Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mathes1

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 8:26 pm    Předmět: Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím? Odpovědět s citátem

Ahoj,
Chtěl bych se zeptat. V posledních dvou měsících jsem přibral 6 kg ted vážím 44 kg a měřím 153 cm. Cvičím 3x týdně, jím přibližně 2000 kalorii denně. Ale váha už nejde nahoru. Myslím že by to mohlo být tím že v 15 mi stále rostou kosti tím pádem energie nejde do svalů, také to nechci přehánět aby se mi nezarazil růst, ale je to jen domněnka. Poradte prosím. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mathes1

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě bych chtěl dodat že jídlo mám rozdělené do 6 porcí.
Tom3

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uber porce, pridej jidlo, simple 2k kalorii nestaci tak co udelam? Uberu?
Pokedex

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ve tvym veku by ses na nejaky hlidani jidla mel vyprnout sezrat vsechno co vidis :D ve tvym veku se sezral 2 sisky knedliku omacku z nemecky helmy a jeste jsem to radsi zajedl chlebem :D
Pajasrac
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
ve tvym veku by ses na nejaky hlidani jidla mel vyprnout sezrat vsechno co vidis :D ve tvym veku se sezral 2 sisky knedliku omacku z nemecky helmy a jeste jsem to radsi zajedl chlebem :D
Asi tak
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele je normální mít v 15 takovou výšku a hmotnost? Mně to příjde strašně málo, ne?
Vůbec tu nechci v nikom vyvolávat paniku, ale nebylo dobrý by si zajít k doktorovi?
Janekk

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Hele je normální mít v 15 takovou výšku a hmotnost? Mně to příjde strašně málo, ne?
Vůbec tu nechci v nikom vyvolávat paniku, ale nebylo dobrý by si zajít k doktorovi?

To maji trpaslici. Každopádně jestli ještě vyrosteš, tak počítej maximálně 12 cm.
Cratach

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja v prvaku na gymplu znal tri prcky ze stejnyho rocniku, co meli vsichni kolem 160 cm a k tomu 60kg max. Jeden ma dnes 196, druhej 186 ... no a ten treti moc nepovyrost :) ma porad 165 (no a k tomu je to korunovanej blb, co nic kloudnyho neumi, proste mu nebylo dano vubec v nicem :) )
mia.cw

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 7:03 pm    Předmět: Re: Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím? Odpovědět s citátem

Upřímně mi přijde příjem 2000 kcal opravdu malý vzhledem k tvému věku. Jestli k tomu ještě i cvičíš, není se čemu divit, že nepřibíráš - obecně doporučný denní příjem energie ve věku 15-18 let je 3100 kcal pro muže. Zkus trochu na tom jídle přidat (postupně) a uvidíš, že to půjde

mathes1 napsal:
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat. V posledních dvou měsících jsem přibral 6 kg ted vážím 44 kg a měřím 153 cm. Cvičím 3x týdně, jím přibližně 2000 kalorii denně. Ale váha už nejde nahoru. Myslím že by to mohlo být tím že v 15 mi stále rostou kosti tím pádem energie nejde do svalů, také to nechci přehánět aby se mi nezarazil růst, ale je to jen domněnka. Poradte prosím. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Janekk

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 9:13 am    Předmět: Re: Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím? Odpovědět s citátem

mia.cw napsal:
Upřímně mi přijde příjem 2000 kcal opravdu malý vzhledem k tvému věku. Jestli k tomu ještě i cvičíš, není se čemu divit, že nepřibíráš - obecně doporučný denní příjem energie ve věku 15-18 let je 3100 kcal pro muže. Zkus trochu na tom jídle přidat (postupně) a uvidíš, že to půjde

mathes1 napsal:
Ahoj,

To co jsi napsal/a je uplně blbost. Celkový příjem kalorií se určuje podle hmotnosti a jé věku..
sk

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vek na to ma samozrejme dost zasadni vliv
mia.cw

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 12:28 pm    Předmět: Re: Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím? Odpovědět s citátem

Janekk napsal:
mia.cw napsal:

mathes1 napsal:
Ahoj,

To co jsi napsal/a je uplně blbost. Celkový příjem kalorií se určuje podle hmotnosti a jé věku..

S tím nesouhlasím. U dospělých je samozřejmě kličová jejich hmotnost, ale u dětí a dospívajících se bere v potaz i ten věk - ta hodnota kalorií pak odpovídá tomu, aby daný člověk měl optimální hmotnost, nebyl podvyživený a měl dostatek energie pro růst.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cratach

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Popravde nevim, jestli ma cenu v tomhle veku "marnit" cas posilovanim, kor kdyz se ti jeste asi ani poradne nerozjela puberta a fyziologicky budes jeste dost decko. Protoze pokud je to tvou hlavni sportovni naplni, tak to zatim stejne vubec nikam nepovede.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Popravde nevim, jestli ma cenu v tomhle veku "marnit" cas posilovanim, kor kdyz se ti jeste asi ani poradne nerozjela puberta a fyziologicky budes jeste dost decko. Protoze pokud je to tvou hlavni sportovni naplni, tak to zatim stejne vubec nikam nepovede.

To je blbost.
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2016 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele kluci,a co se shodnout, ať navštíví sportovního lékaře pro dorost a probere vhodnost tréningu a možnosti. Mě to přijde taky trochu brzo, ale už jsem starej člověk..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: