Hubnutí, trénink 2-3x týdne

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí, trénink 2-3x týdne  Úvodní stránka -> Trénink -> Hubnutí, trénink 2-3x týdne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ascaso

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 7:55 am    Předmět: Hubnutí, trénink 2-3x týdne Odpovědět s citátem

Ahoj, rok zpátky sem začal chodit cvičit. No takový to klasický šmrdlání, v podstatě neznalost, žádný program, ale spíš takový mizerný fullbody.

Od září se chystám do toho jit tak nejak rozumně.
A jak furt něco hledám, mám z těch informací zmatek.
Můžu poprosit o radu jaký jet trenink, počty sérií a opakování?
Chodit můžu nekdy 2x, nekdy 3x týdne. Zařadit kardio po treninku, nebo ve volny dny?

Jinak měřim 183, vážím 83. Mel sem o hodne vic, zhubl sem, ale zbyla mi obruč na pupku a chci se ji zbavit...

Děkuji za tipy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 8:30 am    Předmět: Re: Hubnutí, trénink 2-3x týdne Odpovědět s citátem

Ascaso napsal:
Ahoj, rok zpátky sem začal chodit cvičit. No takový to klasický šmrdlání, v podstatě neznalost, žádný program, ale spíš takový mizerný fullbody.

Od září se chystám do toho jit tak nejak rozumně.
A jak furt něco hledám, mám z těch informací zmatek.
Můžu poprosit o radu jaký jet trenink, počty sérií a opakování?
Chodit můžu nekdy 2x, nekdy 3x týdne. Zařadit kardio po treninku, nebo ve volny dny?

Jinak měřim 183, vážím 83. Mel sem o hodne vic, zhubl sem, ale zbyla mi obruč na pupku a chci se ji zbavit...

Děkuji za tipy

Vezmi si trenéra. To je ta nejdůležitější věc, kterou bys měl udělat. Trenér ti udělá rozpis a zejména tě naučí techniku cviků.
Kardio. Když budeš mít čas. Najdi si nějaké, které tě bude bavit, které budeš dělat s kamarády a pak nebudeš řešit otázku kdy by bylo vhodné. Prostě půjdeš, protože to bude zábava. Je jedno jestli budeš chodit na fotbal či kickbox, prostě choď a nespekuluj.
Zkus si také přečíst něco o jídelníčku. Nevím, jaký máš teď, ale snaž se dodržovat základy rozumné stravy. Tj. málo cukru, málo smaženého, hodně zeleniny, pestrou stravu.

Co se znalostí týče, nepotřebuješ nějaké hluboké. Potřebuješ se držet základů, na kterých se většina lidí shodne. Zbytek nech lidem, co cvičení žerou.
Ascaso

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za reakci. No trenéra jsem měl,v podstatě mi sepsal split, cviky kladky a stroje. A to mě nějak nebavilo...

Jídelníček zvladam, hřeším večerním vinem a sýrem, ale toho se zkusim zbavit :-)
Jenom mám strach ze jsem si zpomalil metabolismus, když jsem pred dvěma rokama hubnul a to ne zrovna správným stylem :- (

Dřív sem rád běhal, chci se ktomu vrátit. Ale nerad bych přišel o tu trochu svalů :-)
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ascaso napsal:
Diky za reakci. No trenéra jsem měl,v podstatě mi sepsal split, cviky kladky a stroje. A to mě nějak nebavilo...

Jídelníček zvladam, hřeším večerním vinem a sýrem, ale toho se zkusim zbavit :-)
Jenom mám strach ze jsem si zpomalil metabolismus, když jsem pred dvěma rokama hubnul a to ne zrovna správným stylem :- (

Dřív sem rád běhal, chci se ktomu vrátit. Ale nerad bych přišel o tu trochu svalů :-)

běháním o svaly moc nepřijdeš, když budeš mít dobře vyřešenou stravu a nebudeš běhat denně nějaký maratony ;) při správný stravě a tréninku určitě i svaly nabereš a shodíš tuk

sýr nevím proč by měl být hřešení a víno v menším množství když je to občas nějak extra nevadí...

trenér stál asi za hovno, když tě hned tahal na kladky a stroje... příště musíš líp vybírat
Mablung

PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2016 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ascaso napsal:

Napiš odkud jsi a možná ti někdo doporučí nějakého trenéra. Bohužel, v tomto ohledu jsou reference hodně užitečné.

Zapomeň na to, že existují katabolické procesy. Tohle musí řešit lidé, co mají sportu skutečně hodně a nebo nevhodnou genetiku. Ne lidé, co mají problém se špeky. Ti to buď používají jako výmluvu, aby se nemuseli hýbat a nebo prostě přečetli příliš mnoho článků a utopili se v informacích.

Člověk musí mít z života potěšení. Občasné víno či sýr bych rozhodně nevynechával (jestliže nemluvíme o lahvi denně)
GabrielaKukuczka

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 2:40 pm    Předmět: Základ je prostý Odpovědět s citátem

Základ je , aby jsi jedl správně tzn. vyváženě a k tomu pravidelně běhát. Jestli nejsi zvyklý cvičit, nedoporučovala bych hned zapojit do cvičneí činky, ale cvičit pouze s vlastním tělem popř. s velmi nízkými váhami. :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: