|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 9:18 pm Předmět: trenink pouze vrsku |
|
|
cau, mel jsem skoro 2 mesice pauzu, a jeste ted nebudu moct cvicit tak 2 mesice spodek tela, takze drepy, a tahy pro me vzdy zakladni cviky na kterych jsem stavel ted nemuzu ject, moje otazka zni, lze po 2 mesicni pauze se vratit aspon z casti tam kde jsem byl bez tezkych drepu a mrtvol? spatne nabiram, muj trenink vypada ted nejak takhle:
Pondeli:bench, pritahy v predklonu, millitary press + lehka pumpa bic, tric
Streda:tlaky s jc na prsa, shyby, kliky na bradlech + cvik na ramena
Patek:back push press, pritahy v predklonu podhmatem, lehci bench + lehka pumpa bic, tric
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janekk
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 10:15 pm Předmět: Re: trenink pouze vrsku |
|
|
| dejvinho napsal: | cau, mel jsem skoro 2 mesice pauzu, a jeste ted nebudu moct cvicit tak 2 mesice spodek tela, takze drepy, a tahy pro me vzdy zakladni cviky na kterych jsem stavel ted nemuzu ject, moje otazka zni, lze po 2 mesicni pauze se vratit aspon z casti tam kde jsem byl bez tezkych drepu a mrtvol? spatne nabiram, muj trenink vypada ted nejak takhle:
Patek:back push press, pritahy v predklonu podhmatem, lehci bench + lehka pumpa bic, tric |
Takový o ničem, z toho to moc nevyroste, ale zkusit se má všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 5:11 pm Předmět: Re: trenink pouze vrsku |
|
|
| Janekk napsal: | | dejvinho napsal: | cau, mel jsem skoro 2 mesice pauzu, a jeste ted nebudu moct cvicit tak 2 mesice spodek tela, takze drepy, a tahy pro me vzdy zakladni cviky na kterych jsem stavel ted nemuzu ject, moje otazka zni, lze po 2 mesicni pauze se vratit aspon z casti tam kde jsem byl bez tezkych drepu a mrtvol? spatne nabiram, muj trenink vypada ted nejak takhle:
Patek:back push press, pritahy v predklonu podhmatem, lehci bench + lehka pumpa bic, tric |
Takový o ničem, z toho to moc nevyroste, ale zkusit se má všechno. |
a jak bys to treba udelal jinak? nechce se mi moc cvicit ve splitu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bicakos
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 6:07 pm Předmět: |
|
|
za mě  ...fullbody forever!
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 7:26 pm Předmět: |
|
|
spis mi jde o to, jestli to pro rust staci, vsechno jedu vetsinou 5x5 tezsi vahy
|
|
| nahoru |
|
 |
Janekk
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 7:39 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | spis mi jde o to, jestli to pro rust staci, vsechno jedu vetsinou 5x5 tezsi vahy |
5x5 je na silu
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Janekk napsal: | | dejvinho napsal: | | spis mi jde o to, jestli to pro rust staci, vsechno jedu vetsinou 5x5 tezsi vahy |
5x5 je na silu | takze ject treba spis 4x8?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|