Bench
60x10
90x5
110x2x3
135x2
135x2
135x2
135x2
135x2
Omylem naloženo o 10kg víc může za to samozřejmě Numero :D :D . Jel jsem dost flat neměl jsem boty s podpatkem takže nic moc most.
Ale síla je
Tah
70x5
120x5
150x3
170x2
170x2
185x2
185x2
Celkem v klidu, síla je. Na technice o chce ještě zamakat.
Mobilita+ Foam roller
26.10
Poslední trénink před soutěží
Bench
60x10
90x5
110x3
120x2
120x2
120x2
Dřep
70x5
120x5
150x3
150x3
160x2
160x2
160x2
Mobilita
Tak a teď už to jen neposrat na soutěži. Váha se drží kolem 90kg takže velká rezerva. V pátek musím víc jíst, trochu to nacukrovat, protože na závodě vetšinou nic nejím tak ať mám něco ve svalech. Jsem hrozný trémař, závody jsou pro mne vetšinou hodně stresující. Nejsem ten typ co se těší. :D Závody jsou celkem obsazené 67 lidí je celkem dost na oblast. Mám 12 lidí v kategorii. Uvidíme všichni vypadají „ hratelně “. Prý přijede dopingovka tak jsem zvědavý jestli budou všechny výkony bez wady :D
tak hodně štěstí na soutěži a nějaké ty národní rekordy
z té "hratelné" soupisky bude určitě zajímavý soupeř Víťa Okrouhlý, kterého jsem teď v sobotu viděl v Lukově jenže tam navážil 97 kg, takže bude muset během týdne něco vypotit z Open kategorie bude zajímavé, co předvede Boris Orava, ostatní neznám.
Jo Víťa je neskutečný borec! Zaleží co sním udělá watercut a dva závody blízko po sobě
Už jsme proti sobě závodily ve Zbyšově tam mě krástně udělal právě na tahu, ikdyž nevím jestli to jde tak brát on šel eq a já raw
Hodně štěstí, málo trémy, žádný zranění :)
jinak jsem z Jedovnic, mám to k vám kousek. Pokud by byla možnost nějakého společného tréninku, rád bych dorazil ;)
Jižní Morava RAW 2016
Tak vyvrcholení 15 týdnů tréninku. Na úvod říkám jsem spokojený. Ne vše vyšlo podle plánu, ale tak to chodí.
Začnu cestou na závodiště. Do Slavkova to šlo jak po másle. Pak to začalo 1. vesnice zatočte vlevo 2.vesnice zatočte v pravo asi o 20 vesnic dal zatočte vlevo a hle Vranovice. Čekal jsem po roce nějakou změnu. Nezměnilo se vůbec nic jen byla větší zima. V hale, venku to šlo. Závody byli jak jinak celý den. Takže se celkem blbě držela nějaká motivace a klasicky jsem chtěl jet po dřepu domů :-D.
Upřímně řečeno mě zklamalo chování některých závodníků a ještě víc chování některých představitelů ČSST.
Naváženo 90.2 kg
Dřep
V rozcvičovně do 205
První 220 ✅
Druhý 230 NR ✅
Třetí 240 NR ✅ 2:1 nevím za co jsem dostal jedno červené
Po dřepu jsme měl brutálně rozbité lokty, osa byla měkká a pružila jak blázen
Bench press
Při rozcvičení do 140
Zaklad 147,5 ✅ křeč do zad po pokusu jsem se svalil na zem a myslel, že končím. Naštěstí se to vzpamatovalo. Ovšem ovlivnilo to další pokusy.
Druhý 156 NR ❌ křeč, odlepeneno od hrudníku a už to málem bylo, ale se zády v křeči asi nic jiného vymyslet nešlo
Třetí 160 ❌hop nebo trop, stejný problém.
Mrtvý tah
Na tah jsme šli kolem 18:00 a já měl náladu jít tak spát a ne ještě něco dělat
V rozcvičovně do 200
Zaklad 215 ✅
Druhý 225 ✅
Třetí 232.5 ✅ celkem rychle, dobrý příslib do budoucna
Total 620
3. místo v kategorii a třetí absolutně mezi juniory
Po mrtvole za mnou přišel pan ve svetru (bez jelena) ať se dostavím na dopingovou kontrolu. Tak jsem se napil vzal občanku a vyrazil. Shrnu to asi takhle není to nejpříjemnější a rozhodně to patří mezi top nejhorší věci co jsem zažil. Ake výkon by měl být bez WADY a to je hlavní
Jinak bych chtěl moc poděkovat, za trénink Vladimíru Popovi aka Raptorovi. Klukům z oddílu Powerlfiting Brno za pomoc na zavodech . Společnosti SmartLabs, na zavodech jsem jedl jen jejich skvělé tyčinky. Rodině, přátelům a všem kdo mi fandí a podporují moji maličkost
Děkuji
taky gratulace, koukám, že všechno vyšlo parádně - výkony, umístění, nároďáky ve dřepu... až na tu křeč na benči, ale jak píšeš Pajas... když jsem viděl tu přípravu na mostování :D tak hodně štěstí na republice!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru