|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BraVes
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 3:08 pm Předmět: L-Glutamin a další suplementy z 4fitness - DOTAZ |
|
|
Dobrý den.
Mám dotaz na názor ohledně suplementů z obchodu 4fitness, ohledně kvality a čistoty?
Třeba nedávno mi přišel L-glutamin, který jsem neměl od nich prvně, který je po otevření cítit jak popelník, silný zápach po cigaretách, má to tak být ?????
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
db

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 3:50 pm Předmět: |
|
|
To je jako by jsi se ptal... našel jsem tam myší chlupy, má to tak být?????
Ne, nemá.
Na druhou stranu jsem od 4fitness několikrát objednával a vždy v pohodě, bez podezdřelého zápachu atp. Jinak kvalitu, nebo čistotu nemohu moc posoudit. Nicméně také by mě zajímala zkušenost ostatních.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 5:02 pm Předmět: |
|
|
k supplementům ze zmíněného obchodu obvykle nečichám ani si je nevychutnávám při konzumaci, takže nedokážu posoudit, ale něco mám teď u sebe a nějaké zkušenosti taky:
L-Glutamin - jako křída, zcela bez zápachu, chuť mírná, zápach, který popisuješ je zvláštní a překvapil by mě, ale třeba jsem to měl u jiných šarží jiné a už si to nepamatuji
BCAA - neutrální "hořká" vůně, chuť hnusná hořká, nečichám, nechutnám
Creatin - bez chuti a bez zápachu vždy
Carnitin - fuuuj :D prý "lehký rybí odér" - smrdí to teda fest, ve vodě je to lepší, silně navlhavé - to je pravda
další z hlavy nevím, ale vzhledem k tomu, že tenhle výrobce nedochucuje, tak bych u něčeho nového asi nepoznal, jestli je to v pořádku nebo ne ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 7:32 pm Předmět: |
|
|
Beru od nich už řadu let a jsem spokojený. Ten glutamin od nich zrovna doma mám, to 1kg balení a cítit je jen trochu. Rozhodně to není nějaký silný zápach jak píšeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
pilarius
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 8:22 pm Předmět: |
|
|
Nakupuju tam dlouho a až na jednu divnou šarži sójového proteinu si nemůžu stěžovat. Každopádně nic netutlají, komunikují otevřeně. Zkus jim napsat maila.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 8:26 pm Předmět: |
|
|
taky mi nepřijde nějakej výraznej zápach... maličko ten glutamin cítit je, ale určitě ne po cigaretách a člověk musí přičichnout dost z blízka.. možná to máš nějaký vadný, anebo jsi jenom citlivka
za tu cenu chuť ani smrad neřeš a prostě to do sebe kopni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 17, 2016 6:21 pm Předmět: |
|
|
zdar
nakupuju casto
ted i ty ochucene protejny, driv ve velkem sojove a kaseinove
mel jsem i citrulin, arginin je vazne hnus, glutamin jde, BCAA pecka, mraky prichuti
nemam nejmensi duvody ke stiznostem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
BraVes
|
Zaslal: út říjen 18, 2016 11:48 pm Předmět: |
|
|
Díky za reakce, já totiž glutamin zatím neměl od jiného výrobce a nemám s čím porovnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|