Zaslal: po říjen 24, 2016 7:40 am Předmět: Bolest zad po legpressu
Muzete mi pls nekdo poradit? Jezdim legpress uz delsi dobu a podle vseho, co ctu tady, tak bych mel jet spravnou techniku , a presto me po nem zacne bolet spodni cast zad. Nedelam legpress poprve,takze nejaky prepaleni na poprve nehrozi a zadek z podlozky taky neodlepim) Mel jste nekdo stejnej problem/ nevite co s tim? (jeste uvazuju nad berednim pasem,na tom LP jezdim dcl dost kg, tak jestli by to neulehcilo ten tlak...) Diky moc
Mě trápily spodní záda z legpressu taky solidně a na vině byla (i když jsem si myslela, že ne) opravdu špatná technika. Zadek jsem sice měla přilepený, ale byla jsem prohnutá v bedrech. Na LP bys měl být tak trochu jakoby sbalený do klubíčka - aspoň mě to zafungovalo a bolest zmizela.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
možná u toho nějak ohybáš spodní část zad... to jediný mě napadá... zkus se soustředit na to abys ty záda měl rovný a pak by tam problém být neměl
to bude ono, ono ty spodní svislý vzpřimovače páteře bývají největší problém a překážka u cviků na nohy/záda. Stejně tak pro mrtvolu. Je lepší se na ten legpress teď vysrat, já si taky dal pauzu od mrtvol, protože prostě nemám spodek zad kvalitně rozhejbanej, takže se na to vykašli a najdi si cviky na protažení vzpřimovačů a cvič
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru