Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 444, 445, 446  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2016 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm pěkně stárneš, jsi ve fázi kdy ti klesá hladina testosteronu o 1-2 % ročně, přicházejí první větší vrásky, šediny, problémy s prostatou, pokles fyzické a sexuální výkonnosti, začínáš být jen stínem té gorily, kterou jsi býval, začíná období naprosté dekadence tvého sportovního života

kdyby ti parta cikánů usekala ruce a nohy, tak bych tě za takových pět let konečně mohl alespon v pár disciplínách potrápit
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
hmmm pěkně stárneš, jsi ve fázi kdy ti klesá hladina testosteronu o 1-2 % ročně, přicházejí první větší vrásky, šediny, problémy s prostatou, pokles fyzické a sexuální výkonnosti, začínáš být jen stínem té gorily, kterou jsi býval, začíná období naprosté dekadence tvého sportovního života

kdyby ti parta cikánů usekala ruce a nohy, tak bych tě za takových pět let konečně mohl alespon v pár disciplínách potrápit

Parta cigánov má predo mnou rešpekt, pretože som šedivý a starý, vekom zoschnutý počerný starešina s nevzhľadnou bradou a berú ma ako jedného z nich.

PEPO, powerlifterská dlhoočakávaná udalosť roka 2016

Zišlo sa nás 5 nešťastníkov (+ fotograf), ktorí vpadli do gymu o desiatej ráno a začali prevrat. Najprv sme ohlásili, že šiesty člen výpravy nepotrebuje skrinku, lebo je fotograf a bude nám robiť epické fotky a teta na recepcii sa začala tváriť podozrievavo. Keď sme následne začali váženie a nadšene zapisovali váhy do zošitka, tak už načisto nechápala, o čo ide. Oh, mimochodom, váženie. Vedeli sme, že Wilks nebol najlepší nápad, keď môj tradičný sparing Erik navážil 63,5kila a vedel som, že bude dráma
Dominik, môj teda akože rival (asi ako bol Arnoldov rival Lou...) vyhlásil, že bude používať wrapy aj trhačky, len aby ma čo najviac vytrápil. Vedeli sme, že je to súťaživý cheater, tak som to poňal ako osobnú výzvu, že mu nedám šancu.

Začalo sa drepmi, najprv ľahšie váhy - Erik, Nabuko a Rado. Nabuko aj s Radom sa hecli a nasekali tam nové osobáky, Erik (našťastie) mal selhávku a zapísal "len" 130 kilo. Potom sa rozhodol Dominik, že jeho základ je 160. Omotal sa, obandážoval, vyzeral ako snehuliak pofačovaný, že sme ho pod všetkými tými omotávkami ani nevideli, svietili mu pomedzi záhyby elastických pásov len modré oči, vykročil k činke, klesol pod tou detskou váhou tak 7 cm nad paralel a potom to hrdinsky vypučil hore. Ja som mal základ 170, rebro bolí ešte furt, (ne)forma je desivá a tak som hral na istotu. Drepol som to s prstom v riti a pochopil, že pauza pomohla a že sila je nazad.
Dominik sa postupne "predrepoval" (no, krčil trochu nohy a klepal sa v strede ako epileptik so zbíjačkou) na 185kilo. Úvodzovky dávam kvôli ekvipmentom, ktoré nik iný nemal a skôr by sme si ukusali nohy a zapili močom bezdomovca s leprou, než by sme to použili a ja som tak chtiac nechtiac musel ísť na 190. No ok, kecám, je o 10 kilo ťažší a mal som ho v tom čase už v kapse, ale chcel som ho ponížiť aj s celými debilnými wrapmi a tak som dal 190 len tak šup šup a mohlo sa ísť na bench Rezerva nejakých 5 kilo tam bola, ale nemalo zmysel to hnať vyššie.

Po drepe som viedol. Dominik bol tesne za mnou, potom najľahší Erik a potom zhodne Rado a Nabuko. Ako Nabuko písal, začala sa črtať dráma v kategórii 85,5kila Ovšem, ak by Dominik nepoužil wrapy, drepol by tak 165 kilo a zrazu aj o 15 kilo ľahší Rado a Nabu by mu asi dýchali na krk...

Bench bol otrava, dlho som čakal, kým sa Nabuko s Radom vyšalia. Nič v zlom a veľký rešpekt k obom, ale naťahovačky okolo 100 kilo boli dlhé a nemal som sa kedy riadne rozcvičiť Nabu dal 95 (PR!), Rado 105 a dostal sa tak do vedenia ich vlastného mini boja. Erik a jeho !!!masívnych!!! 63 kilo vytlačilo 110 kíl a Wilks chrochtal blahom, lebo podľa prepočtov bol zrazu vo vedení. Dominik dal základ 130, ja 135. Prvý jeho pokus bol fail, druhý s kopaním nohami horko-ťažko vytlačil, ale uznali sme mu to, lebo by zrušil súťaž a medaile by rozdal cigánčatám v meste. Ja som dal základ 135 a druhý pokus 140 a potom som už nemal prečo skúšať ďalej, lebo Dominika fatálne zavalila 135ka a nemal som dôvod ho ešte viac zomiešniť

Tu sa začalo dramatizovať aj prvé miesto, lebo vychrtlý Erik na benchi nahnal slušné body a bol predpoklad, že na mŕtvole to ešte skomplikuje. Dominik si na pulte kúpil trhačky...

Nabuko s Radom opäť dramaticky bojovali, fanúšikovia, keby tam boli, ani nedýchali samým napätím. Nabu zapísal pekných 190 a dal ďalší osobák, ale 200 už zlyhal, Rado zatiahol 187,5, ale už si udržal náskok z benchu a odsunul Nabuka za seba.
Erik zatiahol, ak sa nemýlim 165, bez opasku a len tak, lebo už bol hladný a unavený, pretože spal len tri hodiny a bol po nejakom popíjacom záťahu Bral súťaž evidentne smrteľne vážne.
No a potom už prišiel veľký boj medzi mnou a Dominikom. Dominik skončil na 210, aj som vymotokrosoval 225kilo a po prepočte som sa predsa len stal víťazom. Erik skončil druhý a prašivý cheater Dominik tretí. Nešiel som úplne nadoraz, pri drepe aj benchi som sa šetril, pri mŕtvole ma brutálne limitovalo rebro, keď som zapol opasok a zohol sa k činke. Vtedy mi vypínalo kyslík. Pri benchi som nevedel vstať z lavičky a Nabuko ma musel zdvíhať

Teda môj total:
SQ 190
BP 140
DL 225
Total: 555kg. Žiadna sláva, ale v podstate veľmi tesne pod aktuálnymi maxkami. Navážil som na začiatku 91,2kg. Potešilo aspoň, že vďaka narodeninovej akcii som dostal proteínové palacinky a zľavu na permicu od fitka a od chalanov parádne triko a proťák.

No a pár fotečiek:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo to tam benchuje bezpalcove ?
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

63kilový masív Erik. Nevie sa to odučiť, ale snažím sa naňho dávať pozor

Judson

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Judson napsal:

63kg je fakt malo, cim to zveda?
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
decarabas napsal:
Judson napsal:

63kg je fakt malo, cim to zveda?

Jednak je nízky, jednak má na sebe tuku asi ako v kuchyni letného tábora pre obézne detičky Skladá sa len z vtáčej kostry, potiahnutej oceľovými lanami miesto svalov a na tom je azbestová koža. Ten chlapec je zver, cvičí len tak aby bolo, primárne je to futbalista, ale nebojí sa toho vôbec. Len má, žiaľ, pár zlozvykov, ako napríklad ten bezpalcový úchop.

Tom.K.

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle log budu sledovat! Pěkná akcička!
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2016 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

výborný a zábavný report, jako obvykle, jen poněkud neuctivý, k některým účastníkům, jako obvykle ještě, že v Praze se žádná soutěž nekoná, výkony i váhovkou jsem celý Dominik a nechci být zesměšňován jinak Erik je pěkný řízek
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2016 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk: my sme drsná parta a vzájomné doberanie je v pohode On mi to Dominik radostne oplatí

Ako Dominik nie si, on je hooodne špeciálny

Magumi

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2016 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý report. Gratuluji k úspěchu, nazvedl jsi moc pěkná čísla. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2016 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník a chrbát a bicák

Benchpress:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
1x1x130kg ďalej už rebrá nepustili
1x11x100kg

Tlaky v stroji:
4x6x???

Incline v MP:
4x10x60kg stopky a výbušne hore

Príťahy v stroji s oporou:
4x10x120kg

Biceps s JČ:
4x10x14kg

Hodnotenie tréningu: Včerajšok BADASS výlet v Budapešti
https://www.instagram.com/p/BHbaLW4hivy/?taken-by=pete_mad_lennack
Bol to parádny relaxačný deň, ale absolútne nevyspatí všetci traja, čo sme boli (Nabuko a řízek Erik), dokopy cca 8 hodín cestovania od druhej ráno, ale vynahradili sme si to aspoň pár pivkami a prežieraním sa:
https://www.instagram.com/p/BHeTU1FBXgd/?taken-by=pete_mad_lennack
Cestou nazad sme zaspávali v strede hovorenej vety, Nabuko bočil do Sarospataku miesto do Košíc a ja som videl jasnú červenú tam, kde svietila zelená. V noci na dnes som teda spal asi 11 hodín, ale luxusné bezvedomie, vyspal som sa super a mohli sme so Sorayou vyraziť dať si ľahké kardio do lesa. Samozrejme ste prasatá zvrhlé, pretože presne viem, čo vám napadlo, ale šli sme len na korčule
https://www.instagram.com/p/BHejB4rB-7R/?taken-by=pete_mad_lennack
Po korčuliach obed a šlo sa do fitka, čakal som, že to pôjde všelijako kvôli náročnému včerajšku... Prekvapivo sila bola, akurát bolo aj rebro. Trochu mi to začína robiť ako keby starosti, nevystriem sa kvôli tomu ani keď stojím. Keď som zamostoval, mal som pocit, že mi medzi rebrá niekto zatĺka tupé hrdzavé žeravé klince potreté chilli omáčkou, vytlačilo to zo mňa vzduch, na tvári mi to urobilo šťastný výraz potápača, ktorého práve ochutnáva žralok a celkovo to fakt skurvene bolí a je to príjemné ako návšteva u sadistického zubára s parkinsonom. Ktorý miesto do zubov vŕta do rebier. Na lavičku si ľahám ako postrelený dôchodca po autonehode a vstávam z nej jedine tak, že ma niekto zodvihne, ak nikto nie je nablízku, ležím tam a tvárim sa, že sa sústredím na ďalšiu sériu, ale v skutočnosti sa cítim slabý a ubolený a ohrozený a vnútorne veľmi plačem, ale zvonku som akože hrdina a hovorím veci ako "To prejde" a "Idem cez bolesť" a "Keď to bolí, tak to rastie!" .
Zábavička, ale ak to tak pôjde ďalej, v Prahe miesto cvičenia skočím do nemocnice
No, každopádne po pár sériách uplakaného benchu som to zabalil a skúsil som to ojebať na strojoch a kadejakých lavičkách, kde to bolelo trochu menej. Niečo som z toho vyrobil, ale je to len také šmrdlanie a rozhodne to nepomôže rastu sily ani objemu, ani sebadôvery, ani vážnosti medzi cvičencami a čitateľmi logu.
Chrbát som pumpol super, tam ma rebro moc neobmedzovalo, zaprel som sa hrudníkom a bolo v pohode. Bicák postojačky tiež OK.

Uvidíme, čo bude vo štvrtok, kedy mám mŕtvolu a drepy

Pre vytrvalých, čo moje fňukanie dočítali až sem, odmena:

Trošku ma to rebro štve a zvažujem nejakého lekára... Ale na druhú stranu "To prejde" a "Idem cez bolesť" a "Keď to bolí, tak to rastie!"

Magumi

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2016 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech si to žebro zkontrolovat; zlomené to nemáš, ale je možné, že se ti hnulo někam, kde nemá co dělat - mně se to stalo taky. Fyzioterapeutka by to měla umět dát zpátky.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2016 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nech se vyšetřit i za mě, máme podobnou diagnózu :-D páteční trénink s klukama byl sice fajn, ale neměl jsem si brát ten opasek, vrátilo mě to víc, než když jsem to žebro načnul v úterý. obdivuju, že jsi dokázal odjet PEPO a ještě na závěr tahat s opaskem :-o nocuju teď pod stanem a každá změna polohy je peklo, vstával jsi z benčové lavice, tak víš. ale... po třech nocích se to začíná lepšit a do konce dovolené už snad zbude jen mírná obtíž. a 18. tam budu, i když možná jenom spárovat bez opasku :-)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
nech se vyšetřit

To mi často hovorí aj Soraya

Jooo, PEPO sa s tým odmakať dalo, hájil som si česť, ale na bežnom tréningu takú pevnú vôľu nemám. Dnes tam skúsim dať nejaký ľahší tréning, včerajšia pauza pomohla a aj keď to stále nie je zrovna na sklapovačky, dá sa s tým sedieť, stáť a myslím, že by som zvládal aj pomalšiu chôdzu

Zatiaľ srandičky, ale ešte týždeň a skočím aspoň na rontgen

cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Raz som si na sparingu narazil koniec volneho rebra tak, ze som sa tri mesiace nemohol ani poriadne zasmiat na tom, aky som smutny chlapec, bolelo jak prasa. Ak chces mat istotu, chod na rtg, ale bolesti sa tym nezbavis, bude to chciet nejaky cas. Ale som pripraveny pocuvat tvoje vylevy sebalutosti, lebo z vlastnej skusenosti viem, ze nie je nic lepsie ako obcas sa poriadne polutovat. :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 444, 445, 446  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: