|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: po září 05, 2016 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Jen se mi líbí, jak máš posunutá měřítka proti nám normálním smrtelníkům :))
Jak plánuješ řešit, že ti trénink na silovou vytrvalost zvětší celkový objem zvedání, když musíš hlídat váhovku? Pamatuju si, že jsi říkala, že rosteš ze všeho nad pět opakování. :) |
No, to je problém... jde to řešit tak, že pojedu ještě více opaček a uplně bez pauz a nebo intervaly po dvou opačkách, ale s minimální pauzou... Mám pocit, že mi narostly haksny i po těch trojkových dřepech....
V podstatě takový crossfit _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: út září 06, 2016 9:03 pm Předmět: |
|
|
Včera ještě dvě lekce MMA :) Začátečníci + závoďáci :)
Dnes:
I.
BJJ
90 min
V podstatě jen sparringy :)
II.
Trh do polo ze země + z visu
1+1/35 - 35 - 35 - 45 - 45 - 55 - 55 - 59 - 59 - 62 - 62 - 64 - 64 - 67 - 67
Pozvedy
2/60 - 100 - 115 - 125 - 125 - 130 - 130
Tlak silou za hlavou s položením
5x5/40
Výskoky na bednu (do výšky)
8x3
Kompenzačky...
Jsem byla trochu zmordovaná po tom ránu :D
III.
Grappling s Kubíkem
60 min
+
TGU + windmill
1+1/20 - 24 - 24 - 24 - 24
Tohle už bylo příjemné :)
BTW na mainwebu je další rozhovor, tentorkát s Lojzou Škeříkem, mým striking trenérem, ale hlavně strašně príma pánem, co to má v kebuli sakra srovnané :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt září 08, 2016 10:02 pm Předmět: |
|
|
Asi to tu přejmenuju na Kulich skočil do kaluže
Prostě nestíhám... včera 9ti hodinová schůzka, očička mi pak šla šejdrem a když jsem dojela dom, musela jsem si dát panáka
Jídlo absolutně ukázkově podnikatelské... za celý den do večera jogurt, půlka cottage a 7 káviček
Ráno jsem tedy stihla veselou soukromku kicku s Aničkou. Na příští týden máme domluvené nějaké holčičí sparringy (Anda je několikanásobná mistryně čr v kicku a druhá slečna též, takže bude legrace :D)
Dnes opět v ukrutném fofru : (
Trh do polo
2/35 - 35 - 45 - 45 - 55 - 55 - 60 - 60 - 65 - 65 - 70 - 70
Nadhoz technický
1+1/55 - 55 - 65 - 65 - 75 - 75 - 85 - 85 - 90 - 90 - 95 - 100
Dřepy vzadu
2/65 - 95- 105 - 115 - 125 - 125 - 125
Jako dobrý, ale jsem sedřená a unavená... ne z tréninku, ale z těch byznys věcí.. je toho moc... Jinak teda na 25.10. si nic neplánujte, resp napište si do deníčku, že jste na grand openingu v Jinonicích :D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá září 09, 2016 9:31 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Výlet do Plzně za Filipem Grznárovic, který měl být informační a zvrhnul se v natáčení videa a pokec v hospodě, což celé vyšlo na společně strávených velmi krásných 8 hodin
Filip prohlásil, že jsem největší genetický nesmysl, co kdy viděl
Jinak tedy:
Nadhoz (chlapská, tlustá a neprotáčející se osa, podivné kotouče a ještě divnější podlaha :D)
1+1/50 - 70 - 70 - 80 - 85 - 90
Trh
Nevim :D Jen kvůli videu
Dřepy
2/60 - 90 - 115 - 125 - 130
Pozved
2/90 - 115 - 125 - 130 - 135
Samozřejmě to bylo mnohem více o jiných věcech, než o cvičení, prostě jsem něco odjela. Fakt jsem nepočítala s tím, že budeme točit, jinak bych včera nejela těžké dřepy a nadhozy, že jo
Jo a myslím, že jsem utvořila rekorda ve zdejším all you can eat sushi baru, kde jsem snědla prostě all
Honzík si dal pěkně kruháček a osobák na benči. On určo cvičil víc, než já, no... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne září 11, 2016 4:42 pm Předmět: |
|
|
Me se to video vubec nelibilo, celkove mam ze spojeni PKK a FG hrozny pocit a i on je duvod, proc si necham ujit "oteviracku" nove Areny, ackoliv v te stare cvicim posledni rok a pul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne září 11, 2016 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Me se to video vubec nelibilo, celkove mam ze spojeni PKK a FG hrozny pocit a i on je duvod, proc si necham ujit "oteviracku" nove Areny, ackoliv v te stare cvicim posledni rok a pul. |
Tak dle mého skromného názoru,to dělá Pavla z podikatelské vidiny více mladistvích uchazečů a zviditelní se. Tak podnikatel přemýšlí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne září 11, 2016 6:44 pm Předmět: |
|
|
Jsem rad, ze jsi to zminil. Kazdy podnikatel by mel znat take svoji cilovou skupinu. Myslim si, ze bezny navstevnik Areny je namile vzdaleny beznemu fanouskovi FG, alespon co jsem za tuto dobu, co tam cvicim mel moznost zjistit a rozhodne to patri mezi ty kladne veci. Arena neni fitko. Diky bohu.
PS: Pavla je spis obrovsky srdcar, nez podnikatel..at uz to zni jakkoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne září 11, 2016 11:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj :)
Upřímně... na tomhle točení jsme se s Filipem domluvili už dávno. Otevření Areny s tím vlastně v počátku nemělo nic společného, i když jsme to teď logicky využili a zmínili, původní myšlenka byla uplně jiná....
Domluvili jsme se, že Filip řekne a ukáže, že i profi sport se dá dělat na čisto... My jsme samozřejmě každý uplně jiný (já přeslušnělá, furt se červenám a sklápím oči, když mám mluvit o sobě...) a taky si jedu tu svou cestu. Jsem ráda, že jsem tam byla a ukázala to, že to jde i jinak... a proč ne. Filip se snažil, slíbil mi, že nebude sprostý a docela se držel...
BTW je na živo fakt v pohodě... nějaký ten pátek už se známe a... co si budeme povídat, umí v tom chodit a dělá to prostě dobře, no :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 12, 2016 4:31 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Domluvili jsme se, že Filip řekne a ukáže, že i profi sport se dá dělat na čisto... | Přemýšlím, proč zrovna toto má říkat Filip :-) A proč to má vlastně někdo říkat? Čistý tomu věří i bez toho a nasypaný, ten... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po září 12, 2016 5:39 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | kulíšek napsal: | | Domluvili jsme se, že Filip řekne a ukáže, že i profi sport se dá dělat na čisto... | Přemýšlím, proč zrovna toto má říkat Filip :-) A proč to má vlastně někdo říkat? Čistý tomu věří i bez toho a nasypaný, ten... |
Co třeba ti patnáctiletí kluci, kteří vlastně ten názor uplně tak nemají? Když mě bylo patnáct, nevěděla jsem o dopingu nic a nikdy by mě nenapadlo, že moji hrdinové si něčím pomáhají. Dneska si většina děcek v patnácti myslí, že bez toho to prostě nejde.... Tak třeba proto. Prostě jiný pohled na věc... a proč ne?
Nehledě na spoustu jiných věcí... čisté techniky atd... záměr byl dobrý, třeba to někdo pochopí.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 12, 2016 6:03 am Předmět: |
|
|
Právě na to narážím. U sebe "v kanálu" (na YT) říká něco a pro tebe zase něco jiného. V průměru je to nula :-)
P.S.: Kulíšku, fandím ti i s Filipem. Tomu věř. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po září 12, 2016 10:33 am Předmět: |
|
|
Kulíšku, jsi v tom videu skvělá!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|