Turakam: nu což, někdo musi robit smutného chlapce, jinak by nevynikli všichhni ti carabasové, riperové, magumiové...
daymoon: v tabulce nejsou tyto informace potřeba, všechno se dá vyčíst tu
Dante: veliká pravda, já si to uvědomil až nedávno, cca dva měsíce zpátky, ted je ale prostě Mravenec priorita a jelikož jede komplexně a nemá slabiny, tak i já tak musim cvičit
ale samozřejmě nejedu všechno ted naplno, cviky s vlastní bw jsou ted pro mě doplnkové, primární je pro mě velká hřídel, jelikož s ní budem s Mravencem soupeřit
moje primární zaměření je ted na Dřep + Mrtvý tah a Push press + Military press, přičemž první jmenované je přednější
carabas: ano brzdí mě rodina, protože v mých (již brzy) dvaceti sedmi letech nedostávám takovou podporu jakou by si sportovec mého kalibru zasloužil, jako dostávat kapesný 10k měsíčně a bydlet v pokoji 25 m2 neni prostě žádnej šlágr, myslim, že by mě mohli alespon do těch 30ti podporovat trochu víc...
A sestra by konečně taky mohla vypadnout, abych si zabral i její pokoj a měl k dispozici 50 m2, s tím už se dá trochu operovat
Příprava na Mravence
Dřep
3x60 kg
3x62.5 kg
3x65 kg
3x67.5 kg
3x70 kg
Military press
3x47.5 kg
3x50 kg
3x52.5 kg
3x55 kg
3x57.5 kg
1x60 kg
1x62.5 kg PR
5x50 kg
CG Bench
3x5 80 kg
Shyby nadhmat
4x6 15 kg
Crossfit
10x 27.5 kg dumbell snatch každá
20x 50 kg přední dřep
10x L-sit chin up
HOHOHOHOHO konečně se MP pohnul
fakt hrozná radost, ikdyž dneska jsem z něj neměl uplně 100 % pocit, protože se mi nějak špatně držela hřídel a ze včerejška mírná svalovka křídel, tak super, asi fakt jsem konečně trošičku pochopil jak tenhle cvik provádět za což děkuju jednomu tlustýmu kulturistovi, co ho nedávno vyhodili od nás z posilovny
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
jo, takych 65 je celkom realnych...67 vo vyhlade. Ja by som siel nieco ako 5x20, 5x30, 3x40, 1x50,1x55, 1x60. Blbe je ze pri takom mikroobjeme sa nestihnu na maximalku zahriat ramena. Ja to riesim tak ze pred military dam 1 az 2 serie kubanskych tlakov kde zohrejem trochu rotatory (3-4kg jc) .. tiez len tak lezerne aby ostala energia na hlavny cvik.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
dante, seeya: díky za tipy rady připomínky, až trochu natrénuji, tak to vyzkouším, včera to bylo neplánované PR, chtěl jsem si odjet ty trojky do 57.5 a když to potom klaplo, tak jsem prostě nemohl odolat pokušení o nové PR po asi 26ti letech
Dneska nezačal den uplně pozitivně, hned ráno několik výhružných SMS a emailů z finančáku , tak jsem tam zavolal a pozvali si mě na pondělí ráno. Já taková socka, hodný člověk s otevřeným srdcem a jednaj se mnou jako bych byl nějaký velký zvíře z kauzy panama papers a to při tom NELŽU, NEKRADU, NEJDU NIKOMU NA RUKU A NIKDO MĚ NEMŮŽE ZKORUMPOVAT.
No, potom jsem se nějak oklepal a na oběd si objednal dvě pizzy. Nechal jsem 2 trojúhelníky s tim, že se nebudu přežírat, jenže pak mi z ničeho nic došlo, proč má carabas takový progres a muže si zesměšnit každého na koho ukáže. On prostě hodně ŽERE . Tak jsem do sebe kopnul ještě ten zbytek a zalil to jedním radegastem. Ovšem chyba . Když dva dělají totéž, není to totéž. Takhle těžko mi už dlouho nebylo, asi budu muset najet na ketozu, dančí hřbet a doplnky od LSP.
Příprava na Mravence
OHS
4x10 jen s hřídelí
Bench
3x90 kg
2x100 kg
1x105 kg
Trapbáre/hexbáre
...
1x200 kg
...
110, 70 kg různý variace na na můj extrémně slabý úchop, tahání, výdrže špačkama prstů, dvěma prsty, prostředníčky...
-nahoru do 200 kg trepbáre, dolu hexbáre
Military press
4x7 40 kg
Shybe du podhmat
1x40 kg
1x50 kg
1x60 kg 3 cm rozsah
1x70 kg 2 cm rozsah
1x75 kg 1 cm rozsah
1x40 kg 15 s výdrž ve vrchní pozici
1x20 kg 25 s výdrž ve vrchní pozici
Klike du bradla
14/14/14/20
Strašný, jsem slabej jak čaj, jestli se nějak nevzchopim, tak mě Mravenec rozmáčkne jak Diamond Turakama ve Strendž Wars 3
Trap megatěžkej, asi jedno z nejtěžších opáček v životě, mam to natočený ale je tam takovej kočičák a pejsek, že se bojím o zneužití mého videa a publikaci nějakou sviní v kategori "Tak takhle teda ne", "Hlouposti co jste viděli v posilovně", "Sbírka kreténů" atd.
Shyby schválně mega těžký, abych trochu ulevil páteři, přišlo mi, že mě ty dva metráky zmenšily, tak o 10 cm-což ovšem nebylo tak špatný, jelikož když jsem přišel poté na military press, tak ikdyž hřídel s 10 kg kotoučema ležela na zemi, tak jsem ji nemusel přemistovat, prostě pod ní stačilo vlízt s mírně pokrčenými koleny a dodřepnout
Shyby mě tedy slušně napravily a člověk si alespon uvědomil, jakou maj ripper a seeya neskutečně brutální sílu Určitě byla chyba, že jsem si na trepbáru dodělal úchop, to se hodí až na konec treninku, ne před shybama, dost mě to limitovalo, kdybych ho pošetřil, tak jsem tahal možná všechno o 0.5 cm výš...
Jo a a abych nezapomněl, tak jak mi bylo těžko, tak jsem použil nějakou chemii v podobě nakopávadla, myslim, že celsium nebo nějaký takový shit-nic to neudělalo, vyhozených 30 kč
dneska špatný, trošičku nervy, málo spánku a je to znát
Příprava na Mravence
Dřep
5x8 60 kg
-každých 4:00
-belt of shame seru na to
Pushpress
5x5 60 kg
Shybe du nadhmat
4x6 20 kg
Tlaky na šikmý hlavou hore
do 10x25
- šušenka
Zadní ramena, horní záda -pidijednoručky, velká prázdná hřídel atd.
-musim začít tohle pořádně cvičit i s 1 kg jednoručkama jsem měl problém, já prostě na tom vrchu nemam vůbec žádný svaly
10 min machine du kardio
Jinak musim říct, že od té doby co dávám po každém treninku ovoce, tak mnohem lepší regenerace.
Shybe du nadhmat el dynamike
6x3 20 kg
-každých 2:00
Klike du bradla
3x5 40 kg
Břicho+zadky ramen
Dřep 20x50 kg s podloženýma patama
Posledních pár jsem vůbec nespal okolo 4h denně, jedl jenom čokolády a bylo trochu stresu ale už je konec, vítězství, takže ted to rozjíždim na plný pecičky.
Příprava neprobíhá uplně podle plánů. Chodil jsem ted po večerech s kamarádem dělat podlahový topení, takže volný čas byl přesně 0 minut, ale zase dal mi takovou vatu, že bych skoro nemusel chodit do práce
Příprava na Mravence
Dřep
6x8 60 kg
Legpress
4x
Rumuny s jč
3x10 40 kg
Výpady s hřídelí +10 kotoučky
4x
Dumbell snatch
do 3x40 kg každá
Bursa shyby
5x5
Masakr, bolí mě zadek jako blázen, legpress jsem necvičil asi pět let, hrozně těžký...
Zdarec, tak po dlouhé době jsem zpět. V neděli jsem viděl na živo Darkkillera a pěkně mě to nakoplo, takže po 6ti týdnech jsem se rozhodl, že se do toho pěkně opřu.
Momentální stav je velice špatný. Jsem slabej a hodně zatučněnej, bez kondice. BW okolo 84 kg. Chci to stáhnout pod 80 kg. Se 78 kg bych byl spokojený. Bude to dřina ale snad to zvládnu. Očekávám, že výkonově budu za cca 3 týdny zpátky, uvidíme jak to pujde a jelikož je tělo krásně odpočaté, tak doufám, že se silově posunu vpřed.
Dneska jen takový rekreační test maximálek, abych jistil jak moc jsem spadnul.
Bench
1x100 kg
Dřep
1x110 kg
1x115 kg
Shyb podhmat
1x50 kg
0x55 kg
Mrtvola
1x150 kg
1x160 kg
Military press
1x60 kg
Přítahy kolen ve visu + zadky ramen
Je to samozřejmě bída ale čekal jsem to horší. NEjvíc spadnul dřep, tam to mam tak vždycky. Shyb spadnul jen trošku a MP dokonce jen o 2.5 kg, což absolutně nechápu přitom vždycky dřív stačilo militárko týden nejet a měl jsem problémy se 40 kg.
Cvičení nemá logiku
prave vcera som rozmyslal ze kam si sa vyparil :D
"tah" nepochybne dobry, hlavne ten na zaver hehe a na military si tam nabuduce daj aspon 16x 1.25kg na jednu aj na druhu stranu
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Mrtvolný tah
3x100 kg
3x110 kg
3x120 kg
3x130 kg
3x140 kg
Military press
1x55 kg
1x60 kg
0x65 kg 3x65 pushpress
5x3 50 kg
Kipované shyby nadhmatem
5x5 15 kg
Strašný, jsem slabší jak čaj, ve středu jsem si podvrtnul kotník, dva dny jsem ledoval a už se dá chodit ale třeba na dřepy se ještě bojim. Nějak jsem si plánoval, že to pujde líp.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru