Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2016 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
10x60
8x60
4x100
4x140
3x150
4x3x165
2x1x185
3x165

Premiestnenie
5x4x75

Zhyby
6x4xNabuko

Veslovanie na stroji so stopkou
3x15x40

Biceps s EZ tyckou / Skracovacky
3x15x25 / 3x20

Zo zaciatku to slo lepsie ako som cakal. Dokonca som siel az po 150 bez striedaveho uchopu co vacsinou uz vsetko nad 130 mi padalo z ruk. Prve pracovne so 165 si celkom v pohode, dokonca sa mi zdalo ze celkom lahko (mozno aj tym ze som trosku podsekol pocet opakovani, uz z bezpecnostnych dovodov) tie druhe dve uz ale boli o cosi tazsie ... tam uz utekal zadok dohora. potom som si skusil 185 co je momentalne 5kg pod mojim aktualnym maxkom. Vzhladom na to si myslim ze to slo celkom dobre ... i ked technika ... nakoniec vypalovacka ale sli len 3 ... osobne som chcel viac, ale deCarabass ma zastyavil, lebo mi uz vraj tak ustrelovala prdel, ze to nemalo zmysel akurat co by som riskoval zranenie. Tento tyzden som dost unaveny ... dufam ze sa dam cez vikend dokopy kus aby som mohol napravit co mi tento tyzden nevyslo.
Premiestnenia a zhyby sli paradne ... konecne sa to zacalo zlepsovat no a potom uz len pumpa a domov
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2016 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sialenstvo v podobe vyletu

Vcera a ciastocne dnes som bol na vylete v Tatrach. Mali sme naplanovanu taku slabsiu turu na Zelene pleso a potom chatu plesnivec .. zhruna nejakych 20.5km. Zacalo to paradne, fakt to vyzeralo prvych 8 km an pomerne lahku prechadzku v terene.
Potom sa nam zacalo zatahovat a zhorsovat sa pocasie a zacalo snezit a fukat. Nastastie len asi na hodinku ale aj tak stacilo aby sa nam to postaralo o zabavu.
Dalsich 8 km sme sa museli brodit snehom po kolena (vid posledna fotka), ale ked prestalo fukat sa to dalo celkom znasat. Zle bolo len to ze clovek nevedel nikdy co ma pod nohami a co vyzeralo este ako pevna poda sa par krat proste prepadlo. Tak som raz preletel a roztrhal cele nohaice ako som sa snazil skokom cez zavej zabranit vyvtnutiu kolena ... bol to nadherny gymnasticky vykon, ale na nestastie nebol zaznamenany, len sa hlboko vryl do pamati vsetkych ucastnikov jednu nohavicu som mal pretrhnutu az po koleno druha na tom bola o nieco lepsie ... kazdopadne to stacilo aby som zacal naberat sneh, ktory mi tu cestu este stazoval. Samozrejme som mal veci na prezlecenie zo sebou .. vsetko okrem nohavic, ktore som nechal v aute, lebo predsa na co by mi boli .
Nakoniec sa ale podarilo zliest nizsie kde uz nebolo tolko snehu a po 7 hodinach sme sa vratili k autu. Tam som sa mohol prezliect. Musim podakovat cesnacke na chate plesnivec, ktora mi rozhodne zahranila zivot
Vylet stal za to. Nadherna priroda... fakt dychberuca sceneria .. ale nefotil som uz od polky, lebo som mal mobil v batohu a naberajuc sneh a mokry som sa snazil dostat co najskor dole.
Zo vsetkych tur a vyletov co som absolvoval bol tento rozhodne najvycerpavajucejsi ... zima, kopec snehu a mala nehoda vedia z cloveka dostat skoro vsetku silu. ... takze to musim nejak do zajtra dospat

Nabuko

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A opat nohy

Drepy
20x20
10x60
4x80
4x100
4x4x117
2x132 PR na opakovania
2x132 - ale druhu ma uz musel deCarabass tahat hore
6x117

Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x5x50

Celne drepy s vytlakom cinky nad hlavu
3x8x52

Zakopavanie / Predkopavanie so stopkou
3x15x47 / 3x15x47

Ach tie nohy ... dneska sa rozbehavalo trosku tazsie. Takze stvrta pracovna seria so 117 vyzerala najlepsie a aj som ju citil v pohode. Ale potom to otazela na 132 .. prvu som sice vypucil dvakrat, ale3 druhu sa nepodarilo tam uz mal robotu so mnou deCarabass ... osobne som predtym ako sla 117 neveril ze to dam dvakrat, takze ked to padlo v prvej serii som s tym celkom spokojny a tesim sa z maleho osobaku . Nakoniec vypalovacia seria ... no po tej zlyhavke predtym asi najtazsia aku som zatial mal ... tie drepy boli strasne, vytrapene a vobec nevyzerali pekne ... ale predsa som nemohol dat menej ako mkinuly tyzden . Zbytok treningu som sa viac menej motal a snazil sa chytit nejak kyslik. Po tych drepoch som bol uz vazne vyzmykany a dorazili ma tie predkopi so zakopmi .... to uz som chodil ako mumia zo stareho filmu
Nabuko

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik

Benchpress
20x20
netusimx40
6x60
4x4x82
0x92
0,5x92 - zadok som musel nakoniec zdvihnut aby som to dotlacil, takze neuznavam
5x82 - poslednu mi uz musel deCarabas pomoct

Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
5x5x65

Pritahy k brade
3x8x42

Kliky na bradlach
3x15xNabuko

Stahovanie Protismernych kladiek so stopkou
3x15x22

A zase Benchpress
4x6x60

Co k tomu povedat ... reparat som zvladol este horsie ako prvykrat. Mozno za to z casti bude moct dvojdnova hladocka kvoli zaludocnym problemom ... ale i tak .. 82kg na benchoi slo v pohode az ma to prekvapovalo ... urcite lahsie ako minuly tyzden ale 92 nejak otazela .. nedokazal som ju pekne poctivo dostat hore
Este pri premiestneniach som nejak tazko lapal po dychu,a le na zaverecne pumpovacky to uz nemalo vplyv tie kupodicu sli ako nic. Az sme sa nakoniec rozhodli dat s deCarabassom trestne serie benchu ... tam to slo uz v pohode .. vsak tam aj bola 60.
deCarabas (i ked bude asi hovorit inak) siel paradne na to ze je princezna. 130kg tam sekal celkom v pohode len tie trojky nevysli, ale myslim ze sila mu nechybala ... potom to z hecu vybomboval na tlakoch hore hlavou. Tam som myslel ze snad ani nema nalozene.. len to lietalo hore dole ... raz chcem byt tiez taky slaby ako deCarabass
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
10x60
4x100
4x140
1x160
4x3x165
1x187
0x187
1x187
3x165

Premiestnenie
3x5x75
3x75
5x75

Zhyby
6x4xNabuko

Veslovanie na stroji so stopkou
3x15x45

3x15x25 / 3x20

Smutny trening smutneho chlapca. Nejaky som vycerpany cely ... dufam ze cez vikend sioddychnem a naberiem silu na posledny tyzden cyklu. Mrtvy tah siel viac menej dobre az po 187 (co je 3 kila pod mojim aktualnym maximom) tam to uz bolo tazsie, ale prva sla hore celkom lahko (teda lahsie ako som cakal). Druhu som uplne nezvladol .. uplne som bol rozhodeny ... zadok vyletel do vysin ... no proste cele zle tak som to radsej pustil a o chvilku skusil znova. Ta uz sla lepsie, ziaden zazrak ale o nieco lepsie. Ja som celkom spokojny na to ze to bolo skoro max.
Velke sklamanie prislo an premiestneniach .. stvrtuy seriu som uz nevladal vysvihnut 5-krat.
Proste dosla energia. Ale po trosku dlhsej pauze som poslednu dokazal doklepat dokonca.
Ostatne sa nieslo v podobnom duchu bojoval som s tym az dokonca ... ale stale som sa citil nejaky unaveny.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2016 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy

Drepy
20x20
10x60
6x80
4x100
1x110
1x120
4x4x122 PR na opakovania
2x135 - druha s vyraznou dopomocou
1x132
8x122 - PR na opakovania

Mrtvy tah s JR a vystretimi nohami
5x5x50

Celne drepy s vytlakom cinky nad hlavu
3x8x55

Zakopavanie / Predkopavanie so stopkou
3x15x54 / 3x15x54

Tento vikend som v podstate nebol okrem maleho vyletu na zber sipok. Inak som si vegetil doma ... a asi to ma vplyv na regeneraciu ked neabsolvujem 20km pochod po horach ... Drepy isli vazne paradne. Ostal som prekvapeny ako "lahko" vzhladom k vaham to slo ... urcite mi to prislo lahsie ako minuly tyzden co tam bolo o 5kg menej ... o tom sveci aj zaverecnych 8 opakovani (deCarabass nech ma opravi, ale myslim ze ich bolo 8). Pri 135 som sa nechal trosku uniest a skusil som dva ... no az tak dobre to neslo ako som si myslel , ale nevadi aj tak som celkom spokojny kedze to je moje aktualne maxko.
Ostatne civky sli tiez pomerne v pohode aj napriek pridanycm vaham. Zaverecny zakop a predkopm ma riadne vycukal uz som aj povrcal .. strasne to palilo a ledva som potom odisiel po svojich ale to tak ma byt
Nabuko

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik

Benchpress
20x20
6x60
3x80
4x4x85 - posledna seria posledne opakovanie si rit povedala, ze sa tiez zucastni a nebude len tak sediet na lavicke ... takze vystrelila do oblak.
2x1x95
4x85 - poslednu mi uz musel deCarabas pomoct

Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
5x3x67

Pritahy k brade
3x8x45

Kliky na bradlach
3x15xNabuko

Stahovanie Protismernych kladiek so stopkou
3x15x22

Po tich dobrich drepoch to pokracovalo celkom aj benchom. Slo to vcelku dobre. Az ma to prijemne prekvapilo. aj ta prva 95 vyletela hore ako nic ... s tou druhouu som sa ale uz potrapil, kedze som netrafil drahu a spustil si ju prilis nizko na hrudniku ... ropzumej pod cicky . Ale nakoniec dosla hore takze uznane a 4x85 je myslim moj osobak na opakovania .. ale tym si uz nie som isty.
Na zbytok som trosku popridaval vahy a kupodivu to bolo citit .. tie tlakove cviky su zvlastne
Nabuko

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2016 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbat

Mrtvy tah
10x60
4x100
3x140
2x160
4x2x170
1x190
2x0x190 - nedotiahol som to
4x170 - PR na opakovania ... aspon mala satisfakcia

Premiestnenie
5x3x75

Zhyby
6x4xNabuko

Veslovanie na stroji
3x15x50

3x15x27 / 3x20

Dneska som to mal dobre rozbehnute, citil som celkom silu i ked technika ... no technika uz zacala byt znacne mizerna ... takto to slo po prvu 190 (co je moje obhajene maxko). Tu som potiahol aj s rezervou sa mi zdalo, takze tie druhe dve zlihania ma fakt prekvapili. Nakoniec som sa ale hecol a so 170 som dal 4 aby aspon daco mi pohladilo ego .
Toto bol uz posledny trening ... nastastia... unava uz zacina byt znacna, takze sa na jeden lahsi tyzden tesi a potom hura na skusanie maximalok. Plan je to poposuvat minimalne o 5kg na kazdom cviku. Tak uvidime.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy deload

Drepy so stopkou ... stopka dole samozrejme
20x20
10x60
6x80
5x3x100
10x60

Legpress
10x150
4x6x210

Vypady
3xtam a spatx45 (ak by niekto nevedel kolko je to tam a spat tak je to presne 24 vypadov*a06* )

Zakop / predkop
30x27 / 30x27
40x27 / 40x27

Konecne deloadovy trening Drepy boli uplna pohodicka rychlovka strazil som si dychanie do brucha a snazil sa o nejaku dynamiku zo spodu. Bol to prijemny pocit odlozit cinku a piskajuc sa ist pozriet na deCarabassa leziaceho od vycerpania Chcel ma nakopat ... ale nevladal
Potom som sa rozhodol si dat veci co som uz straaaasne dlho nesiel. Legpress bol zabava i ked som sa chvilku tam skladal, ale potom som si spomenul ze ako na to
Potom am inspirovala slecna co tam robila vypady ... to som uz dlho nesie tak som si vzal cinku a pridal sa. Ist tam a spat naraz nebol najlepsi napad do deloadu, ale uz ked som to zacal tak som sa s stym trosku trapil ... ked som spomalil aby som sa vydychal tak to too dievca pochopilo ako vyzvu a zacala mi fandit ... no tak som to uz musel doklepat s poriadnom tempe (vsak viete EGO ).
Nazaver s nasim heslo DAM SI MENEJ A DAM SI VIAC som siel zakop a predkop ... vdaka sumu v okoli som nakoniec siel v prvej serii 30 a vdaka deCarabassovemu vyjednavaniu v poslednej 40 ... ked uz stehna neskutocne palili a zacinal to byt boj o kazdy dalsi pohyb tak nezabudol podotknut: "Vidis a keby som tu nebol uz by si mal po tom" z nalezitim uskrnom. Chcel som ho nakopat, ale nevladal som
Nabuko

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2016 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy deload

Drepy so stopkou ... stopka dole samozrejme
20x20
10x60
6x80
5x3x100
10x60

Legpress
10x150
4x6x210

Vypady
3xtam a spatx45 (ak by niekto nevedel kolko je to tam a spat tak je to presne 24 vypadov*a06* )

Zakop / predkop
30x27 / 30x27
40x27 / 40x27

Konecne deloadovy trening Drepy boli uplna pohodicka rychlovka strazil som si dychanie do brucha a snazil sa o nejaku dynamiku zo spodu. Bol to prijemny pocit odlozit cinku a piskajuc sa ist pozriet na deCarabassa leziaceho od vycerpania Chcel ma nakopat ... ale nevladal
Potom som sa rozhodol si dat veci co som uz straaaasne dlho nesiel. Legpress bol zabava i ked som sa chvilku tam skladal, ale potom som si spomenul ze ako na to
Potom am inspirovala slecna co tam robila vypady ... to som uz dlho nesiel tak som si vzal cinku a pridal sa. Ist tam a spat naraz nebol najlepsi napad do deloadu, ale uz ked som to zacal tak som sa s tym trosku trapil ... ked som spomalil aby som sa vydychal tak to ta slecna pochopila ako vyzvu a zacala mi fandit ... no tak som to uz musel doklepat s poriadnom tempe (vsak viete EGO ).
Nazaver s nasim heslo DAM SI MENEJ A DAM SI VIAC som siel zakop a predkop ... vdaka sumu v okoli som nakoniec siel v prvej serii 30 a vdaka deCarabassovemu vyjednavaniu v poslednej 40 ... ked uz stehna neskutocne palili a zacinal to byt boj o kazdy dalsi pohyb tak nezabudol podotknut: "Vidis a keby som tu nebol uz by si mal po tom" z nalezitim uskrnom. Chcel som ho nakopat, ale nevladal som
Nabuko

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2016 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uff. Od pondelka som nemal ziaden volny cas az teraz, tak tu rovno napisem cely tyzden.

Utorok

Trening americkeho futbalu. Pripravujeme sa na maly turnaj v nopvembri.

Stredda - Hrudnik

Benchpress
20x20
10x40
6x50
20x60 - jo nechal som sa vyhecovat deCarabasom ale PR na opakovania asi
20x50
14x50
30x40 - ale nie som si isty poctom
40x30

Incline v multipresse
4x6x70

Motylkovy stroj
3x10xnetusim

Stvrtok

Zase ten americky futbal a stale ta ista priprava

Piatok

Nase Sermbalove santenie. Riadne kardio s kopou zabavi

Sobota - Chrbat

To uz som si povedal ze uz nebudem saskovat a dal som si vazne delodovy lahky chrbat

Mrtvy tah
20x20
10x70
6x110
5x3x140

Zhyby
6x4xNabuko

Veslovanie na stroji so stopkami
3x15x40

Kladivovy zdvih v sede
3x8x15
Nabuko

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maximalne drepy

Drepy
10x20
3x60
1x100
1x110
1x120
1x130 - nebol som spokojny tak som si ju zopakoval
1x130
1x135
1x137 PR 1 rep max
1x140 PR 1 rep max

0x142 PR na zlyhavku

Hecken Drepy v multiprese
4x10x60

Glute ham raises
4x10

Vcera bol ten velky den. Malo sa ukazatt ci to moje trenovanie podla nejakeho systemu malo nejaky zmysel. A zjavne ano ... i ked moja priprava cez den na maxko bola viac ako mizerna. Vsetko slo fajn az po prvu 130 tam som nebol spokojny, lebo som preniesol vahu viac na spicky a netlacil som do piet. Tak som si ju zopakoval .. pre istotu Potom 135 mi prisla lahsia a lepsia ako 130. A potom uz som siel nad svoje doterajsie limity. 137 mi ale ukazala ze tam rezerva je a po nej hend padla aj 140 ... mal som z toho taku radost, ze som sa tesil ako maly chlapec na vianoce. To mi bolo potom osudne aj na 142 ... sila by na nu bola, ale hlavu som uz nedokazal naladit na vykon, alebo akokolvek bojovne ... nech som sa hecoval ako som chcel mal som v hlave jedneho velkeho vysmiateho smajlika, ktoremu bolo jedno ze nanho kricim nech sa hecne. On mi na to len :

No nerozladilo ma to .. moj ciel bol 140, ktory v pohode padol. Trosku skrie ta 142, lebo fyzicky som na nu mal. Skoda, ze uz som sa nedokazal sustredit.
Zbytok treningu noh som odkrutil podla Carabasa, ktory tiez svoje nohy nesetril ... raz mu za to podakuju
decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za necelý rok od poslednej Prahy si urobil progres na drepe 10 kilo. Čo sa týka maximálky, na počty opakovaní so 120-130 kilami to je ešte lepšie. Keby si miestami nevypadával pre choroby, americký futbal alebo tvoje "crossfitové" blbnutie, mohlo to byť ešte lepšie. Ale aj tak super, zamakal si.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2016 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maximalny Hrudnik

Bench
20x20
10x40
3x70
2x80
1x90
1x95
0x100 - odislo mi rameno
1x100 -
10x70
6x70 so stopkou

Incline Bench pre mna celkom novinka
10x50
2x70
2x3x70

Peck Deck
4x20x50

Pritahy na stroji
3x10x75

Klokov tlak / biceps na kladke
10x20 / 10x40
6x40 / 10x40
6x40 / 10x45
6x40 / 10x45
6x40 / -

Dneska sme s hrozou zistili ze nam odniesli lavicku ... niekam prec .. daleko .. je smutna a sama ... v tme dakde v kute ...
Po tomto soku a vyjadreni nespokojnosti kazdemu kto bol v okoli sme sa prestahovali k drepovaciemu racku a benchovali nakoniec tam
Vsetko slo super, sila aj dynamika bola az kym neprisla 100 .. zakliate cislo. Strasne som sa jej bal .. je to taky ten psychicky blok, ktory treba prekonat ... proste imaginarna hranica ...
Na prvy pokus som ju nezvladol odislo mi to rameno, ktore som mal zranene ... ale ziadna bolest len vypovedalo sluzbu ... alebo psychika? .. kazdopadne na druhy pokus padla ... bolo to vytrapene a pomale, lebo som zase bojoval s tym ramenom, ale nakoniec som ju hore dostal .. sice sa medzitym zmenil den v noc, ale je to za mnou
Zbytok som si uz len dal pumpovacky podla Carabassa , kedze ja som nemal ziaden plan a treba sa nam nafuktnut trosku
vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2016 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

brzo to zlomíš a stovka bude rutina je to jenom číslo, v librách vůbec není tak hezké
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: