Jedinej mindrák tu maj lidi, kteří nedokáží přijmout, že je ten kluk chytřejší jak oni Jo, bohužel pro vás, všichni nebudou držet hubu a krok.
Jak jsi odvodil jeho inteligenci? To co provadi se da delat s IQ 90 i 200.
A co se posilovani a mindraku tyce, vetsina z nas samozrejme zacala posilovat jen abychom meli nejakou vypln mezi hodinou japonstiny a baleni modelek :-)
Jééééžiš dyť si jen hraje na přechytralý vemeno, protože ho prostě baví být zajímavej.
Tady nebyl ani natolik chytrej, aby pochopil, že si z něj Kraus dělá prdel a že ho ztrapnil před celým národem, tak ho nechte žít brouka.
15-letí kluci normálně řeší úplně jiný věci než důvodový zprávy a studování analýz magistrátu.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
O tom, že nám část území ukradli i poláci, to jsem netušil.
Stejně je smutný, že celou školu se učí historie v tak neskutečně pomalým a nudným tempu, aby pak neuvěřitelně zrychlilo a o roku 1900++ se už téměř nic neučí (maximálně pár hodin ke konci roku, jak to je na gympu netuším). Přitom vlastně těch posledních 100 let je těch nejdůležitějších ..
O tom, že nám část území ukradli i poláci, to jsem netušil.
Stejně je smutný, že celou školu se učí historie v tak neskutečně pomalým a nudným tempu, aby pak neuvěřitelně zrychlilo a o roku 1900++ se už téměř nic neučí (maximálně pár hodin ke konci roku, jak to je na gympu netuším). Přitom vlastně těch posledních 100 let je těch nejdůležitějších ..
Oni tenkrát byli Poláci hodně nasraný ještě z doby před 20 lety, kdy je po Velké válce ze Slezska vyhnal legendární Šnejdárek. Neprávem zapomenutá postava naší historie, o něm se v učebnicích taky nic nedočteš.
Ale tohle nemá cenu rozebírat, kdo chce, tak se o historii zajímá a kdo ne, tak např. ani neví rozdíl v příchodu Rudé armády v roce 1945 a v roce 1968.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
„Přejezd americké armády přes naše území považuji za nelegální. Žádné pokřiky či volání protestujících nemůže voják na projíždějící těžké technice slyšet. Proto jsem použil jinou formu protestu a vystrčil na ně pozadí,“ vysvětlil Zapletal. Zdůraznil, že mezi vojáky, zvláště v anglosaských zemích, jde o poměrně rozšířenou formu, jak ukázat někomu pohrdání.
Podpraporčík v záloze tvrdí, že na vlastní oči viděl v misích, co je to válka a jak při ní trpí především civilisté. Armádu USA považuje za agresora, který střety vyvolává a neřeší je. Připustil, že jeho forma protestu může být pro veřejnost poněkud netradiční, na druhé straně se ale prý snažil, aby nikoho z přihlížejících na ulici, kromě vojáků, svým pozadím nepohoršil.
skoda, ze si ten hoch neuvedomuje, ze kdyby tohle udelal pred ctyriceti lety na rusaky, tak sedi okamzite v base na peknou radku let...to, ze si muze dovolit vystrcit takhle prdel, je mimo jine taky zasluha tech na ktere ji vystrkuje
[quote="mysH"]O tom, že nám část území ukradli i poláci, to jsem netušil.
Historie je poslední dobou trochu moje hobby. Říkáš posledních 100 let, ale...
Teď jsem se dozvěděl, že nebýt Marie Terezie, tak ČR je jen dávnou vzpomínkou. Čechy by si rozdělilo Prusko s Bavorskem a Moravu by dostalo Sasko.
Ale že nastupující policisté nemají některé části uniforem, které jsou nutné, např. kaspáče, trička, pořádný boty apod. a tenhle stav trvá už asi dva roky, to nikdo neřeší. Pak kluk nastoupí na oddělení a poníženě oblejzá kolegy a žebrá, kdo má triko navíc. Je mi z toho našeho aparátu čím dál víc na blití. Hlavně, že si dávaj stužky za kraviny. Pár sběratelů se sejde, někde uctí 60. výročí založení nějaký pohraniční roty nebo si dají pochod někam kdovíkam a už je stužka na saku
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru