Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2016 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

waffels:

ad 2) Ne, kriminalitu rozdělenou podle etnické příslušnosti jsem za celou UK ani Londýn nenašel a hodinu se v tom hrabat nemíním. Není jistě nic jednoduššího když sem sám dáš odkaz na zdroj.

ad 6) Nemachruj prosimtě. Nejsi jediný kdo vycestoval za hranice. Já jsem žil 9 let v USA a z toho většinu v NY. Jenže na rozdíl od tebe dokážu uvažovat střízlivě a nejsem už po té době z těch světových zázraků tak vyjevený a okouzlený. A to je NY oproti těm evropským sračkám ohledně imigrace zázrak (rozebírat důvody je na dlouho). A už vůbec nejsem "poturčenec horší Turka" abych flusal na Poláky a Čechy a vyzdvihoval Pákistánce a Afričany. Bože...

Ty jsi anarchokomunista nebo jak by jsi si to vlastně představoval? Otevřít hranice všem bez omezení? 100 milionů pastevců z Blízkého východu a 100 milionů z Afriky?
Jen jako zajímavost, z toho více než milonu inženýrů, doktorů a profesorů co se dovalilo minulý rok do Německa jich pracuje 50. Třídí poštu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 1:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/412275-do-evropy-uz-nikdy-ani-za-nic-zni-od-iracanu-kteri-se-vratili-domu.html
správně, třeba se to tam konečně ve velkém rozkřikne...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2 waffels: bože jak ty jsi tupej, není snad možné. Víš co jsou spící buňky? Jasně, že se ti cizinci naoko integrují a jsou v pohodě, vrah se ti přece chlubit nebude .. naopak bude laskavý a hodný člověk, než tě zabije. Britové nemají rádi Poláky jo? Ale za 2. sv. války se jim hodili.
Pro mě jsou teď Britové zrádci, slaboši a idioti. Btw. slovo negr se ti taky nelíbí? Pověz nám ty sluníčko, kam až budeš svítit přes ty mraky sraček.
caprica

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Waffels napsal:
Neexistujou ani oficiální ani neoficiální no-go muslimské zony jak blbečci s oblibou poukazujou.

Není to Velká Británie, ale Francie - nicméně nevlastní sestra žije od roku 1993 ve Strassburgu a už tehdy, když jsme za nima jezdili na návštěvy, byly v řadě francouzských měst no-go zóny, kde běžně hořely auta, policajti tam nejezdili a obývali to tam především černí přistěhovalci hlásící se k islámu. Koneckonců já jsem prvně viděla muslimku tam u nich. Myslím, že se v té kontrolované integraci někde stala chyba.

Btw. trošku odbočím:

co si o tom myslíte??? Konspirační teorie nebo možná realita???

http://aeronet.cz/news/vladimir-putin-svet-stoji-na-pokraji-valky-a-ja-uz-nevim-jak-mam-s-vami-jednat-nemecko-chysta-domacnosti-na-vojensky-konflikt-na-ruskych-hranicich-je-40000-vojaku-a-prijizdeji-dalsi-cz-titulky/
classic

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát
sk

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aeronet doporucuju vynechat, pokud to teda clovek nema na pobaveni :)
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
aeronet doporucuju vynechat, pokud to teda clovek nema na pobaveni :)

Mě tam nejvíce pobavil tvrdě vycvičený operativec Ukrajiny, který jen kvůli této operaci přibral asi 50 kg, aby byl nenápadný a vypadal jako neškodný, vyžraný buřt , kterého vedl ruský důstojník v kšiltovce a šátkem přes pusu
classic

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedivím se, že jsou lidi tak mimo, když čtou konspirační ruskou propagandu.
Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázkou ne-seriozností médií je naprosto zbytečný se zabývat. Zvykla jsem si sbírat informace z různých zdrojů, nevěřit jen jednomu směru a pak se nad nima zamyslet po svým a udělat si na to svůj názor. Ona ta pravda bude někde uprostřed a ......na každým šprochu..... Žádný z médií se nedá označit za naprosto seriozní, ale taky se žádný nedá označit za naprosto neseriozní. Je to jen věc názoru.

Classic pochopil správně, proč jsem to sem postla.
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
... Žádný z médií se nedá označit za naprosto seriozní, ale taky se žádný nedá označit za naprosto neseriozní. Je to jen věc názoru.

ale da, kopa je ich uplne a naprosto neserioznych. Ze je to vec nazoru je fajn, ale nazory nie su rovnocenne
sk

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Žádný z médií se nedá označit za naprosto seriozní, ale taky se žádný nedá označit za naprosto neseriozní.

Aeronet se da naprosto bezpecne oznacit za naprosto neseriozni stranku. Je to ruska propagandisticka stranka. Neni to stranka nadrzujici rusku nebo stranka ktera nema rada zapadni zeme....je to ruska propagandisticka stranka v Goebbelsovskem stylu.
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
já si ten článek nečetl, jen titulek. je jedno, jaký to píše zdroj, zda je to podle někoho neseriózní, nebo seriózní zdroj - pochopil jsem, na co se chce Makuška ostatních obyvatel fóra zeptat - odpověděl jsem. média existují v prvé řadě proto, aby manipulovala, překrucovala, ovládala. nebude se v "seriózních" médiích psát, že bude válka, protože lidi by začli panikařit, šetřit, méně by utráceli, ekonomika by se začla bortit, jednoduše informování obyvatel o nepřiznivé situace ve světě by mělo nedozírné následky.

abychom se válce vyhnuli, chtělo by to okamžité celosvětové opatření, dohody, urovnání, a především lidi by se museli zamyslet nad tím, co je v životě důležité a co ne... obávám se, že nic z toho se nestane. toť můj názor, nikomu jej nevnucuji, jen sdílím.

Běžná média tu jsou proto, aby vydělávaly peníze, jako všechny ostatní podnikatelské subjekty. K manipulaci jsou shity jako jsou Aeronet či Parlamentní listy
Pokud by se chystala válka a média to věděla, budou o tom psát jako první. Negativní zprávy prodávají.
Válku si nepřeje nikdo, protože všichni vědí, že by se to mohlo zvrhnout a mohlo by dojít na slova myslím že Einsteina, že čtvrtá světová bude vedena kameny a kyji. Proto jak Rusko, tak i Čína používají salámovou metodu, ale do větších akcí se jim nechce.
Nad tím, co je a není důležité se Západ zamýšlí už docela dlouho a díky tomu je válcován lidmi, kteří podobné starosti nemají. Holt, evoluce není nic etického ani čestného.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Otázkou ne-seriozností médií je naprosto zbytečný se zabývat. Zvykla jsem si sbírat informace z různých zdrojů, nevěřit jen jednomu směru a pak se nad nima zamyslet po svým a udělat si na to svůj názor. Ona ta pravda bude někde uprostřed a ......na každým šprochu..... Žádný z médií se nedá označit za naprosto seriozní, ale taky se žádný nedá označit za naprosto neseriozní. Je to jen věc názoru.

Classic pochopil správně, proč jsem to sem postla.

Pravda je jen jedna a rozhodně není o názoru. Aeronet je web prokazatelně napojený na Kreml.
Tobě fakt příjde v pohodě věřit něčemu, co produkuje web Putina, člověka, co byl v KGB? Člověka, co si klidně okupuje Krym a Ukrajinu?
Doporučuju přestat mít ze všeho strach, přestat číst tyhle "pravdivý" weby jako aeronet, parlamentní listy a možná zjistíš, že apokalypsa zatím fakt není.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: