obě ruce

3) Kladka podhmatem s FAT GRIPZ 50kg x 8
4) Mrtvý tah na multipresu 80kg x 15

5) Tlaky s JČ v sedě s FAT GRIPZ 2x20kg x 8
6) Tlaky na stroji v sedě jednou rukou s FAT GRIPZ 20kg x 7 pro obě ruce

7) Tricepsová extenze v sedě na stroji nad hlavou s FAT GRIPZ 25kg x 5
8) Bicepsové zdvihy na stroji s opřenými lokty s FAT GRIPZ 40kg x 7
9) Tricepsové stahování kladky s FAT GRIPZ (PANATTA INSIDE) 90kg x 6
10) Kladivové zdvihy s lanem s FAT GRIPZ (PANATTA INSIDE) 100kg x 6

tempo opakování 5 vteřin pozitivní a 5 vteřin negativní fáze
21 minut

Zítra nohy a břicho.Potom 1 nebo 2 dny volno.

Naposledy upravil mentzers boy dne po červen 20, 2016 3:43 pm, celkově upraveno 2 krát
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:
mentzers boy napsal:
Hulkie napsal:

V tréninkový den jím okolo 2500 a v netréninkový den přibližně 1700-1800kcal,o víkendu určitě přes 4000kcal.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

ve světě fitness to chodí tak, že se všichni hiteři odkazují na Colorado experiment, přičemž jeho hlavní aktér Casey Viator přiznal, že v něm cvičil po pauze a nasypaný. Ano, máš pravdu, švindluje se hodně :)))

co kurva nejde, udělat jednu sérii a přidat tři vynucené opakování? já jich udělám dvacet a přidám padesát negativních, na pec decku, to je fakt neskutečný výkon, zajdi si s crossfiťákama na trénink abys věděl, z čeho se pobliješ, určitě ne z těch tvojich píčovin, sorry, že jsem sprostý, ale to jsou tak dementní názory, že mně to vysloveně provokuje... podívej se na Rippera jak tu dřepuje se 140 kg na třicet opakování, to je skutečná dřina! ne krčení předloktí a stahování kladky...

a ledviny měl dvě a stejně mu nestačily

Co já vím,tak byl sním člověk,který jej ''údajně'' měl hlídat 24 hodin denně po dobu experimentu,tedy 28 dní.Jones byl odpůrce AS tak prý proto,ale jak to bylo ve skutečnosti samozřejmě těžko říct.

Běžte někam se směšným Crossfitem,ten nemá nic společného se správným cvičením.

Je mě to fuk,cvič si jak chceš,je mi jedno co si myslíš,já říkám že 1 série pokud se provede správně je vše co je třeba,stačí jen do pozitivního selhání,ale s důrazem na pohyb a kontrakci svalů,intenzifikační techniky max. 1x za 3-4 týdny více určitě ne,to je můj názor.
CIZO

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2016 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
Běžte někam se směšným Crossfitem,ten nemá nic společného se správným cvičením.

No, to nemá ani HD/HIT :) Rozdíl je v tom (a to říkám jako člověk, který crossfit nemusí), že kdyby si crossfiteři dali trénink s top HITery, tak crossfiteři by se sotva rozcvičili a HITeři by byli v nemocnici na kapačkách :) A co se týče svalového rozvoje, tak si nemyslím, že by byli nějak pozadu.

Derek Poundstone
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2016 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.6. RFITNESS,

NOHY

1) Dřep
100kg x 20op. (tempo 3-3 + od 10op. ''prodýchané dřepy'' cca 3-5 nádechu a výdechu)
2) Horizontální leg pres s nohama vysoko na platformě 150kg x 9op.
3) Předkopy jednou nohou 30kg x 11op. pro obě nohy

4) Zákopy v leže jednou nohou 25kg 12op. pro obě nohy

5) Výpony ve stoje na stroji jednou nohou
20kg+já x 10op. pro obě nohy
6) Výpony na Horiz. leg presu jednou nohou 80kg x 12op. pro obě nohy

7) Zkracovačky na stroji 30kg x 8op.
8) Zkraovačky na zemi na vrchní kladce (PANATTA INSIDE) 120kg x 10op.

tempo opakování 5 vteřin pozitivní a 5 vteřin negativní fáze
24 minut

Teď budou následovat asi 2 dny volno a další trénink (vršek) v pátek pravděpodobně doma.Myslím,že bude fajn střídat pár týdnu celé tělo a několik týdnu vršek+>spodek,split je nahovno .

Naposledy upravil mentzers boy dne út červen 21, 2016 5:14 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - H.I.T. vs. Multisety Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: