|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FrantaatnarF
|
Zaslal: ne srpen 21, 2016 7:47 am Předmět: |
|
|
Zeru denne 3400 kcal bez zeleniny a stejne nepriberu a to sedim vicemene na zadku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 21, 2016 7:54 am Předmět: |
|
|
Jeden už starší mnich přišel k zenovému mistrovi a řekl: "Za svůj život jsem vyhledal množství duchovních učitelů a postupně jsem se vzdával mnoha potěšení, jen abych bojoval se svými žádostmi.
Dlouhý čas jsem se postil, po léta jsem se podroboval celibátu a pravidelně jsem se trýznil. Dělal jsem všechno, co se ode mě požadovalo, a skutečně jsem strádal, ale osvícení se mi nedostalo. Všeho jsem se vzdal, upustil jsem od vší žádosti, vší radosti, všeho snažení. Co mám teď ještě učinit?" Mistr odvětil: "Vzdej se i strádání!" _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 21, 2016 8:38 am Předmět: |
|
|
| FrantaatnarF napsal: | | Zeru denne 3400 kcal bez zeleniny a stejne nepriberu a to sedim vicemene na zadku... |
Založ si nový byznys.
"Dodám svůj produkt pro změnu Vaší mikroflory. Pouhých sto gramů může změnit Váš život. Sušené, zaslané poštou, pouhých 2 500 Kč. Čerstvé, nabírané přímo z desinfikované mísy, u mě doma servírované, 5 000 Kč. Jezte kolik chcete a buďte štíhlý. Stačí jen jediné. Změňte svou střevní mikrofloru za mojí"
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: ne srpen 21, 2016 8:54 pm Předmět: |
|
|
Hele borci, věčná otázka.. sacharidy v dietě před nebo po treninku ?
Když budu vycházet z glykogenu, kterej by měl být nízko, tak mi nejlepší doba pro sacharidy přijde třeba 3 hodiny pred treninkem a pak už jet jen B+T.
Někdo říká, že doplnění glykogenových zásob trvá až 24 hodin a tím pádem zaleží spíš vždy na dni dozadu co jsem jedl a co se projeví na glykogenu ??
Na internetu se toho moc nepíše, nikde žadné konkretní informace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 22, 2016 7:05 am Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | Hele borci, věčná otázka.. sacharidy v dietě před nebo po treninku ?
Když budu vycházet z glykogenu, kterej by měl být nízko, tak mi nejlepší doba pro sacharidy přijde třeba 3 hodiny pred treninkem a pak už jet jen B+T.
Někdo říká, že doplnění glykogenových zásob trvá až 24 hodin a tím pádem zaleží spíš vždy na dni dozadu co jsem jedl a co se projeví na glykogenu ??
Na internetu se toho moc nepíše, nikde žadné konkretní informace. |
Já si teď v dietě dávám naprostou většinu denních sacharidů před a po tréninku. V dietě bych doplnění glykogenových zásob neřešil, pokud jen zvedáš a neděláš kardio, stejně většinu tréninku energeticky funguješ na kreatinfosfátu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: po srpen 22, 2016 2:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | V dietě bych doplnění glykogenových zásob neřešil, pokud jen zvedáš a neděláš kardio, stejně většinu tréninku energeticky funguješ na kreatinfosfátu. |
Jak můžu fungovat na kreatinofosfátu, když teď 5 x týdně cvičím celé tělo komplexně a snažím se jet 100g sacharidu za celej den ?? Včera jsem měl trenink a pak jsem celou noc chodil chcát zbytkovou vodu z glykogenu, kterej odešel z těla jak nic, samozřejmě svaly ploché a neda se dobře napumpovat, jak je malo cukrů..
Podle mě mám glykogenu uplně minimum a ty sachry co tam pošlu jdou maximalně jako zdroj energie pro fungování těla a ne jako zdroj glykogenu.
je tu někdo rozumnej kdo se vyzná ve stravě, glykogenových zásobách a dokáže normalně poradit ? Díky
Můj trenink
Shyby (90kg vlastní váha, takže bez zátěže) 3 serie s maximalkama, takže cca 10 shybu na serku
Kliky na bradlech +5kg kotouč 3 serie
Tlaky na ramena obouručkou 30kg ve stoje 3 serie
Klasické kliky 4 serie
Dřepy s 30kg 3 serie
Bicepsový zdvih s obouručkou 20kg 3 serie
Skákání na bednu 4 serie
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 22, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | | citace: | | V dietě bych doplnění glykogenových zásob neřešil, pokud jen zvedáš a neděláš kardio, stejně většinu tréninku energeticky funguješ na kreatinfosfátu. |
Jak můžu fungovat na kreatinofosfátu, když teď 5 x týdně cvičím celé tělo komplexně a snažím se jet 100g sacharidu za celej den ?? Včera jsem měl trenink a pak jsem celou noc chodil chcát zbytkovou vodu z glykogenu, kterej odešel z těla jak nic, samozřejmě svaly ploché a neda se dobře napumpovat, jak je malo cukrů..
Podle mě mám glykogenu uplně minimum a ty sachry co tam pošlu jdou maximalně jako zdroj energie pro fungování těla a ne jako zdroj glykogenu.
je tu někdo rozumnej kdo se vyzná ve stravě, glykogenových zásobách a dokáže normalně poradit ? Díky
Můj trenink
Shyby (90kg vlastní váha, takže bez zátěže) 3 serie s maximalkama, takže cca 10 shybu na serku
Klasické kliky 4 serie
Dřepy s 30kg 3 serie
Skákání na bednu 4 serie |
Pokud jedeš série do deseti opakování, tak při tréninku primárně jedeš na kreatinofosfátový systém. Takovýmhle silovým tréninkem rozhodně nespálíš všechen glykogen v těle, to bys musel ještě běhat nebo dělat jiné kardio. Jinak, tělo si umí vyrobit glykogen i bílkovin, když je potřeba. Jestli chceš maximalizovat výsledky, je lepší sacharidy načasovat před a po tréninku a proteiny si rozložit na celý den, pokud možno tak po čtyřech hodinách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po srpen 22, 2016 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | | citace: | | V dietě bych doplnění glykogenových zásob neřešil, pokud jen zvedáš a neděláš kardio, stejně většinu tréninku energeticky funguješ na kreatinfosfátu. |
Můj trenink
Klasické kliky 4 serie
Dřepy s 30kg 3 serie
Skákání na bednu 4 serie |
O glykogenových zásobách toho moc nevím, ale jsem si jistej tím, že tvůj trénink je špatně poskládanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: po srpen 22, 2016 2:51 pm Předmět: |
|
|
Takže já s 5x týdně 60min fullbody treninkem a 100g sacharidů na den, nemám šanci stahnout glykogen dolů ??
To je trošku blbost, by mě zajímalo jestli vychazíš z nějaké wikipedie nebo z praxe, protože jde o dost rozdílné věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 22, 2016 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | Takže já s 5x týdně 60min fullbody treninkem a 100g sacharidů na den, nemám šanci stahnout glykogen dolů ??
To je trošku blbost, by mě zajímalo jestli vychazíš z nějaké wikipedie nebo z praxe, protože jde o dost rozdílné věci. |
Vycházím se studií, co jsem načetl, i z vlastní praxe. Sám momentálně funguju na jednom relativně malém sacharidovém jídlu denně, určitě nemám těch sacharidů o moc víc, trénuju čtyřikrát týdně full body (cca 2 hodiny i s půl hodinovou mobilitou) - pokaždé těžké dřepy, tlaky a mrtvoly plus pět šest pumpovacích cviků okolo 3 x 10, a pořád mám glykogenu dost - poznám dobře, kdy dojde, je to, jako když narazíš hlavou do stěny. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: po srpen 22, 2016 3:46 pm Předmět: |
|
|
Drepujes a tlacis na ramena 30kg pri hmotnosti 90kg a ty riesis nejaky glykogen??? Vies preco mas ploche svaly? Lebo ziadne nemas, nie kvoli glykogenu. Najdi si normalny silovy trening, poriadne jedz, naber silu a svaly a potom prestanes riesit to, ze obcas zjes co nemas, pretoze sa to v tebe lahko strati. Menej spekuluj, viac makaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: po srpen 22, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Onlywatch napsal: | Takže já s 5x týdně 60min fullbody treninkem a 100g sacharidů na den, nemám šanci stahnout glykogen dolů ??
To je trošku blbost, by mě zajímalo jestli vychazíš z nějaké wikipedie nebo z praxe, protože jde o dost rozdílné věci. |
Vycházím se studií, co jsem načetl, i z vlastní praxe. Sám momentálně funguju na jednom relativně malém sacharidovém jídlu denně, určitě nemám těch sacharidů o moc víc, trénuju čtyřikrát týdně full body (cca 2 hodiny i s půl hodinovou mobilitou) - pokaždé těžké dřepy, tlaky a mrtvoly plus pět šest pumpovacích cviků okolo 3 x 10, a pořád mám glykogenu dost - poznám dobře, kdy dojde, je to, jako když narazíš hlavou do stěny. :) |
A proč všude píšou že glykogen nám vystačí na 30-60min cvičení ? Kolik tedy realně spalím s tím svým treninkem, když je to pro mě opravdu těžký a nejsem tak trenovaný ?
Steve Marteski kterej je fakt zkušenej zavodník tak píše tohle, překlad.
Nejlepší způsob jak si udržet štíhlou a pevnou postavu je naučit tělo spalovat tuk co nejčastěji a nejefektivněji. Pokud se tělo nemůže obrátit na glykogen, sáhne po zásobě tuku. Manipulace s glykogenem není náročná, zásoby doplníte a vyčerpáte velmi rychle. Zaměřte se na příjem sacharidů před tréninkem a v časech vysoké spotřeby energie a na nízký příjem po zbytek dne a jednou za čas zásoby glykogenu doplňte - vaše tělo bude fungovat dokonale.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: po srpen 22, 2016 6:34 pm Předmět: |
|
|
na cvicenie motivaciu nemas pretoze ju minies na stupidne hadky na internete s ludmi, ktori ti radia dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 22, 2016 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: |
A proč všude píšou že glykogen nám vystačí na 30-60min cvičení ? Kolik tedy realně spalím s tím svým treninkem, když je to pro mě opravdu těžký a nejsem tak trenovaný ?
Steve Marteski kterej je fakt zkušenej zavodník tak píše tohle, překlad.
|
Ty nejsi závodník. Nemáš jejich tréninkový a stravovací režim, léta zvedání, svalovou hmotu, procento tuku ani jejich chemickou podporu.
Glykogen ti vystačí odhadem tak na 60 minut středně intenzivního běhu. Třikrát deset shybů uděláš za jak dlouho? Čtyřicet sekund?
Jak psal Bolgi, soustřeď se na základní věci - přidávat kila, opakování, zdravě jíst a dostatečně spát. Množství glykogenu v těle je pro tebe v tuhle chvíli pro tebe podružné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: po srpen 22, 2016 7:45 pm Předmět: |
|
|
Tak hlavně že mám 43 cm přes biceps na 170 cm výšku.. to že nemám teď sílu je zapříčiněné tím, že jsem měl dlouhou pauzu od cvičení ne od toho že bych nevěděl co to je.
A když dám tolik serii full body cviků, myslím si že je to stokrat větší výdej glykogenu než si jít na 60 min zaběhat ven.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|