glukopur s...

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - glukopur s...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> glukopur s...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drumla

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 2:30 pm    Předmět: glukopur s... Odpovědět s citátem

Zdravím, hned po trenalu chlastam glukopur ve vode z kohoutku.. No je to hnus:D Navíc mám pak takový divný pocit, jako že mi to vůbec nesedlo.. nwm jestli to je chutí nebo zkrátka že to je v podstatě jen cukr s vodou..
Zkoušel jsem to několikrát hodit do kefírového mléka a to už se pít dá a hlavně se po tom citím dobře ale jak jsou ted horka tak se mi po ceste a cviceni z kefiru stane tepla nepozivatelna brecka..
Nema někdo kdo nekupuje gajner tipa jak to do sebe dostat? Ta kombinace sama o sobě glukopur+kefír je ok, nebo to je všechno špatně?

Díky za tipy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

**

--
[admin] Buď skutečně poraď nebo raději nepiš nic.
sk

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snez banan a zapij ho vodou
Blackoff

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem dřív pil na konci/po tréninku cca 600ml vody (vlažné - líp se to rozpouští) s 50-80g glukopuru a 15-20g bcaa (pomeranč - nutrend 4:1:1 - instant) a 5-10g creatin. Zaručená pecka Jen 3x týdně po "těžkých" trénincích. Spíš než aby to mělo nějaký efekt, tak to byla taková odměna, ale kdo ví Až rozjedu na podzim silovku, tak se k tomu možná vrátím. Ale určitě to strašně hýbe s cukrem, tak bych to z dlouhodobého hlediska asi moc nedoporučoval.

Stejně to, jestli přibereš, nezáleží na tom, jestli si dáš po tréninku banán, trochu cukru, nebo protejn. Klidně po tréninku nedávám hodinu až dvě nic a dá se s tím žít. Živiny to chce dodávat tělu průběžně..
Bicakos

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2016 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dávám po tréninku do vody cca 30 g maltodextrinu nebo glukopuru, může být i kombinace obojího s cca 20 g proteinu, pokud máš dej Hydro
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: