Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2016 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
Prva naplast nalepena, zajtra dam feedback.

To máš z tých kettlebellov a pistol drepov Chce to veľkú činku a budeš fit

Nie som si uplne isty :D Tieto problemy s ramenom mi zacali uz v roku 2009 a s bells som zacal cvicit az potom - a 6 rokov bol klud. ;) Obavam sa, ze je to vekom a faktom, ze nechodim na masaze a na fyzio. Toto sa ale zmeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2016 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
cohen999 napsal:
Prva naplast nalepena, zajtra dam feedback.

To máš z tých kettlebellov a pistol drepov Chce to veľkú činku a budeš fit

Obavam sa, ze je to vekom a faktom, ze nechodim na masaze a na fyzio. Toto sa ale zmeni.

Omladneš?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S fyzickym vekom uz asi neurobim nic, ale aspon sa budem tvarit, ze som po tych fyzioterapiach a masazach omladol. V ramci lepsej doveryhodnosti si jednu naplast nalepim aj na ksicht, vypalenie tvarovej casti kapsaicinom by mi v ramci vedlajsich efektov mohlo trochu vyhladit vrasky...

...inac je to masker, priblizne po pol hodine mi zacal totalne horiet chrbat a stale hori. ako vatra. len bez vonkajsich plamenov, uhlikov a dymu, taka smutna vatricka.
pavouk

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2016 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Vidis, vdaka ze si mi to pripomenula, cital som na tvojom logu, ze nie su uplne marne. Len sa bojim, ze tam uz mam zapal a ze mi to hrejive teplo stav len zhorsi. No co uz, vyskusam a uvidim

o téhle oblasti toho moc nevím a tak tomu nerozumím, ale čemu rozumím, je psaný text
ty se bojíš, že už tam máš zápal a vezmeš si náplast, která ho zhorší
proč?
cohen999

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2016 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavouk napsal:
cohen999 napsal:
Vidis, vdaka ze si mi to pripomenula, cital som na tvojom logu, ze nie su uplne marne. Len sa bojim, ze tam uz mam zapal a ze mi to hrejive teplo stav len zhorsi. No co uz, vyskusam a uvidim

o téhle oblasti toho moc nevím a tak tomu nerozumím, ale čemu rozumím, je psaný text
ty se bojíš, že už tam máš zápal a vezmeš si náplast, která ho zhorší
proč?

moze sa zhorsit, nemusi. moze sa aj zlepsit. vo vseobecnosti je suche teplo ok, preto si vecer zohrievam rameno elektrickou deckou dochodcovskou. a presne toto su situacie, ked sa da otestovat nieco nove, ci to bude fungovat. riziko tam je, ale pomerne male. uz sa mi pred pol rokom stalo, ze som si namazal rameno zlou mastou, stav sa zhorsil, ale nijak zasadne.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2016 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhodnotenie kapsaicinovych naplasti:

Pocas dna som dve prestriedal podla pokynov, dnes rano som si rovno supol dalsiu. Ako mozno odvodit, naplaste neuskodili, ale zatial ani nejako vyrazne nepomohli. Neviem co viac momentalne napisat, je priskoro na nejake komplexne hodnotenie.
cohen999

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera hodina a pol chodze, styri dvojky pistoli, nejake easy natahovacky a TGU s 20kg.
cohen999

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vikend v znameni rozlucky so slobodou, doslo aj na pohyb, tri hodiny skakania na parkete, nemalo alkoholu a vobec, regeneraciu som mal taku pochybnejsiu.
cohen999

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi, velmi smutny trening 112, pondelok

crawling . opatrne
pistol +3kg 3,2,3 . ok
farmer walking s kolesami 50 metrov 2x

vcera vecer nasadeny flector rapid 50mg, vysadene kapsaicinove naplaste - keby bola nejaka velka kosa, vzdy mam jednu so sebou.

najblizsi cvicebny plan - drepy a single leg deadlifts bez zataze, komplexy na rameno. jedina dobra sprava je, ze to rameno/lopatka nie su az v takych srackach ako pred rokom. a tam dobre spravy aj koncia.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2016 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi smutny trening 113 streda

Blbnutie s ruzovou bulinou: halo, bent press, press, rows
Chodza/beh kopce 1:20 . trosku som zakomponoval do chodze beh
Rameno komplex
Nasiel som sposob ako si poriadne natiahnut lopatky, ruky spojit za chrbtom, vystriet a tlacit hore. Narocnejsia verzia je v predklone

Smutny trening 114, stvrtok

Rameno komplex

Halo, bent press, press s 8kg bulinou

TGU 1+1 20, 20kg
1r swing 20kg 5x10+10
Bent press 20kg 2x1+1

Chodzu doplnim neskor.
Edit: chodza a beh v pomere 3:1, 0:42, kopce.
cohen999

PříspěvekZaslal: po říjen 17, 2016 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vikend v znameni svadby, viac alkoholu a horsia regeneracia, zajtra pokracujem v treningu, lopatka sa zlepsila a snad uz aj pobehnem. Skakanie mi neuskodilo.
cohen999

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smutny trening 115, utorok

kliky na pastiach 2x9

TGU 1+1 24,28,28kg . pohodicka
1R swing 32kg 5x10+10
goblet squat 24kg 2x5

BEH 3km 0:20 . neviem najst hrudny pas, fasa... ale chodidlo konecne bez bolesti, takze mozem zacat zimnu sezonu
cohen999

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velmi smutny trening 116, streda

rameno komplex
pistol 2,2
zhyby 5,5,4,4,4
1R press 24kg 1,2,3

ani chut, ani cas, robota, stahovka, nakupy...
cohen999

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2016 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Od stvrtka stahujeme s manzelkou dve domacnosti do jednej, velka zabava. Do toho oslava narodenia kamosovej druhej dcery a este jedna oslava, masaker. Dnes to uz hadam dokoncime a bude klud. Lopatka dnes v pohode, vo vseobecnosti jej nakladanie, vykladanie a nosenie bremien prospievaju. :)
cohen999

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2016 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poznamka k stahovaniu: ani som len netusil, kolko som za 10 rokov nazbieral blbosti. Nedela v znameni nakupov v predajni nemenovaneho svedskeho retazca, vzpierania a prenasania baleni, a ano, vecer som nasiel okrem vybalovania cas zlozit jednu stolicku. Dokopy som previezol 6 plnych Mondei veci. Ale uzival som si to.

Zistil som, ze prsten mi pridava +5 k vytrvalosti a +7 k sile. Skoda, ze nesposobuje neviditelnost, obcas by sa zisla.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: