|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Nemáte někdo zkušenost s Levropump? |
Já jo. Složení pecka, agmatine je velký plus. Bohužel jak dám víc než 2 odměrky, tak je mi po tom špatně, bolí břicho a celkově jsem nafouklej... A nejvíc mi to šlapalo právě u 2,5-3 odměrek (teda tak prvních 15 min než mi začlo bejt šoufl). Teď dávám kolem 1,5 odm. a nic moc, spíš slabší průměr.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
Dávkování začíná na dvou odměrkách podle popisu...takže ty dvě samotné moc nemají cenu jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Italský hřebec

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 7:54 pm Předmět: agrezz |
|
|
Dekuju za zaslani vzorku agrezz! Nejdriv jsem vyzkousel pouze pul balicku pro meji mensi vahu 79kg. Necitil jsem vubec nic. Podruhe jsem zkusil cely sacek, bohuzel ani tak jsem nic nezaznamel zadny ucinek, bohuzel ale v posledni dobe mi nejak nefunguji zadne nakopavace. Co ale musim uznat, chutove je to nejlepsi nakopavac, opravdu jako ovocny dzus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Já jo. Složení pecka, agmatine je velký plus. Bohužel jak dám víc než 2 odměrky, tak je mi po tom špatně, bolí břicho a celkově jsem nafouklej... A nejvíc mi to šlapalo právě u 2,5-3 odměrek (teda tak prvních 15 min než mi začlo bejt šoufl). Teď dávám kolem 1,5 odm. a nic moc, spíš slabší průměr. |
Jen mimochodem, agmatine je v doplňkách sportovní výživy nedovolená látka (a dovozce produktu si s tím hlavu evidentně neláme; ani s faktem, že to, že se nesmí používat, má asi nějaký důvod:-). Tak trochu předpokládám, že to bude na trhu do prvního všimnutí od SZPI.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Platí to aj pre Slovensko? Totiž na našom trhu je toho, povedal by som, viac než dosť. Má ho v ponuke aj väčšina slovenských značiek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Já znám (aspoň trochu) legislativu především pro ČR, ale protože tohle vychází z nařízení Evropského parlamentu, tak předpokládám, že to platí i pro Slovensko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: út březen 29, 2016 7:26 pm Předmět: |
|
|
Mate nekdo zkusenost s pridanim L-tyrosinu k ECA stacku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po květen 23, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
Co jsem pochopil z následující citace z wikipedie, kdyby člověk jel několik dní suplementace kofeinem, je po pár dnech "mrtvý" a musí to zregenerovat. Platí něco podobného i pro jednorázové dávky kofeinu před tréninkem? Či pro pravidelné pijáky kafe?
Tím, že kofein stresuje tělo působením na jeho adenosinové receptory nervového systému, dochází k dočasnému zvýšení metabolismu a odbourávání tuků, kvůli němuž se kofein často propaguje. Tento účinek však není trvalý a je na dluh – po několika dnech užívání kofeinu díky adaptaci počtu adenosinových receptorů na postsynaptické membráně vyprchá a po vysazení kofeinu se musí splácet stejnou nebo delší dobou zvýšené únavy, přejídáním a zpomaleného metabolismu.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kofein
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 9:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se konečně dostal k tomu Agrezzu, který ronnie zasílal někdy kolem vánoc. Důvod je prostý, půl roku jsem necvičil a až ted sem se k tomu zas dostal. Ani kávu jsem nepil hrozně dlouho, proto ty účinky agrezzu jsou odlišné, než kdybych byl na kofeinu pořád.
Chut - velmi zajímavá, chutná to jako pomeranč s ananasem, zároven je "pálivá" - 8/10
Rozpustnost - co dodat, 10/10
Účinek 10/10, jel jsem jak fretka, svědění celého těla, strašně moc energie celý trénink, nevím co víc dodat
Určitě jeden z mála nakopávačů, o kterým přemýšlím, že bych si jej koupil
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: st říjen 05, 2016 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Co jsem pochopil z následující citace z wikipedie, kdyby člověk jel několik dní suplementace kofeinem, je po pár dnech "mrtvý" a musí to zregenerovat. Platí něco podobného i pro jednorázové dávky kofeinu před tréninkem? Či pro pravidelné pijáky kafe?
Tím, že kofein stresuje tělo působením na jeho adenosinové receptory nervového systému, dochází k dočasnému zvýšení metabolismu a odbourávání tuků, kvůli němuž se kofein často propaguje. Tento účinek však není trvalý a je na dluh – po několika dnech užívání kofeinu díky adaptaci počtu adenosinových receptorů na postsynaptické membráně vyprchá a po vysazení kofeinu se musí splácet stejnou nebo delší dobou zvýšené únavy, přejídáním a zpomaleného metabolismu.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kofein |
Nějakou dobu jsem používal ( používám ) ráno před tréningem 200mg kofeinovou tabletu, což už je docela síla. Cenově je to cca 1Kč , takže v porovnání s čímkoliv jiným zadarmo.
únava nikde, spousta chuti na něco se ještě vrhnout, když už je všechno hotový. Nicméně mám pocit, že za tu hodinu cca ten účinek "spálím" usilovnou činností. kolega co to zkusil a celej den nic nenormálního nedělal jel asi 20hodin než vůbec usnul, já jsem neměl problém usnout i po obědě, což bude asi ten dluh.
Negativem je pak fakt velký pocení a potřeba hlídat přísun vody. hodně vody. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 11:15 am Předmět: |
|
|
1 kapsle cofej nu a to uz je celkem dost? tak to je mazec =D
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 11:17 am Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | | Mablung napsal: | Co jsem pochopil z následující citace z wikipedie, kdyby člověk jel několik dní suplementace kofeinem, je po pár dnech "mrtvý" a musí to zregenerovat. Platí něco podobného i pro jednorázové dávky kofeinu před tréninkem? Či pro pravidelné pijáky kafe?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kofein |
Nějakou dobu jsem používal ( používám ) ráno před tréningem 200mg kofeinovou tabletu, což už je docela síla. Cenově je to cca 1Kč , takže v porovnání s čímkoliv jiným zadarmo.
únava nikde, spousta chuti na něco se ještě vrhnout, když už je všechno hotový. Nicméně mám pocit, že za tu hodinu cca ten účinek "spálím" usilovnou činností. kolega co to zkusil a celej den nic nenormálního nedělal jel asi 20hodin než vůbec usnul, já jsem neměl problém usnout i po obědě, což bude asi ten dluh.
Negativem je pak fakt velký pocení a potřeba hlídat přísun vody. hodně vody. |
to je trolling ne ? :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 11:34 am Předmět: |
|
|
| bazycek napsal: | | 1 kapsle cofej nu a to uz je celkem dost? tak to je mazec =D |
200 mg kofeinu jsou 2-3 pressa a ty nastartujou i mně, silného pijáka kávy /5-8 káv denně není problém
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt říjen 06, 2016 12:00 pm Předmět: |
|
|
každej člověk je jinak citlivej na stimulanty a kofein je velice učiny stimulant, záleží samozřejmě jaká je vaše obvyklá denní dávka kávy energytáků apod podle toho na vás bude mít vliv i ta kofeinová tableta...někoho to nakopne na hodinu, někoho to nakopne na celej den skoro :D, ty si psal, že to spálíš usilovnou činností, to je pak jasný že to přestane působit rychleji, se prostě jednoduše unavíš, já osobně nedoporučuju dávat kofein,tablety, nebo energytaky ráno...protože pak se akorat tak vytřepete v práci jedete mozek aj pohyb na 120% a pak odpoledne to vyprcha a ste malatni unaveni chce se vam akorat tak dřimat a nezbyde energie na trenink, alespon tak to mam vyzkoušeny já osobně.
jinak dřív sem bral ruzny nakopavače a tablety kofačovy, ale tedka vůbec, legalni doplnky jsou plny kofeinu a mě to už nějak nedělá dobře...nedej bože NO s kofeinem sem myslel že umřu z toho :D ... většina nakopavačů je tak silnych dneska že pak nejsem schopnej po nich pořadně odtrenovat fakt je to až kontraproduktivni
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|