Jestli se můžu zeptat, už koncem července jsi si stěžoval na rameno... byl jsi na nějakém vyšetření, nebo fyzioterapii? A co s tím vlastně máš, už se tě to drží nějakou dobu.
Samozřejmě pořád skvěle makáš
A teď budeš mít k luxusním výkonům i luxusní botky :)
Jestli se můžu zeptat, už koncem července jsi si stěžoval na rameno... byl jsi na nějakém vyšetření, nebo fyzioterapii? A co s tím vlastně máš, už se tě to drží nějakou dobu.
Samozřejmě pořád skvěle makáš
A teď budeš mít k luxusním výkonům i luxusní botky :)
Ahoj, stěžoval a je to pořád to stejné. Léčí mě Poman :) fyzio. A jde o to, že se mi hlavice pažní kosti neotačí v ramenním kloubu tak jak ma, a aby se dokončil pohyb tak to přebírají svaly a ty jsou přetěžované a pak z toho vystřeluje hodně nepříjemná bolest ;)
Clean n jerk:
1x1x100
1x1x110
1x1x120
2x0x130 jenom přemístění ..
šel jsem na bedny a rozšířil úchop u výrazu a co se nestalo rameno skoro nebolelo ...
Jerk:
1x3x100
1x2x110
1x2x120
1x1x130
1x1x140 lehké vážně jo ..
2x0x150 mnu .. příště
110 No lift ... technická chyba, nedoprovodil jsem činku dolů a shodil jsem si směrem k sudím..
110 Good lift
121 no lift
Nadhoz:
145 Good lift
150 no lift
150 no lift
Mnu jsem nespokojen i spokojen ... konkurence na závodech byla úplně někde jinde, kluci mají náskok no pár let :D ... škoda toho prvního pokusu na trh ten mě i docela rozhodil nicméně jsem to napravil, ale pak jsem šel velký skok, abych zkusil udržet krok, nicméně se nepodařilo... u nadhozu se mi podařilo pěkný základ, jenže pak už to nevyšlo no... nedá se nic dělat příští rok musím být jinde.
Chci poděkovat Milanu Lutterovi za skvělé vedení co se týče techniky, pořád se zlepšuji v technice... Mirovi Popovi za psaní tréninků a hlavně mému největšímu fanouškovi mé přítelkyni . Teď mě v sobotu čeká druhá liga ve vzpírání, pak oblast v trojboji pak trošku volna a pak se musím připravit na republiku v trojboji.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru