Nemam motivaci, usti to v deprese

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nemam motivaci, usti to v deprese  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nemam motivaci, usti to v deprese
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2016 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onlywatch napsal:
Tak ono i kdyz na treninku spalim 1000kcal, coz by ten trenink musel byt fakt smrtící a pak sním milku a vecer si dam nejakou jinou blbost, tak tech 1000kcal doplnim ani nemrknu.. V tom je ten problém.

Neměj doma milku. Nauč všechny, ať kupují Lindt. Toho tolik nesníš ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetkaB

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2016 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečti si knížku Jídlo na prvním místě. Odmysli si takový ty motivační řeči v tom a styl toho psaní, to je pro amíky... :-) ale je tam dobře a jednoduše popsaný, jak tělo a mozek reaguje na to, co sníš.
Až do dočteš, možná už budeš vědět, co by ti mohlo pomoct... ;-)
Onlywatch

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak defakto od soboty už jsem se ovladl, omezil jsem sacharidy, bilkoviny zůstavají na 2g/kg a tuky na 1g/kg..

Sobota 69 sacharidů
Neděle 18 sacharidů
Pondělí 46sacharidů
Uterý 135 sacharidů

Jinak se snažím každý den něco dělat, kliky, dřepy, shyby, jezdit na kole a třikrat týdně jít zvedat do posilky..

Ma smysl sacharidy takhle jet, nemám v nich žadný systém, jedu prostě podle pocitu, třeba dnes jsem měl více hlad, tak jsem už na 135g, ale předchozí dny jsem se držel a neměl jsem ani chutě..

Přijde mi že je to dost o té setrvačnosti, že když už mam pár dní za sebou co jsem dobře dodržel a neprasil to, je lehčí ignorovat ty dobroty, jinak mame samozřejmě doma všechno, od nutely počínaje tak zakusky konče, ale nějak na to ani nemam chut, když to tam je.. přistupuju k tomu, že si můžu dat kdy chci, ale nechci když už se takhle začínam držet..

Jaký na to máte názor ?? :)

Každopadně všem díky za rady.
Makuška

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcelku dobrý posun myslím. Jak už tu někdo psal - můžeš si dát co chceš, ale otázka je - chceš to do sebe cpát???
Onlywatch

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z logického hlediska jsem to do sebe cpát nechtěl, ale z emocionalního prostě ano, taky si uvědomuju, že na mě dost dolehl rozchod po několika letém vztahu. Je to takovej startovač co mě ihned vystřelí do toho jít se zaprasit junky foods.

Teď se to snažím dělat tak, že si sam sobě nechám dát co chci, ale mám pravidlo, jakmile na to dostanu chut, musím 15 min počkat a pak to můžu sníst, mezitím mam čas nechat logickou mysl pracovat ( cíle, vize, proč to dělam, proč je dobré to nejíst apod) a potlačit ty hnusný emoce.

Pak to dopadne tak, že prostě na to chut ztratím a jdu dál. :) Tak doporučuji zkusit lidem, co mají ten problém taky na emoční urovni.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2016 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Peter Ustinov napsal:
Mablung napsal:

Hm, to na endomorfy neúčinkuje. Ti to nepřecvičí ani v pětadvaceti.

to platilo tak do triceti
ale zakon o energii musi platit porad, kdyz holt neumi skrouhnout prijem, musi vic makat
hodne lidi tvrdi, ze maka, ale kdyz napisou trening, tak na nohy ma tri serie o nejake rozumne intenzite azybtek nic moc
a jeste jenom jednou tydne

Ach jo, zákon o energii platí pro fyzikální, ne biologické systémy. Tam to je silně modifikované.

ja mel na mysli sportovce, co cilene maka na svoji postave
jediny, kdo se tomu jakztakz blizi je Lupac
ale pochybuju, ze se mu objevi v treningu drep po opakovanich v deseti seriich se 150% BW dvakrat tydne
soulasim s tebou, genetika je svina, ale treningem se daji udelat zazraky
kdyz v CF zacinak Khalipa, vypadal podobne, a jak vypada dneska??
Onlywatch

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se zatím furt držím, sacharidy maximalně do 100g denně, bilkoviny a tuky si nehlídám, ale neštětřím s nima, slaninka apod. tam padne.

Když jsem po inteznivním treninku přestal davat sacharidy, tak jsem chodil furt čůrat a i ty svaly byli takový ploší.
Předpokladam, že jsem vyčural tu vodu co se drží s glykogenem a defakto sacharidy dávám jen 2 hodiny před treninkem.

Takže co jsem tak vypozoroval, tak většinu času ten glykogen nemám a jedu asi na těch tucích a hlad a chutě jdou nějak stranou, dává tohle smysl, nebo se pletu ? jak to máte vy ?
Mablung

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

ale pochybuju, ze se mu objevi v treningu drep po opakovanich v deseti seriich se 150% BW dvakrat tydne

Já ti jen říkám, že trénink se dá přežrat a to relativně v pohodě. Tím pádem, že tvé tvrzení, že prostě musí více makat, je mylné. Nic víc.
Cratach

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty Mablungovy obrazky z minuly strany mluvi za vse. Osobne znam x lidi, ktery sportujou hodne a celej zivot, ale genetiku proste neochcijou (ve smyslu, ze ma zenska vetsi zadek, ale zhubne ho uz jen v pripade fakt radikalniho hubnuti, kdy by ji zmizely predtim prsa apod.).

Ja sem sam endomorf a pod cca 16-17% tuku se nedostanu bez prisnyho hlidani stravy. Jen pohybem mi to slo jen v dobe, kdy jsem napr. pres leto delal na stavbe pracovne.
numi

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Peter Ustinov napsal:

Já ti jen říkám, že trénink se dá přežrat a to relativně v pohodě. Tím pádem, že tvé tvrzení, že prostě musí více makat, je mylné. Nic víc.

to je jen vec toho, kolik toho treninku to je.. od dubna do zari jezdim pres 3000km na silnici mesicne, cca 190-200 wattu prumer, a to se neda prezrat, to mne ver ;)
Onlywatch

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako já borci jsem na tohle expert, chodil jsem běhat 2x týdně 10km a zbytek času jsem travil v posilce a lítal s borcama po venku za holkama a stejně jsem tloustnul, prostě někomu to jde snáž, nejsme si rovni a každý máme snad jinej metabolismus.

Mám kamaráda co jí 3000kcal denně, sedí celé dny doma a hraje world of warcraft a je placatej jak deska, jak je tohle podle vaší uvahy možné ?
Cratach

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdilnost metabolismu u lidi je dana mj. i tim, jaky mame bakterie ve strevech a jak fungujou - bohuzel to zatim veda nedokazala presne popsat, vi se, ze hubeny lidi mivaj jinej mikrobiom nez ty tlustsi, a o cca 2/3 bakterii se nevi, jakej maj presne vliv na fungovani metabolismu.

Netvrdim, ze je to jedinej faktor, ale muze to vysvetlit, proc muze profesionalni hrac her zrat 3000+ kcal a nemit cejchu.
Onlywatch

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to tam mám pěkne liný bakterie, že se jim nechce jíst. :D To jako u ektomorfa ty bakterie sežerou 2000kcal a co pak ?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2016 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postni nějaké fotky, ať si uděláme představu o formě.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2016 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Onlywatch napsal:
Jako já borci jsem na tohle expert, chodil jsem běhat 2x týdně 10km a zbytek času jsem travil v posilce a lítal s borcama po venku za holkama a stejně jsem tloustnul, prostě někomu to jde snáž, nejsme si rovni a každý máme snad jinej metabolismus.

Mám kamaráda co jí 3000kcal denně, sedí celé dny doma a hraje world of warcraft a je placatej jak deska, jak je tohle podle vaší uvahy možné ?

mohl by jsi mi poslat ten tvuj brutalni a znicujici trening???
podle toho jak to pises, bych rekl, ze tech 10 km povazujes za nejaky vykon, a jestli i podle toho hodnotis trening v posilovne....
aspon trening nohou a zad treba
(frekvence, cviky, vahy, opakovani)...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nemam motivaci, usti to v deprese Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: