Freimen. split - zařazení více cviků

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen. split - zařazení více cviků  Úvodní stránka -> Trénink -> Freimen. split - zařazení více cviků
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Voita

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:14 pm    Předmět: Freimen. split - zařazení více cviků Odpovědět s citátem

Ahoj,

jedu klasický Freimenův těžko-lehký split. Chci se zeptat, jestli je vhodné/možné si každý trénink přidat třeba jede cvik navíc. Snažím, se jet poctivě, ale někdy mám pocit, že by toho mohlo být víc.

Přidat, nepřidat? Nebo některé dny změnit v pořadí lehce/těžce?

Díky za názory a rady :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:17 pm    Předmět: Re: Freimen. split - zařazení více cviků Odpovědět s citátem

Voita napsal:
Ahoj,

jedu klasický Freimenův těžko-lehký split. Chci se zeptat, jestli je vhodné/možné si každý trénink přidat třeba jede cvik navíc. Snažím, se jet poctivě, ale někdy mám pocit, že by toho mohlo být víc.

Přidat, nepřidat? Nebo některé dny změnit v pořadí lehce/těžce?

Díky za názory a rady :)

Ahoj,
už jsi to opravdu cvičil?Tenhle příspěvek napiš až poctivě odcvičís měsíc
Na co se budeš plácat v objemu 2 hodiny v posilovně?Mě to trvalo odcvičit cca něco přes hodinu a to jsem makal.
Voita

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičil a máš pravdu, taky mi vyhovuje, když se to dá odjet cca za hodinu, jen občas mám pocit, že bych v sobě našel ještě sílu na jeden cvik :)
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Voita napsal:
cvičil a máš pravdu, taky mi vyhovuje, když se to dá odjet cca za hodinu, jen občas mám pocit, že bych v sobě našel ještě sílu na jeden cvik :)

Asi jsi mladej kus,co má moc energie
Voita

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinými slovy, neřešit, nic neupravovat a jet to v origálním znění..??
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Voita napsal:
jinými slovy, neřešit, nic neupravovat a jet to v origálním znění..??

Ano,mluvil jsem o tom s lukášem (o změně některých cviků) a říkal že je to takhle akorát...Ale 100% by na to měl odpovědět on.
Michal96

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud se cítíš na jeden cvik tak si ho dej ne? vyzkoušej to, uvidíš co ti to udělá
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2016 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal96 napsal:
pokud se cítíš na jeden cvik tak si ho dej ne? vyzkoušej to, uvidíš co ti to udělá

Freimana jsem jel téměř 2 měsíce opravdu poctivě a taky jsem měl volné dny pocit, jako bych nic nejel..Prostě mi to přijde málo, když to srovnám s fullbody 4x týdně.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2016 11:18 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Záleží na XY faktorech, což jsme tu diskutovali už roky, např. ono je jedna věc jet tlaky s JČ a tlaky s JČ precizní technikou apod. Nicméně pokud to jedeš dobře a máš fakt pocit, že ještě zvládneš o jeden cvik více a regenerace je super (nebo tam máš lentilky), tak proč by sis neměl přidat. Ale za ty roky můžu říct, že od kondičáků po kulturisty v repre tenhle trénink v objemu fakt seděl s individuálně nastavenými váhami opravdu velké části lidí bez nutnosti přidávat další cviky. Měj se.
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 6:52 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Záleží na XY faktorech, což jsme tu diskutovali už roky, např. ono je jedna věc jet tlaky s JČ a tlaky s JČ precizní technikou apod. Nicméně pokud to jedeš dobře a máš fakt pocit, že ještě zvládneš o jeden cvik více a regenerace je super (nebo tam máš lentilky), tak proč by sis neměl přidat. Ale za ty roky můžu říct, že od kondičáků po kulturisty v repre tenhle trénink v objemu fakt seděl s individuálně nastavenými váhami opravdu velké části lidí bez nutnosti přidávat další cviky. Měj se.

Jedu jen na proteinu a vitaminech, každopádně mám hodně spánku a dobrou stravu. Ten trénink je dobrej, vyhovoval mi a i proměna vypadá dobře, jen jsem to čekal o něco namáhávajší, jsi ale borec, viz tvoje stránky a práce :P
JogyNo

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Len pridám, že ukazovateľom kvalitného a dobre odcvičeného tréningu nie je to, že vždy z posilky odchádzaš ako frajeri z YouTube po "leg day"...
každopádne, ako bolo povedané vyššie, vyskúšaj a uvidíš, počúvaj svoje telo, je najlepším radcom.

Rychle na stránku:

Přejdi na: