Sacharidy hned po tréninku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidy hned po tréninku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Sacharidy hned po tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pajasrac
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Pajasrac napsal:
Nechápu, co máte proti čokoládě - samozřejmě myslím tu 99%, což jsou de facto kakaové boby ve formě tabulek čokolády. Je to jedna z nejzdravějších potravin vůbec, která má hodně kvalitních tuků, sacharidů i bílkovin.

Já proti čokoládě nic nemám, ale jelikož si zrovna tuhle příležitostně kupuju, vím, že v jednom balení, tedy v padesáti gramech 99% čokolády je 25 gramů tuku a 7 gramů bílkovin, sacharidů jen asi 1 gram. Určitě bych ji nedoporučoval jako snack po cvičení.

Pokud bych si měl z běžných potravin vybrat jednu, která dobře funguje na regeneraci po cvičení, bylo by to plnotučné mléko. :) Zažene žízeň a ve sklenici máš 15 gramů sacharidů, 10 gramů bílkovin a 10 gramů tuku. Když do toho přisypeš ještě odměrku proteiňáku, máš na další dvě tři hodiny vystaráno, než se dostaneš k normálnímu jídlu.

Jo, mlíko s protejňákem dávám taky a podle mě je to lepší než míchat s vodou. Prostě těch živin tam je víc a tady bych též nehleděl na to, že se to stráví o něco pomaleji. Jinak když mlíko samotný, tak radši kefírový.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po tréninku mi sedí nejvíc kombinace 55g hydra,50g hroznového cukru, 10g creatinu, 10g glutaminu a 3g glutamové kyseliny... v dietě vyhodim pryč jen ten hroznový cukr :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidy hned po tréninku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: