|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt září 08, 2016 2:23 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | | hele kluci,a co se shodnout, ať navštíví sportovního lékaře pro dorost a probere vhodnost tréningu a možnosti. Mě to přijde taky trochu brzo, ale už jsem starej člověk.. |
Já jsem začal cvičit v 15 (nebo 16, už nevím) a můžu říct, že tak dobrej progress, jako jsem měl tehdy, už jsem pak neměl a asi nebudu. Zdravotně to není žádnej problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: čt září 08, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
ta výška je teda na ten věk dost divná no... váha se mi nezdá k tý vejše tak špatná, já v 15ti nevážil zase o tolik víc a to jsem měl 175 - jestli nemůžeš přibrat, tak vždycky něco změň... nejlíp trénink i stravu... a u tebe hlavně tu stravu, jíš moc málo... asi v tomhle věku nebudeš mít zrovna možnost si nějak dobře vařit atd. tak se do sebe snaž dostat co můžeš, to je asi to nejlepší co můžeš udělat (samozřejmě tím nemyslím žrát nějaký sračky, ale prostě jíst hodně a to že to nebude mít zrovna ideální poměr mezi B-S-T prostě neřeš, při tom věku a váze budeš nabírat dobře skoro ze všeho)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt září 08, 2016 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Cratach napsal: | | Popravde nevim, jestli ma cenu v tomhle veku "marnit" cas posilovanim, kor kdyz se ti jeste asi ani poradne nerozjela puberta a fyziologicky budes jeste dost decko. Protoze pokud je to tvou hlavni sportovni naplni, tak to zatim stejne vubec nikam nepovede. |
To je blbost. |
Precti si jeste jednou co sem psal. Proste nekdo je v 15 jeste uplny decko, nekdo ve stejnym veku uz v podstate skoro hotovej chlap, co mu rostou svaly samy, protoze ma nejvic tst a nerychlejsi regeneraci, co kdy bude mit.
Zakladatel topicu chce vypadat takhle:
Ale asi zatim bude vypadat prinejlepsim takhle (badass photoshop si odmyslete :) :
jinak pro pobavení jsem to sosnul odsud: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010245120172&sk=photos |
Furt nesouhlasím, já v 15 vypadal jak holka, byl jsem nejvíc vyhublej, začal jsem cvičit a šlo to nahoru suprově. Rozhodně jsem nebyl nabouchanej testosteronem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt září 08, 2016 6:32 pm Předmět: Re: Po přibrání prvních 6 kg už váha nejde nahoru co s tím? |
|
|
| mathes1 napsal: | Ahoj,
Chtěl bych se zeptat. V posledních dvou měsících jsem přibral 6 kg ted vážím 44 kg a měřím 153 cm. Cvičím 3x týdně, jím přibližně 2000 kalorii denně. Ale váha už nejde nahoru. Myslím že by to mohlo být tím že v 15 mi stále rostou kosti tím pádem energie nejde do svalů, také to nechci přehánět aby se mi nezarazil růst, ale je to jen domněnka. Poradte prosím. :) |
Koukni na tenhle graf, na svůj věk jsi opravdu poměrně malý, ale snad to v pubertě ještě doženeš. :)
https://www.rustovyhormon.cz/dokumenty/rustove_grafy_vyska_ch.pdf
Určitě se neomezuj v jídle a pro jistotu sem radši napiš jídelák, co jsi za dnešek nebo včerejšek snědl. :)
EDIT: No jestli koukám správně, tak ta tvoje výška je vzhledem k věku hluboko pod 3. percentilem, což už je něco, čemu bys měl věnovat pozornost. Co na tohle tvoje lékařka? Byl jsi malý vždy? Jsi jinak zdravý? Jak máš velké rodiče? Co případní sourozenci?
Naposledy upravil Pr!nc dne čt září 08, 2016 6:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 08, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Furt nesouhlasím, já v 15 vypadal jak holka, byl jsem nejvíc vyhublej, začal jsem cvičit a šlo to nahoru suprově. Rozhodně jsem nebyl nabouchanej testosteronem. |
Podle mě ti v patnácti tekl testosteron ušima.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt září 08, 2016 10:21 pm Předmět: |
|
|
Testosteron-netestosteron, ak máš 15, tak na poriadny rast sily a svalov si ešte počkáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt září 08, 2016 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Testosteron-netestosteron, ak máš 15, tak na poriadny rast sily a svalov si ešte počkáš. |
To se vůbec nedá generalizovat, máme v gymu jednoho genetickýho talenta a garantuju, že to, co on nabral za půl roku kolem 15-16 let, nenabere spousta lidí do 20.
Síla už je něco jinýho. Prostě ať cvičí a uvidí se, co se furt řeší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá září 09, 2016 11:23 am Předmět: |
|
|
Ale vyhublej muze bejt clovek v puberte a i po ni. To neni nic vylucne spojenyho jen s detsvim.
Jeden z tech typku, ktery jsem jmenoval na prvni strane, se v 15 taky pokousel cvicit a nikam to celkem ocekavatelne nevedlo (nemel v ty dobe jeste ani dospelej hlas a ted teda budu znit jako uchyl: ale ze spolecnejch sprch na telaku sme my ostatni vedeli, ze v ty dobe mel jeste i holy pero :D ) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá září 09, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Testosteron-netestosteron, ak máš 15, tak na poriadny rast sily a svalov si ešte počkáš. |
to je hovadina, každej to může mít jinak... znám lidi co v 14 nabírají svaly i sílu a to rozhodně ne v nějakých malých měřítkách... faktem je že na ten věk jsou vyvinutější oproti ostatním, ale rozhodně to nemůžeš takhle dělit podle věku... jsou 13-14 letý "děti" co dřepujou víc jak ty (teď nic proti tobě, ale prostě najdou se lidi co ve 14ti jsou schopný těch 200 dřepnout)
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 10, 2016 1:52 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | mohli byste se podivat na datum prvniho prispevku myslim ze klucinovi uz je u prdele co si po roce myslite o jeho vaze a vysce |
Však on už je nám taky u prdele, diskutujeme tu mezi sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|