|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
visual

|
Zaslal: po září 12, 2016 11:08 am Předmět: |
|
|
Souhlasim, tohle bych oznacil za jeho nejkultivovanejsi video.
A jinak tak to byva, lidi co jsou pomerne dobry, jsou taky pomerne skromny.
Fandim a at se dari - i s novou arenou.
..Srdcarka (podnikatelka), v CR nevidane!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Berserk_Grom

|
Zaslal: po září 12, 2016 11:38 am Předmět: |
|
|
pravdu ti vravia kulisek zasluzis si viac pozornosti, uspechy na to mas, ale nesmies sa hanbit a trosku sebavedomia nabrat ;) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po září 12, 2016 8:49 pm Předmět: |
|
|
Co s tím, klucí? Já už asi jiná nebudu... furt hlavou proti zdi a tak nějak ve svém světě, svou cestou, daleko od toho hlavního proudu, no...
Jak jsem říkala v tom rozhovoru. Kdyby mě chtěl někdo zasponzorovat, nejsem až tak proti _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po září 12, 2016 9:35 pm Předmět: |
|
|
Jo, ještě trénink:
Neděle - první trénink v nové Areně v Jinonicích :)
Trh do polo
2/35 - 35 - 45 - 45 - 55 - 55 - 60 - 60 - 60 - 65 - 65 - 65
Pozvedy
2/60 - 80 - 100 - 115 - 125 - 130 - 135
1/140 - 145 - 150
Potřebovala jsem vyzkoušet podlahu...
Dnes
I.
Kick - soukromka s Honzíkem
Lapy na oba guardy 60 min
II.
Trh technický
2/35 - 35 - 45- 45 - 55 - 55 - 60 - 60 - 65 - 65 - 70
Dřepy
2/65 - 85 - 95 - 105 - 115 - 120 - 125 - 130
Vůbec mi není dobře... něco se o mě pokouší. Ráno knedl, rýma, no fuj : ( _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:58 am Předmět: |
|
|
No a je to tu. Dneska mám homeoffice... Zalehla jsem s šálou a tlustýma ponožkama, velkým kafetem a hektolitrem čaje. Házím kolem sebe kapesníky a vzpomínám jaké to bylo, když jsem trénovala...
Mimochodem napadlo vás někdy, jak je možné, že tělo je schopné vyprodukovat tolik nudlí? To fakt nechápu _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:12 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | No a je to tu. Dneska mám homeoffice... Zalehla jsem s šálou a tlustýma ponožkama, velkým kafetem a hektolitrem čaje. Házím kolem sebe kapesníky a vzpomínám jaké to bylo, když jsem trénovala...
Mimochodem napadlo vás někdy, jak je možné, že tělo je schopné vyprodukovat tolik nudlí? To fakt nechápu |
Možná toho bylo i na tebe v poslední době příliš, tak si tělo řeklo, že potřebuješ pauzu. Jen se hezky kurýruj, když pár dní nebudeš nic zvedat, bude ti líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:16 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Co s tím, klucí? Já už asi jiná nebudu... furt hlavou proti zdi a tak nějak ve svém světě, svou cestou, daleko od toho hlavního proudu, no...
Jak jsem říkala v tom rozhovoru. Kdyby mě chtěl někdo zasponzorovat, nejsem až tak proti |
S tím hlavním proudem nevím, jestli máš tak úplně pravdu - spíš se mi zdá, že svým přístupem k tréninku (když si odmyslím tvůj vlastní ) ukazuješ cestu ostatním, jak se to má dělat. Sponzora bych ti taky přál - rozhodně by sis ho zasloužila.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:18 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | kulíšek napsal: | No a je to tu. Dneska mám homeoffice... Zalehla jsem s šálou a tlustýma ponožkama, velkým kafetem a hektolitrem čaje. Házím kolem sebe kapesníky a vzpomínám jaké to bylo, když jsem trénovala...
Mimochodem napadlo vás někdy, jak je možné, že tělo je schopné vyprodukovat tolik nudlí? To fakt nechápu |
Možná toho bylo i na tebe v poslední době příliš, tak si tělo řeklo, že potřebuješ pauzu. Jen se hezky kurýruj, když pár dní nebudeš nic zvedat, bude ti líp. |
No.. o víkendu jdu na seminář https://strengthsensei.leadpages.co/achieving-excellence-3-events/
Bych fakt ráda byla v pohodě ty jo, strašně doufam, že to bude stát za to a dozvím se alespoň něco málo nového... Všechny prachy utratím za vzdělání btw a pak nemám co do zobáčku _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:30 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Magumi napsal: | | kulíšek napsal: | No a je to tu. Dneska mám homeoffice... Zalehla jsem s šálou a tlustýma ponožkama, velkým kafetem a hektolitrem čaje. Házím kolem sebe kapesníky a vzpomínám jaké to bylo, když jsem trénovala...
Možná toho bylo i na tebe v poslední době příliš, tak si tělo řeklo, že potřebuješ pauzu. Jen se hezky kurýruj, když pár dní nebudeš nic zvedat, bude ti líp. |
No.. o víkendu jdu na seminář https://strengthsensei.leadpages.co/achieving-excellence-3-events/
Bych fakt ráda byla v pohodě ty jo, strašně doufam, že to bude stát za to a dozvím se alespoň něco málo nového... Všechny prachy utratím za vzdělání btw a pak nemám co do zobáčku |
Ty na těch seminářích nešetříš. :) Jestli to nebude stát za to, tak by ti měli vrátit vstupné za ty peníze. Budu držet palce, abys z té postele nemusela do té doby vylézt.
Naposledy upravil Magumi dne út září 13, 2016 1:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:35 am Předmět: |
|
|
Tak ony ty kvalitní semináře prostě stojí... když bych to spočítala, tak jsem v tom tak za mega... tohle mi teda naštěstí platí a chytli jsme tu nižší cenu, ale stejně je to maso, no..
SFG, Primal a všechny tyhle legrace jsou stejně drahé... To vyšlo aji na víc, protože jsem nikdy nebyla na ničem v ČR, tedy vlastně krom FMS...
I když je to kvalitní vzdělání, furt je to mega byznys, že jo... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út září 13, 2016 11:37 am Předmět: |
|
|
A kolik tam tak bývá ve skupině lidí? On je to od přednášející dost individuální přístup co...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út září 13, 2016 11:55 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | A kolik tam tak bývá ve skupině lidí? On je to od přednášející dost individuální přístup co... |
Strašně záleží... Já měla celkem štěstí, že jsem byla v malých skupinách vždycky.. max do 10... ale na SFG třeba bývají desítky. I když pak mají nějakého podržtašku u sebe menší skupiny, ale pak hodně záleží, koho nafasuješ a taky to nemusí být uplně ončo, no...
Ido Portal taky umí stovky :D :D :D A lidi mu za to ty prachy prostě dávaj, tak co, no...
A já bych bývala třeba loni dala taky, chtěla jsem na ten týden s ním, což vyšlo skoro na 100tis, ale měla jsem už koupené letenky jinam... tak třeba příště... Pro mě je prostě vzdělání fakt nejvíc nejdůležitější... furt pracuju na sobě, to mi nikdo nevezme... Aneb víkendový kurz trenéra z nikoho odborníka neudělá.... Chci dávat lidem to nejlepší :)
Tady nemám tucha. Tenhle seminář, na to jak byl drahý, je fakt hooodně neprofesionální zatím. Poslali jeden email jen s tím, kde se ubytovat. Toť vše... začíná to za tři dny a já vlastně nic nevím... trochu se bojím, že to bude prů.... uvidíme, napíšu :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt září 15, 2016 7:56 am Předmět: |
|
|
An other day in da office...
No, je ze mě skuteční podnikatel... alespon v tuhle dobu. Piku hektolitry kafe, strkám si sirky do očí, abych neusínala a... netrénuju... Včera jsem byla jen mrknout na Adu, překontrolovat techniky a povzbudit na osobáky (už dřepuje přes 100, benčuje 60 a tak :)) A v rámci toho jsem si dala 2x5/75 benč... to je vše, skoro jsem ani nevypínala motor u auta...
Leze mi to na mozek.... přemýšlím o nějakém lehce radikálnějším zákroku, třeba lobotomii
30dní... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt září 15, 2016 9:20 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | An other day in da office...
No, je ze mě skuteční podnikatel... alespon v tuhle dobu. Piku hektolitry kafe, strkám si sirky do očí, abych neusínala a... netrénuju... Včera jsem byla jen mrknout na Adu, překontrolovat techniky a povzbudit na osobáky (už dřepuje přes 100, benčuje 60 a tak :)) A v rámci toho jsem si dala 2x5/75 benč... to je vše, skoro jsem ani nevypínala motor u auta...
Leze mi to na mozek.... přemýšlím o nějakém lehce radikálnějším zákroku, třeba lobotomii
30dní... |
Vydrž a neboj, půjde to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|