|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 11:01 am Předmět: |
|
|
S fyzickym vekom uz asi neurobim nic, ale aspon sa budem tvarit, ze som po tych fyzioterapiach a masazach omladol. V ramci lepsej doveryhodnosti si jednu naplast nalepim aj na ksicht, vypalenie tvarovej casti kapsaicinom by mi v ramci vedlajsich efektov mohlo trochu vyhladit vrasky...
...inac je to masker, priblizne po pol hodine mi zacal totalne horiet chrbat a stale hori. ako vatra. len bez vonkajsich plamenov, uhlikov a dymu, taka smutna vatricka. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 12:14 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Vidis, vdaka ze si mi to pripomenula, cital som na tvojom logu, ze nie su uplne marne. Len sa bojim, ze tam uz mam zapal a ze mi to hrejive teplo stav len zhorsi. No co uz, vyskusam a uvidim |
o téhle oblasti toho moc nevím a tak tomu nerozumím, ale čemu rozumím, je psaný text
ty se bojíš, že už tam máš zápal a vezmeš si náplast, která ho zhorší
proč? _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 12:25 pm Předmět: |
|
|
| pavouk napsal: | | cohen999 napsal: | Vidis, vdaka ze si mi to pripomenula, cital som na tvojom logu, ze nie su uplne marne. Len sa bojim, ze tam uz mam zapal a ze mi to hrejive teplo stav len zhorsi. No co uz, vyskusam a uvidim |
o téhle oblasti toho moc nevím a tak tomu nerozumím, ale čemu rozumím, je psaný text
ty se bojíš, že už tam máš zápal a vezmeš si náplast, která ho zhorší
proč? |
moze sa zhorsit, nemusi. moze sa aj zlepsit. vo vseobecnosti je suche teplo ok, preto si vecer zohrievam rameno elektrickou deckou dochodcovskou. a presne toto su situacie, ked sa da otestovat nieco nove, ci to bude fungovat. riziko tam je, ale pomerne male. uz sa mi pred pol rokom stalo, ze som si namazal rameno zlou mastou, stav sa zhorsil, ale nijak zasadne. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 8:02 am Předmět: |
|
|
Vyhodnotenie kapsaicinovych naplasti:
Pocas dna som dve prestriedal podla pokynov, dnes rano som si rovno supol dalsiu. Ako mozno odvodit, naplaste neuskodili, ale zatial ani nejako vyrazne nepomohli. Neviem co viac momentalne napisat, je priskoro na nejake komplexne hodnotenie. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so říjen 08, 2016 10:49 am Předmět: |
|
|
Vcera hodina a pol chodze, styri dvojky pistoli, nejake easy natahovacky a TGU s 20kg. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út říjen 11, 2016 8:44 am Předmět: |
|
|
Velmi, velmi smutny trening 112, pondelok
crawling . opatrne
pistol +3kg 3,2,3 . ok
farmer walking s kolesami 50 metrov 2x
vcera vecer nasadeny flector rapid 50mg, vysadene kapsaicinove naplaste - keby bola nejaka velka kosa, vzdy mam jednu so sebou.
najblizsi cvicebny plan - drepy a single leg deadlifts bez zataze, komplexy na rameno. jedina dobra sprava je, ze to rameno/lopatka nie su az v takych srackach ako pred rokom. a tam dobre spravy aj koncia. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 11:50 am Předmět: |
|
|
Velmi smutny trening 113 streda
Blbnutie s ruzovou bulinou: halo, bent press, press, rows
Chodza/beh kopce 1:20 . trosku som zakomponoval do chodze beh
Rameno komplex
Nasiel som sposob ako si poriadne natiahnut lopatky, ruky spojit za chrbtom, vystriet a tlacit hore. Narocnejsia verzia je v predklone
Smutny trening 114, stvrtok
Rameno komplex
Halo, bent press, press s 8kg bulinou
TGU 1+1 20, 20kg
1r swing 20kg 5x10+10
Bent press 20kg 2x1+1
Chodzu doplnim neskor.
Edit: chodza a beh v pomere 3:1, 0:42, kopce. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po říjen 17, 2016 4:51 pm Předmět: |
|
|
Vikend v znameni svadby, viac alkoholu a horsia regeneracia, zajtra pokracujem v treningu, lopatka sa zlepsila a snad uz aj pobehnem. Skakanie mi neuskodilo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út říjen 18, 2016 5:29 pm Předmět: |
|
|
Smutny trening 115, utorok
kliky na pastiach 2x9
TGU 1+1 24,28,28kg . pohodicka
1R swing 32kg 5x10+10
goblet squat 24kg 2x5
BEH 3km 0:20 . neviem najst hrudny pas, fasa...  ale chodidlo konecne bez bolesti, takze mozem zacat zimnu sezonu _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st říjen 19, 2016 7:16 pm Předmět: |
|
|
velmi smutny trening 116, streda
rameno komplex
pistol 2,2
zhyby 5,5,4,4,4
1R press 24kg 1,2,3
ani chut, ani cas, robota, stahovka, nakupy... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne říjen 23, 2016 9:57 am Předmět: |
|
|
Od stvrtka stahujeme s manzelkou dve domacnosti do jednej, velka zabava. Do toho oslava narodenia kamosovej druhej dcery a este jedna oslava, masaker. Dnes to uz hadam dokoncime a bude klud. Lopatka dnes v pohode, vo vseobecnosti jej nakladanie, vykladanie a nosenie bremien prospievaju. :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:06 am Předmět: |
|
|
Poznamka k stahovaniu: ani som len netusil, kolko som za 10 rokov nazbieral blbosti. Nedela v znameni nakupov v predajni nemenovaneho svedskeho retazca, vzpierania a prenasania baleni, a ano, vecer som nasiel okrem vybalovania cas zlozit jednu stolicku. Dokopy som previezol 6 plnych Mondei veci. Ale uzival som si to.
Zistil som, ze prsten mi pridava +5 k vytrvalosti a +7 k sile. Skoda, ze nesposobuje neviditelnost, obcas by sa zisla. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|