|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt červen 30, 2016 2:08 pm Předmět: |
|
|
Slovenští bratia, otázečka.
Prý u Vás na Slovensku máte nějaké velké demonstrace, ale nikde v médiích nic není.
Je to pravda, lež?
Jakože se to z kraje týdne dalo najít i na sme.sk, ale odpoledne už tam nic nebylo. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt červen 30, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
Stejně bude do 10-20 let další světová válka. Jaké to je být politikem ... tupá osoba, která rozhoduje o něčem, čemu nerozumí ani to nechce chápat.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: čt červen 30, 2016 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Slovenští bratia, otázečka.
Prý u Vás na Slovensku máte nějaké velké demonstrace, ale nikde v médiích nic není.
Je to pravda, lež?
Jakože se to z kraje týdne dalo najít i na sme.sk, ale odpoledne už tam nic nebylo. |
Je to v kazdom mediu (dennik N, sme, topky atd), ci v aj TV to neviem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po červenec 04, 2016 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 05, 2016 11:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 4:20 pm Předmět: |
|
|
Je vidět, že o Nigelu Farageovi nevíš vůbec nic. Ale tobě asi stačí si zanadávat u novinek.cz Proč to pak ale z diskuse ještě kopíruješ sem? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 6:08 pm Předmět: |
|
|
Dle zpráv z nonmainstream novin Farage odstoupil hlavně díky vyhrožování jak jemu, tak hlavně i jeho rodině. Takový jako "mikex2", kteří každý večer onanujou u vlajky EU a nejenže nevidí svět jinak než s růžovýma brýlema, ale ještě maj pocit, že jiný než "ten správný" názor neexistuje, tudíž je ho třeba vynutit i silou.
Osobně si myslím, že je škoda, že Farage skončil, ale pokud sis nevšiml, on je jen v EU parlamentu. V UK díky jejich dementnímu volebnímu systému nemá moc šanci tam dostat nějakou větší moc. On pomohl referendu, je na jiných, aby to dokončili a skutečně vystoupili. Doufám, že angláni maj pořád svojí hrdost a nebudou opakovat jiný státy .. a nebude žádné nové hlasování. Protože jak je v EU zvykem, tak dokud není ten správný výsledek, hlasuje se znova a znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 8:22 pm Předmět: |
|
|
Paradoxom Brexitu je, ze obycajni briti ho vidieli ako zbran proti migracii vychodoeuropanov (najma Poliakov - nasi gastarbeiteri su v tejto kategorii tiez). No a nasocialnych sietach ceskych a slovenskych expats v UK Brexit podporovali prave nasi "nekvalifikovani" pracovnici (teda ludia robiacu povacsinou pracu, na ktoru nereba VS vzdelanie). Videli v tom nieco, co by malo pomoct proti zneuzivaniu soc. systemu ludmi z tretich krajin, najma Azie (Pakistanci atd.), pretoze mali pocit, ze za vsetko moze EU. Akosi pozabudli, ze si tak trochen pod sebou pilia konar... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: ne červenec 10, 2016 10:02 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Dle zpráv z nonmainstream novin Farage odstoupil hlavně díky vyhrožování jak jemu, tak hlavně i jeho rodině. Takový jako "mikex2", kteří každý večer onanujou u vlajky EU a nejenže nevidí svět jinak než s růžovýma brýlema, ale ještě maj pocit, že jiný než "ten správný" názor neexistuje, tudíž je ho třeba vynutit i silou.
Osobně si myslím, že je škoda, že Farage skončil, ale pokud sis nevšiml, on je jen v EU parlamentu. V UK díky jejich dementnímu volebnímu systému nemá moc šanci tam dostat nějakou větší moc. On pomohl referendu, je na jiných, aby to dokončili a skutečně vystoupili. Doufám, že angláni maj pořád svojí hrdost a nebudou opakovat jiný státy .. a nebude žádné nové hlasování. Protože jak je v EU zvykem, tak dokud není ten správný výsledek, hlasuje se znova a znova. |
Já mám růživý brejle, chachacha ?
Trochu si protiřečíš, a to na dvou řádcích. Angláni jsou právě na ten svůj podle tebe dementní většinovej volební systém hrdí, a říkají o tom našem, že je špatnej.
A onanovat jsi mě určitě neviděl, tak si tady přestaň anonymně léčit komplexy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 10:27 am Předmět: |
|
|
Mě to nepřijde teda jako týrání zvířat jak někteří píšou, spíš nechápu debilitu lidí, kteří dobrovolně dráždí rozzuřeného býka Ale na druhou stranu lidi dělají větší pí*oviny Třeba závodit na motorkách je asi ještě nebezpečnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 11:16 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Spazik napsal: |
Mě to nepřijde teda jako týrání zvířa t jak někteří píšou, spíš nechápu debilitu lidí, kteří dobrovolně dráždí rozzuřeného býka Ale na druhou stranu lidi dělají větší pí*oviny Třeba závodit na motorkách je asi ještě nebezpečnější. |
Podívej se, jak ten býk na koridě končívá. To jestli není týrání, tak potom nevím. Tahle zvrhlá zábava patřila do středověku. Zabíjet zvířata pro zábavu |
Naprosto souhlasím. Korida je ubohý týrání stejně jako psí nebo kohoutí zápasy. Hnus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: |
Podívej se, jak ten býk na koridě končívá. To jestli není týrání, tak potom nevím. Tahle zvrhlá zábava patřila do středověku. Zabíjet zvířata pro zábavu |
Jako člověk jde holýma rukama s kusem hadru proti tunovému rozzuřenému hovadu. To mi přijde docela jako "fair play" z pohledu toho býka :-) Jestli ho nakonec zabijou nebo ne, to už je jedno, ale opravdové týrání zvířat podle mě vypadá trochu jinak.
Jestli je něco zvrhlá zábava, tak vypatlaní Asiati, co kupují slonovinu a roh z nosorožce, aby jim pořádně stál...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|