Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, názory.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, názory.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, názory.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BraVes

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2016 2:49 pm    Předmět: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, názory. Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na názory a hlavně zkušenosti s nakopávačem obsahujícím DMAA. Osobně nakopávače nepoužívám, ani si je nechci koupit, ale zaujalo mě to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2016 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u mna osobne DMAA moc nerobilo.
Skusal som aj mezo a jack3d a o moc rozdiel medzi legal doplnkami som necitil.
Za to pravy efedrin, to je uplne iny pribeh ;)
Frybis

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 9:48 am    Předmět: Re: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, náz Odpovědět s citátem

BraVes napsal:
Osobně nakopávače nepoužívám,

Proč ne? Druhořadě jde taky o to, že snižují dost tlak, kterej je během tvrdýho cvičení opravdu vysoko, za mě super věc
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo prave ECA, to je iny level
Reality

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V důsledku používání DMAA zemřelo několik lidí, takže to má důvod, proč je zakázaný.
Efedrin to stejné, hodně negativní vliv na tlak a srdce, velmi snadno vznikající závislost.
Za nic z toho lepší výkony při tréninku nestojí, obzvlášť v současnosti, kdy se i z legálních a bezpečných látek dají udělat fungující suplementy.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen bych jeste uvedl veci na pravou miru s tim, ze nikdo nezemrel pri cviceni, ale na klasickych tanecnich party, kde byla pricina umrti dehydratace, otok mozku a zastava srdce po predavkovani se DMAA (na party se pouzivaji nejcasteji ve forme lizatek, nebo cukratek) v kombinaci s alkoholem.
Reality

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To nesouhlasím, četl jsem minimálně třeba o dvou vojácích, kteří dostali infarkt během jejich výcviku a bylo to dáno do přímé souvislosti s DMAA (některé zdroje psaly, že to bylo jednoznačně vinou DMAA, vojenské úřady pak řekly takový pěkný politický názor, že "DMAA to nezpůsobilo, ale stahujeme ho ze všech základen, kde se používal":). Rodiny těch vojáků pak žalovaly výrobce (GNC a USPLabs, výrobce Jack3d, OxyElite Pro, ..), nevím jak dopadl druhý soud, ale ti jedni se nakonec domluvili s výrobcem na mimosoudním vyrovnání.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, jeden z mnoha zdroju toho co pisi: http://www.newshub.co.nz/nznews/dmaa-latest-party-pill-substance-to-get-ban-2012030815 jeste lepsi zdroj je pak: https://www.schmidtlaw.com/dmaa-party-pill-lawsuit/ kde se mimojine mluvi i o tom co pises, ale trosku v jinem kontextu: https://www.schmidtlaw.com/dmaa-lawyer/ nakonec pak wikipedia hezky shrnuje https://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine
BraVes

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 1:55 pm    Předmět: Re: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, náz Odpovědět s citátem

Frybis napsal:
BraVes napsal:
Osobně nakopávače nepoužívám,

Proč ne? Druhořadě jde taky o to, že snižují dost tlak, kterej je během tvrdýho cvičení opravdu vysoko, za mě super věc

No právě, že mě trápí vysoký tlak a proto se vyhýbám hlavně kofeinu a jiným stimulantům. Rád si ale nechám poradit, hlavně ať to není nastřelené kofeinem.
hosmel

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Mesomorphu právě kofein neni, ale za to v Assalutu ho je až moc a v kombinaci s něčím (?). Se z něj nedá akorát tak usnout.
Frybis

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2016 5:33 pm    Předmět: Re: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, náz Odpovědět s citátem

BraVes napsal:

No právě, že mě trápí vysoký tlak a proto se vyhýbám hlavně kofeinu a jiným stimulantům. Rád si ale nechám poradit, hlavně ať to není nastřelené kofeinem.

Nakopávač bez kofeinu jsem snad ještě neviděl, ale nebál bych se těch klasických 200mg ani zdaleka, což ve většině nakopávačů je. Naopak na těžkej trénink bych nakopávač opravdu koupil, kombinace l-citrulinu a AAKG (nebo l-argininu) a beta-alaninu ti prostě ten tlak sníží, a těch 200mg kofeinu v tom podle mě nehraje roli.

Byl jsem u výkonostních testů na sportovce na MUNI, sám se účastnil a sledoval i kamoše, a při kardiu se mi zvyšoval tlak, a ještě víc u těžkýho posilovacího tréninku, stejně tak klukům co mají tlak normálně OK. Takže pokud ty v klidovým stavu máš vyšší tlak, fakt nějakej nakopávač kup. Já to poznám sám, během a především po tréninku cítíš příjemnej chlad, což je uvolnění tlaku, naproti tomu když třeba sedíš u komplu doma nebo čumíš na film a je ti teplo, zatímco ostatním v té místnosti ne, tak takovej člověk klidně může mít vyšší tlak. Tohle uvádím samozřejmě jen pro nějakou představu..

Nakopávač ti tlak jediné sníží, takže to ber tak..
Erik95

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2017 2:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ako bolo povedané vyššie klasické "nakopávače" veľký zázrak nebudú , ECA či čistý efedrín sú neporovnateľné veci. Ale keď už by som mal vybrať niečo z toho čo dostaneš v obchode tak čístý kofeín, čistý synefrín , možno Beta alanine čístý, Maybe Citrulline a daj si to dohromady a budeš mať vzásade porovnateľný účinok ako bežné "nakopávače" za oveľa nižšiu cenu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, názory.
Rychle na stránku:

Přejdi na: