Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník

Drepsony:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x130kg
1x3x140kg belt on
1x5x170kg stále málo, Vlk by ma zožral aj s topánkami, vypľul by len kovové očká na šnúrky
3x4x170kg no comment

Legpress v supersete s drepmi:
4x6x300kg + 4x6x100kg

Zakopávanie:
4x12x60kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x12x110kg PR!
2x8x110kg
1x6x110kg totál som vytuhol
1x6x100kg stopky

Hodnotenie tréningu: No... Hm.
Vlka som nedobehol ani zďaleka, ba som ho ani neohrozil a ostáva šampiónom v našej vzájomnej "podjebni si kamoša" hre, takže som si to skúsil vynahradiť benchom. Čo si budeme klamať, to sa už podarilo lepšie Drepy: Prvá 5ka so 170 nebola márna, ale nejak na viac nebolo, žiaľ. Zvyšok už len štvorky, hoci by som nedbal pridať aj ďalšie opakovania, heh. Výhovorku nemám žiadnu relevantnú, som proste "drsný" ako Bee Gees alebo akvárko so škrečkom.
Inak sa so mnou a Nabukom chcel striedať Cassanova aka Páv aka G.I. Joe. Nakladal tam bez hanby, so 140 urobil zopár čudných drepov, potom naložil 170 a že či idem zaňho. Tak ja že jasné, nie je problém, že koľko opakovaní cca ide. Odpoveď bola 5. Tak si vzal činku, zaujal postoj, ja som čakal, čo bude a on sa s ňou proste zjebal dole a ostal tam. Tak ja celý prekvapený, že chudák, netrafil dráhu alebo čo, vytiahol som ho hore a on zas. Zjebal dole a tam ostal ako keď padne bobek na dno záchoda. Tak som ho vytiahol 5krát a on povedal "Prihodíme na 180!", to už som pozeral, že fakt?
No ale nedbal som a keď ho prvá 180ka zapučila jak švába pod parným valcom, nechal som ho chvíľku vycukať, potom som ho vytiahol hore a ten magor zarval "Ešte jednu!" a to už som fakt krútil očami a nechal ho zas malinko vytrápiť. A už som ho tam asi nechal fakt dosť dlho, lebo skončil a bez slova odišiel na legpress
Tak som nejak horko ťažko dodrepoval tú svoju tragédiu (ok, predpísané boli trojky, čiže som dal v pohode nad plán, ale...) a šiel na legpress, s ktorým som dal do komba nejaké ľahké drepy s občasnou stopkou dole, aby som vytrestal nohy za to, že sú tvrdé ako čokoláda na slniečku.
Zakopávanie už len čerešnička na torte. Kŕče v hamoch boli príjemným bonusom
Veľkú radosť mi urobil bench. Žiadne odrážanie, žiadne dvíhanie prdele, pekné touch&go, 12 opakovaní. To som jakživ nedal, takže aspoň niečo sa zlepšuje Ale postupne som tuhol a opakovaní ubudlo

Nejaké chlapča bezradné si ma chcelo natáčať pri drepoch, ako som tam reval a kričal, až padali proteíny z pultu recepcie, ale všimol som si ho v zrkadle a tak pokorne zložil telefón Asi pre tie vypleštené oči, žily na spánku a pohľadu besného tigra, ktoré obvykle pod ťažkou činkou mávam.

Celkovo... čo som si všimol... okolo mňa bolo nejak veľa ľudí, keď som drepoval

Jo, na lýtka som sa vysral, furt sú rovnako malé, či cvičím alebo nie Nabuko dnes makal parádne, nebál sa do toho vletieť a prekonal ďalší osobák, takže super.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný dřepy a ještě lepší bench
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

Ďakujem, s drepmi ale nie som veľmi spokojný.

Poprosil by som niekoho, kto sa v tom vyzná, doporučili by ste mi nejaké bandáže (navliekacie) neoprénové na kolená? Pozeral som SBD aj Titany, ale jednak cena, jednak hrúbka až 7mm ma odrádzajú. Chcel by som minimalizovať pruženie dole, aby som si tie drepy neuľahčoval, beztak nejdem až také váhy.
Zachytil som nejakú crossfitovú radu Rehbandu, majú 3 aj 5mm návleky. Oplatia sa?

Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tie 5mm sivomodre su klasicke aj na vzpieranie, mam ich uz asi 2 roky a fakt vydrzia vsetko (len po tej dobe smrdia jak bezdak, aj ked ich perem). Nie je to nejaka brutalna pomoc, skor udrzia kolena v teple a mas ich "stiahnute". Urcite odporucam
Dave1913

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="decarabas"]
spekounP napsal:
Chcel by som minimalizovať pruženie dole, aby som si tie drepy neuľahčoval, beztak nejdem až také váhy.

A na co je chceš? Na minimalizování možnosti zranění?
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Dave1913"]
decarabas napsal:
spekounP napsal:
Chcel by som minimalizovať pruženie dole, aby som si tie drepy neuľahčoval, beztak nejdem až také váhy.

Ano aj. Proste mám teraz také z Intersportu, mäkké a slabé a potreboval by som skôr mať pocit, že mi to fixuje koleno. Zároveň nechcem mať pocit, že si nejakým spôsobom uľahčujem drepy (equipnutí borci odpustia) a tak nechcem rovno narvať 7mm. A áno, uvedomujem si, že sám sebe odporujem

Magumi

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
spekounP napsal:

Ďakujem, s drepmi ale nie som veľmi spokojný.

Poprosil by som niekoho, kto sa v tom vyzná, doporučili by ste mi nejaké bandáže (navliekacie) neoprénové na kolená? Pozeral som SBD aj Titany, ale jednak cena, jednak hrúbka až 7mm ma odrádzajú. Chcel by som minimalizovať pruženie dole, aby som si tie drepy neuľahčoval, beztak nejdem až také váhy.
Zachytil som nejakú crossfitovú radu Rehbandu, majú 3 aj 5mm návleky. Oplatia sa?

Mám taky nějaké modré Rehbandy, teď nevím, jak přesně jsou tlusté, a slouží mi dobře. Mírně stáhnou koleno pro lepší pocit, ale nezvedneš s nima ani o kilo víc. Mně osobně ta komprese nejvíc pomůže v tom, že mi v průběhu pohybu připomíná, kde přesně v prostoru kolena mám, což je fajn pro kontrolu techniky.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="decarabas"]
Dave1913 napsal:
decarabas napsal:
spekounP napsal:

Ano aj. Proste mám teraz také z Intersportu, mäkké a slabé a potreboval by som skôr mať pocit, že mi to fixuje koleno. Zároveň nechcem mať pocit, že si nejakým spôsobom uľahčujem drepy (equipnutí borci odpustia) a tak nechcem rovno narvať 7mm. A áno, uvedomujem si, že sám sebe odporujem

achjo, carabasi carabasi každej normální člověk hledá kde by mohl přidat, ale carabas nechce 7mm návleky aby mu náhodou nepřidali 10kg
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opožděná gratulace 🎊 k výkonům, šampione pětka na 170 je parádní, budu muset k těm ušmudlaným trojkám ⚂ dost přidat a ten benč je suprový, děláš divadlo se stovkou a pak tam napálíš dvanáctku se 110 máš super formu!
MIP

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5mm rehband model 7751 a v pohodě, i když ten starý modrý typ prý vydrží víc (ale podle mě se bude blbě shánět už). Tyhle nový mívají v Česku za 890 (nevím jak v SK) ale na nějakým italským amazonu je seženeš kolem 500 za kus. Chce to trefit správnou velikost, měří se to podle obvodu lýtka. Já jsem s lýtkem byl spíše na horní hranici rozmezí, ale v oblasti kolene a stehna mi jsou až zbytečně volné, nicméně zahřejou parádně a o to mi jde hlavně.
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za rady, nakoniec som šiel do 7751 Core line 5mm, vyjde ma to na nejakých 53eur aj s poštovným a, pozor, nálepkou Crossfit reebok zdarma

Tak som zvedavý, ale hádam pomôžu.

@Vlk: Ušmudlané trojky Až ti Magumi zavelí urobiť 5x12x170, tak to proste urobíš a ešte sa potešíš, že bez opasku, krucinálhimlhergot A tá tvoja viróza ma mrzí, ale aspoň chvíľu nebudem musieť čítať, ako ma valcuješ Dosť, že musím čítať kdejakých Ripperov a Magumiov a Ryvaruov a Maciakov a Pajasov a neviem koho každého ešte

Jo bájdvej, Soraya je prichystaná na to, že okolo Mikuláša, s ňou alebo bez nej, ide sa smer Praha. Takže zatiaľ len veľmi voľne a nezáväzne oznamujem, že nejaká ta Mikulášska Eagle session by nemusela byť márna (alebo prípadne Cizom ponúknutá strongmanská session, pokiaľ ešte ponuka platí. Ale nechám na rozhodnutí väčšiny, ono beztak ide skôr o to vás vidieť).

Dave1913

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná bych se i přidal, ale aby sme se zas tam vlezli :D
Magumi

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jéje, okolo Mikuláše budu největší chcíplotina. :) Ale tu legraci si ujít nenechám.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Olejnas

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarade muj silnej slovenskej nejvtipnejsi..musim ti rict, ze presah tveho treninkoveho denicku je neskutecny. Cele leto chodim do Ronnie na Smichaci a rikam si, ze si koupim bandaze, ktere tam maji uplne bezne, ale rikal sem si, ze pres leto jsou kolena v teple a tedy ze az na zimu. No a je po vyplate, tak panko velkomozny Olejnas jde pustiti chlup a co myslis - meli posledni elka a ty si nekdo zamluvil. Zajimalo by me, ktera hyena odsud to byla!! Ochotny pohledny svalnaty prodavac mi sice slibil, ze mi zamluvi ten posledni par co je kdesi na sklade, ale vidim to blede. Ronnie by ti mel za tuhle podprahovou reklamu normalne platit v glutaminu, nebo tak neco :))

Jinak na srazek nevypada zle ani www.novaarena.cz kdyby vas v Eaglu rusil ujecenej Boris Orava :)
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Kamarade muj silnej slovenskej nejvtipnejsi..musim ti rict, ze presah tveho treninkoveho denicku je neskutecny. Cele leto chodim do Ronnie na Smichaci a rikam si, ze si koupim bandaze, ktere tam maji uplne bezne, ale rikal sem si, ze pres leto jsou kolena v teple a tedy ze az na zimu. No a je po vyplate, tak panko velkomozny Olejnas jde pustiti chlup a co myslis - meli posledni elka a ty si nekdo zamluvil. Zajimalo by me, ktera hyena odsud to byla!! Ochotny pohledny svalnaty prodavac mi sice slibil, ze mi zamluvi ten posledni par co je kdesi na sklade, ale vidim to blede. Ronnie by ti mel za tuhle podprahovou reklamu normalne platit v glutaminu, nebo tak neco :))

Taký mladý a už by chcel bandáže To máš za to, že si ma vydesil tými zápalmi v trieslach. RadŠej príď zamakať v zime do Eaglu a keď budeš dobrý, požičiam ti moje bandáže, hoci na moje kuracie baletné špargle som objednal len Mká.

EDIT: Ujačaného Oravu prevreštím hocikedy, keď sa pokúsim (neúspešne) predrepnúť Vlka

@magumi: Neboj, najslabší nebudeš, veď prídem ja

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: