|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Ona ta pravda bude někde uprostřed a ......na každým šprochu..... Žádný z médií se nedá označit za naprosto seriozní, ale taky se žádný nedá označit za naprosto neseriozní. Je to jen věc názoru.
|
Draper okrádá malé děti, znásilňuje psy, jí ženy, je to sadomasochista, teplouš, pastafarián a co je nejhorší, fandí Spartě
.
Vážně je na každém šprochu pravdy trochu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Doporučuju přestat mít ze všeho strach, přestat číst tyhle "pravdivý" weby jako aeronet, parlamentní listy a možná zjistíš, že apokalypsa zatím fakt není. |
a kdyz bude, tak aspon zuzitkuju ty proparene hodiny ve Falloutu
edit: Draper fandi sparte ? To jsem nevedel
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st srpen 24, 2016 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Makuška napsal: | Ona ta pravda bude někde uprostřed a ......na každým šprochu..... Žádný z médií se nedá označit za naprosto seriozní, ale taky se žádný nedá označit za naprosto neseriozní. Je to jen věc názoru.
|
Draper okrádá malé děti, znásilňuje psy, jí ženy, je to sadomasochista, teplouš, pastafarián a co je nejhorší, fandí Spartě
.
Vážně je na každém šprochu pravdy trochu? |
To si piš, že je. Víš kolikrát okradl Draper moji 5-letou dcerku o kokina??? Mě už málem snědl... (samou láskou samozřejmě), že je to sadomasochista je naprosto jasný, když žije se mnou....s cedníkem na hlavě běhá po našem sídlišti běžně.....že je to gay není jednoznačně prokazatelný (používejte slušné výrazy laskavě - jste na seriozním fóru), to už spíš bisexuál, čehož si všimli všichni ti hoši z posilovny, co ho pravidelně zvou na kafe a píše o nich ve svém logu....ovšem smůla hoši. Teď ho mám já a myslím, že fandí Spartě hned po Baníku a protože se bude stěhovat do Olomouce na trvalo, tak přejde předpokládám na Sigmu a Moru.
Snad to jako SERIOZNÍ vyjádření ze seriozního zdroje bude stačit. Pokud jde o Drapera, jsem naprosto seriozní zdroj no ni???
Doufám, že mi to všechno uvěříte, stejně jako všichni věří démonizaci Putina a jeho vlivu a bagatelizaci toho, co píší neseriozní média.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 2:57 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st srpen 24, 2016 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tak mu to doporučuju poslat přes PM, protože z tohoto veřejného vylévání srdce tu bude mít většina lidí jen prdel, ničeho s Mablungem nedosáhneš a stejně to potom skončí v komunikaco přes PM. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 5:11 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 6:57 pm Předmět: |
|
|
[quote="classic"]
Díky za zhodnocení mého stylu (bez ironie)
Já jsem normální člověk, který nikdy ničeho nedosáhl a je mi to jedno. Ale cením si soukromí, tudíž je to všechno co o sobě napíšu.
Přemýšlím, co jsem včera napsal tak ošklivého. Nějak nemůžu nic najít.
Přemýšlím, jak bych ti to řekl nehnusně. Moje charakterová vada je, že často říkám napřímo co si myslím, což mi to kapku komplikuje. Můj tip je, že tvůj náhled je zdeformován vírou. Naivní pohled (na danou věc. Životních zkušeností máš pravděpodobně více než já), jak by svět měl vypadat doplněný tím, že ve skutečnosti je špatný a ženeme se do zkázy. To si neber osobně, je to jen můj subjektivní názor.
Když se chceš podívat na nějaká fakta či událost, vždy je správná otázka "Where the money flows?" Většinou to vyřeší dost odpovědí. Proč by média manipulovala? Britská média manipulovala veřejným míněním ve volbách, protože z toho měl Murdoch prospěch. Aeronet manipuluje, protože z toho mají prospěch Rusáci, kteří to platí. Kde je zisk novin z toho, že zamlčí atraktivní katastrofální zprávu a nebo že budou někam manipulovat lidi? Globální spiknutí novinářů? Kdo ho řídí? Je potřeba si uvědomit, že třeba vláda USA nedokáže utajit své tajné informace, na mučení vězňů v Guantanámu najme Pata a Mata, ... . A tihle lidé by měli řídit nějaké kvalitní spiknutí?
Celosvětové opatření? Dohodnout se? Kdyby se na Zemi řítila kometa a byla by potřeba bezpodmínečná opatření vyžadující veškeré zdroje lidstva, třetina těch zdrojů by zmizela v byrokracii, druhá třetina v korupci a o tu třetinu, co by zbyla, by se pohádaly státy, jaký z nich bude co vyrábět, aby to maximálně podpořilo domácí průmysl.
edit: Jestli tě seru a chceš, abych na tebe nereagoval, stačí mi to napsat.
Naposledy upravil Mablung dne čt srpen 25, 2016 1:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 8:00 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:17 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 8:12 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 8:46 pm Předmět: |
|
|
Jedna z mnoha mých povahových vad je, že musím mít poslední slovo (ahoj Makuško  ) Protože se léčím, tak to zkrátím.
Tvoje tvrzení, že média existují v první řadě pro manipulaci strašně vadí mé analytické mysli. Je to jako říci, že cílem nějakého podniku je spokojený zákazník. Nesmysl. Cílem je zisk. Co se manipulace týče, ona to je provázanost vztahů. Ruské noviny mají pod putinovou rukou těžký život, zatímco třeba britské naopak vodili vládu jak na provázku a ta jim těžko mohla diktovat, co mají psát. Proto napsat, že vláda kontroluje noviny, je podle mě špatně. Záleží na zemi, události, médiu. A já osobně si myslím, že média informují o tom, co ví a zjistí. Protože jim z toho plyne status a sledovanost=zisk.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: st srpen 24, 2016 8:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st srpen 24, 2016 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Jedna z mnoha mých povahových vad je, že musím mít poslední slovo (ahoj Makuško ). |
Chceš to vidět? ???
Hoši dávam vám prostor...baví me vaši výměnu názorů číst. Ale neboj....jak zavětřím,že to ztrácí šťávu, tak do toho vlitnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st srpen 24, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|