Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprsie.

A chrbát s rukami

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x90kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg uff nejaké ťažké
4x3x127,5kg
https://www.instagram.com/p/BLMESefBFM8/?taken-by=pete_mad_lennack
1x13x100kg PR

Incline bench s VČ:
1x1x100kg PR
4x4x90kg
1x15x60kg

Protismerky vsede:
4x12x27kg

Superset zhyby + chorvátske pazhyby:
4x6xCarabas + 4x10xCarabas

Superset biceps a triceps kladka:
4x10 + 4x10

Hodnotenie tréningu: Nooo, prituhuje a bench začína byť ťažký. Začína sa lámať pohodový tréning na "kurva, nesplnil som predpísané!"
Trojka so 120kou bola všelijaká, len nie ľahká. Ale Nabuko ma hecol, takže som sa sústredil a potom to už šlo lepšie, aj keď som sa bál, že mi 127ka ustrihne vrch hlavy. Našťastie som mal na sebe supermanské triko a na ňom moje bojové nacuckyrozjebané triko, takže sila +15 a zvládol som to.
Nabuko dnes zúrivo bojoval, ale bench ho stále trápi, nechcel to vzdať, ale predpis už žiaľ nesplnil. Mal mať 2x2, ale už to bolo priveľa. Nebol pojebaná princezná a dal aspoň 4x1, takže uznávam Bojovník, darmo. Možno mu pomohla aj vyššia hladina tesťáku, keďže pred ním na stepperi kývala prdelou nová legína.
Mňa potešilo 13 opakovaní so stovkou po ťažkých sériách. Ide to hore. Pomaaaličky.

Incline som so stovkou ešte neskúšal, takže ľahko zapísané PR Možno by som vymáčkol ešte jedno opakovanie, ale skôr si myslím, že by som si proste činkou vyrazil zuby a z tváre urobil rozžutú žvejku.
Zhyby a pazhyby oveľa ľahšie ako minulý týždeň. Prišlo mi, že telo už vedelo, čo bude a lepšie narábalo so zvyškami energie.

Dnes opäť len väčší Teplý brat. Nabuko si robil starosť, či sa náhodou s tým menším nerozišli, ale Teplý brat bol OK, akurát hltavo pojedal banán a tak mu, dovolím si tvrdiť, nič nechýbalo Ale aj tak všetci svorne dúhovo dúfame, že ich čoskoro uvidíme ruku v ruke spolu usmiatych.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre teba mozno nova legina ja ju poznam z dolnej posilky hned som ten zadok spoznal
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2016 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Bench press:
...
4x3x127,5kg
1x13x100kg PR

předpokládám, že máš z dřepování a sumo mrtvol tak velký zadek, že ho máš větší částí na lavici, i když to vypadá, že s ním trochu cheatuješ

super sub-130 trojky no a samozřejmě gratulka k pumpičce
decarabas

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2016 5:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:

Bench press:
...
4x3x127,5kg
1x13x100kg PR

předpokládám, že máš z dřepování a sumo mrtvol tak velký zadek, že ho máš větší částí na lavici, i když to vypadá, že s ním trochu cheatuješ

super sub-130 trojky no a samozřejmě gratulka k pumpičce

Fóry sem, fóry tam, ale fakt mám prdel ako mustang Takže vyzerá to všelijak,ale zadok bol celý čas na lavici. Skúsim inštruovať Vadika, aby to bral znižšia (je to proste dvojmetrový mutant ) a zboku,nech to lepšie vidieť.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2016 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy a ramienka

Sumo deadlift:
2x10x60kg
1x6x100kg
1x3x140kg
4x4x180kg belt on zľahka
https://www.instagram.com/p/BLRL0cfhS4I/?taken-by=pete_mad_lennack
1x1x200kg
1x1x210kg

Drepy:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x6x130kg belt on
1x6x160kg
3x5x160kg

Krčenie ramien s VČ:
4x10x100kg

Príťahy s oporou hrudníka:
4x8x102kg

Military press:
1x10x20kg
1x3x40kg
1x3x50kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x4x80kg PR!!!
1x1x85kg
1x8x60kg

Upažovanie - kladka:
4x8x18kg
1x20x9kg

Hodnotenie tréningu: Tak piatková klasika, ubližovanie a mučenie a znásilňovanie a holokaust CNS na sedemnásť rôznych spôsobov

Tak, nechal som si poradiť odborníkmi a rozšíril som postoj pri deadlifte, koľko to šlo, ale tak, aby som si po každom opakovaní nejebol činku na prsty. A šlapalo to ozaj super. Trochu som cítil triesla, ale inak ma to vôbec nelimitovalo, ako vidieť na videu. Nabu si pochvaľoval, že mám omnoho lepšie chrbát. 180ky naozaj neboli nijaký problém. Potom som skusmo nahodil 200kg a vyletelo to hore ako tlak môjho otca, keď vidí cigána v autobuse. Dal som 210 a Nabu tvrdil, že to vyzeralo, ako keby som nemal nič naložené a turbo sila. Takže široký postoj mám rád od dnes Uvidím, čo triesla povedia zajtra, ale nemyslím, že by bol nejaký problém, nemám úplne zlú mobilitu nôh.
Drepy, to už bolo iné kafe Pretože sa viem reálne odhadnúť, poznám svoje telo, mám natrénované a som všeobecne veľmi inteligentný a celkovo génius, učinil som rozhodnutie, že keď minule mi bolo veľa 150 kilo, prihodím na 160 kilo Čuduj sa svete, prvá séria naozaj bola zložená zo šiestich skurvene vydretých drepov. Bohužiaľ, v ďalších už som bol smutná cukrová bábika a čipkovaná primadona a muselo mi stačiť 5 opáčiek.
Čo ma mega potešilo bol osobák na military. Vraj ku koncu to už šlo do záklonu (díky, Nabu, za kazenie radosti, chlpatý škodoradostný satyr s krivými nohami), ale stále si myslím, že to bolo omnoho čistejšie ako za starých čias, čo až nerád spomínam a hanbím sa a vôbec, popieram, že by sa to niekedy stalo Tak či onak, 4 opakovania, rátam si to a som hrdý na seba, ako nikdy nebudem hrdý na svoje deti.

Nabuko dnes zasa odhodlane zamakal, tentokrát pri mŕtvole, a šiel dobre. Pri poslednej vypaľovacej sérii som síce videl, že sily ešte mal, ale už utekala technika a prdelou šúchal strop, zatiaľčo bradou drhol o podlahu a keďže by som nechcel vidieť, ako ďaleko doletí jeho platnička, stopol som ho po treťom opáčku. Nech sa pošetrí na neskôr. Platničku si môže predsa odstreliť hocikedy, nemusí to byť teraz.

Rasputin tam zas trénoval tých dvoch stratencov. Až ma srdce bolí, keď ich vidím. Keď si predstavím, že mu za to platia, tak sa mi tisnú slzy do očí, koľká neprávosť sa deje vo svete Deti v Afrike hladujú, bezdomovci mrznú, psy prichádzajú o nohy a stratenci platia vydieračskú gážu narcisovi, ktorý si za ňu nechá prevoskovať bradu.

Filip je nešťastný z toho, koľko dvíham a pýtal sa ma, koľko vážim. Neveril, že 92-93, tak ma vzal na váhu a sklamane si vzdychol, keď zistil, že mám ozaj o 15 kíl a jednu kúru menej (kúru mám za sebou presne žiadnu, pre prípadných zvedavcov) a stále ho predrepujem
Aspoň sa ma nikto nepýta, či sypem, ako Magumiho

spekounP

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2016 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sumo je fakt pěkný, připomínáš mi stylem Kebiče.

Jinak docela brutal trenink, ty drepy se 160kg po tazích
Military taky bomba
Olejnas

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ta trisla bacha, zvykaji si dost pomalu a naopak jak zacnou zlobit, je to na dlouho : (
decarabas

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
To sumo je fakt pěkný, připomínáš mi stylem Kebiče.

Jinak docela brutal trenink, ty drepy se 160kg po tazích
Military taky bomba

Díky, nie že by som vedel, kto je Kebič, ale pochvala od teba ty poteší

Olejnas napsal:
Na ta trisla bacha, zvykaji si dost pomalu a naopak jak zacnou zlobit, je to na dlouho : (

Vieš čo, zatiaľ pohoda. Absolútne nič necítim, dnes som úplne ok a o trieslach neviem. Ja zas ako som relatívne vysoký, tie nohy nemajú kam ísť do nejakých extrémnych uhlov. Veď uvidíme po nejakom čase, ale zatiaľ som optimista

Olejnas

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde o to, ze trisla jsou nachylna na zanety a hlavne na tvorbu tihovych vacku, kterych se zbavuje blbe a omezuje te pak i pri drepu..no a posledni extrem je triselna kyla, coz te vyradi z treninku na dost dlouho. Jak rikam, postoj menit pomalu a postupne, rozhodne bych tam hned nestrilel 80%+ 1RMAX. Ale jak myslis :)
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Jde o to, ze trisla jsou nachylna na zanety a hlavne na tvorbu tihovych vacku, kterych se zbavuje blbe a omezuje te pak i pri drepu..no a posledni extrem je triselna kyla

Skoro mi naháníte!

Dúfam, že to bude OK. V poslednom čase strečujem, plus neskočil som z klasiky na sumo, robil som také to polosumo a to aj z deficitu, kde triesla schytávali tiež. A v neposlednom rade mal som prvý tréning suma up to 130kilo, takže nebol tam priamo skok bez techniky na vysokú váhu. Ale uvidíme, podceňovať to nebudem, ale ja som, hoci sa nezdám, relatívne odolný

Dnes ma čakajú drepy, to som zvedavý, už sa ide na 170ky, hádam sa pred Vlkom neznemožním.

Dave1913

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Olejnasem

btw. to military je brutální... kdyby to bylo v samostatným tréninku tak to pochopím, ale když to vidím po tazích a dřepech :D ... no comment... já obecně po tazích a dřepech mám military o 10 kg slabší jak na začátku tréninku
vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Čo ma mega potešilo bol osobák na military.

...ale stále si myslím, že to bolo omnoho čistejšie ako za starých čias ...

...a som hrdý na seba, ako nikdy nebudem hrdý na svoje deti.

myslíš loni na Mikuláše?

jinak v pátek si to tam nasypal parádně... sumo máš zľahka , dřepuješ jako ďábel a na military se stabilně zlepšuješ... super motivace
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
super motivace

Čo už len ja teba namotivujem
S mojimi drepmi môžem motivovať tak Mariku Gombitovú, ty si ma už dávno presquatoval

vlk#

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
vlk# napsal:
super motivace

Čo už len ja teba namotivujem
S mojimi drepmi môžem motivovať tak Mariku Gombitovú, ty si ma už dávno presquatoval

v celé velké trojce + military mám co dohánět a stejně budeš pořád nejmíň o půl roku, spíš rok napřed objemy nikoho nezajímají, vím, co máš zadřepnuto, zataženo, zatlačeno a kolik dostaneš nad hlavu... to je ta motivace tak buď i nadále k té mojí dědkovské kategorii shovívavý a drž to na dištanc... ne že teď na sumo zatáhneš dvěstě pade a pudu si cvrnkat kuličky, těch stopade na benči taky počká, no a na dřepu to současným stylem ženeš na 200+, tak nezbývá než to zkusit zase posunout na tréninku se do toho opři!
ryvaru

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Díky, nie že by som vedel, kto je Kebič, ale pochvala od teba ty poteší

nejspíš myslel Vladimíra Jeřábka (snad teď nebudu za debila kdyby náhodou myslel někoho jinýho )

vlk# napsal:
myslíš loni na Mikuláše?

já už se divil proč mě do toho taháš

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: