|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
coder

|
Zaslal: so červenec 09, 2016 12:09 am Předmět: |
|
|
ckd 2a pul mesice proc proboha? uplne zbytecny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frybis
|
Zaslal: so červenec 09, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
Nepsal jsem, že jsem byl v CKD, ale že chci CKD zkusit, navázat jí na klasickou ketózu
|
|
| nahoru |
|
 |
eber

|
Zaslal: st říjen 19, 2016 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: |
........
Jsem z toho fakt už na dně, makám jak blázen, usínám v autě po cestě dom z posilky a práce, a ten tuk stejně nejde efektivně dolů. Respektive, jde, od února do teď jsem zhubl 12 kilo (179cm, 21let, teď 82kg), ale poslední dva tejdny jsem na stejné váze - dokonce jsem i kilo přibral. (Nemyslím, že to jsou svaly, přecejen mám furt kalorickej deficit a v ketoze se moc nabírat nedá).
Dík za každou radu! |
Asi to chce pausu v dietě já se takhle "vyjel" u vln - tělo už pak nechce nic pustit.
No ale jestli chceš v dietě pokračovat dál, tak
musíš některý dny v týdnu navýšit calorický příjem, prostě si udělat takový "dožírací den" (v keto-stravě) a potom začít třeba vlnit kalorie, aby se to zase "rozhýbalo".
Jinak v keto-dietě se nesmí jít pod 1200 kcal/den a maximální kalorický deficit pro CKD = 1000 kcal/den pod maitenance level a v případě, že se drží dieta delší dobu, tak se začnou vlnit kalorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|