Příští týden jdu na kontrolní obrázky a pak by mi měly začít rehabky No a za 4 měsíce prý lázně
Jo joo, kontrolní obrázky, to známe. Rorschachův test tomu říkají a pozor! Většina obrázků je nalíčený chyták!! Ať ti ty lázně pak ještě nedobrovolně neprodlouží!
Netopýr, mrtvý netopýr, netopýr hlavou dolů, netopýr zapíchnutý hlavou do země... to je ono?
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Příští týden jdu na kontrolní obrázky a pak by mi měly začít rehabky No a za 4 měsíce prý lázně
Jo joo, kontrolní obrázky, to známe. Rorschachův test tomu říkají a pozor! Většina obrázků je nalíčený chyták!! Ať ti ty lázně pak ještě nedobrovolně neprodlouží!
Netopýr, mrtvý netopýr, netopýr hlavou dolů, netopýr zapíchnutý hlavou do země... to je ono?
Přesně, to je ono! Tak se jen vyhni odpovědím, že tam vidíš sebe jak někoho vraždíš nebo týráš smutné zvířátko, drž se netopýrů a bude to dobrý!
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Přesně, to je ono! Tak se jen vyhni odpovědím, že tam vidíš sebe jak někoho vraždíš nebo týráš smutné zvířátko, drž se netopýrů a bude to dobrý!
Já a vraždit? Týrat? Že ty si mě s někým pleteš
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Za chvilku poska, večer dvě hodky kicku :) Zítra musím maličko lehčeji, respektive odpol jedu na tréninkový kemp https://www.facebook.com/events/1542849122688400/ kdyby se chtěl někdo přidat :) Teda prostě o víkendu se odpočinku nedočkám :D Za poslední čtyři dny, dvanáct tréninků. Jo, jsem zpět ve svém kolotoči A v úterý by to mohlo klapnout s doktory a budu úplně v sedmém nebi
No nic, zpátky do reality....
Tak, protože za chvilku vyrážím na kempíka a vím, jaká je to tam divočina s internetem, píšu dnešní ráno raději hned a... pak se dost možná do neděle odmlčím. Resp budu posílat max nějaké fotky na fejzbůk :)
I.
Běh po lese + schody
50 minut radosti :)
Dneska výživné. Ada mě nechala běžet napřed, prý abych si odběhala schody a mezi tím, než jsem si to odskákala, mě předběhla asi tak o kilometr. No a já, aby mi neujela, jsem ji musela doběhnout :D Povedlo se mi to asi tak 10m před cílem. Plíce mě dobíhaly dalších deset minut. No parádička prostě
Jo a... tak trochu nám lilo :)
Lapy s Honzíkem
30 min
Zaměřené na pohyb, vychytávání vzdálenosti
Kopání do Boba
6 kol po 3 min
Lapy super, Bob stále drží.
III. Fáze
Pozvedy jednoruč, jednonož
5x5/20
Přítahy spodní kladky
5x8
Rozpažky + biceps
5xmoc
Benč na úzko
10/40 - 40 - 40 - 40 - 40
Tricepsové tlaky na stroji
5x8
Pozvedy mix sumo
5x5/70
Dřepy - pomaličku dolu, pauza 3s a dynamicky hore
5x5/60
Chůze na běhátku
10 min ostře (6,2 km/hod, 15% sklon)
Chůze domu, nejrychleji, jak mi zvládaly nožičky
3 km
Dřepy mě bavily. Ten mega pomalopohyb dolu to alespoň trochu ztíží. Jinak všechno lehoučce...
Jo a po cestě domu mi tepovka neklesla pod 120... jsem měla na zádech krosnu a fakt to valila. Nebozí spoluobčané, co mě potkali
Večer ještě dva tréninky MMA... asi... nebo MMA a kick, co řekne trenér
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru