|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BraVes
|
Zaslal: so říjen 29, 2016 2:49 pm Předmět: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, názory. |
|
|
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na názory a hlavně zkušenosti s nakopávačem obsahujícím DMAA. Osobně nakopávače nepoužívám, ani si je nechci koupit, ale zaujalo mě to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Berserk_Grom

|
Zaslal: so říjen 29, 2016 4:01 pm Předmět: |
|
|
u mna osobne DMAA moc nerobilo.
Skusal som aj mezo a jack3d a o moc rozdiel medzi legal doplnkami som necitil.
Za to pravy efedrin, to je uplne iny pribeh ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 9:48 am Předmět: Re: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, náz |
|
|
| BraVes napsal: | | Osobně nakopávače nepoužívám, |
Proč ne? Druhořadě jde taky o to, že snižují dost tlak, kterej je během tvrdýho cvičení opravdu vysoko, za mě super věc
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 10:22 am Předmět: |
|
|
jo prave ECA, to je iny level
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 10:48 am Předmět: |
|
|
V důsledku používání DMAA zemřelo několik lidí, takže to má důvod, proč je zakázaný.
Efedrin to stejné, hodně negativní vliv na tlak a srdce, velmi snadno vznikající závislost.
Za nic z toho lepší výkony při tréninku nestojí, obzvlášť v současnosti, kdy se i z legálních a bezpečných látek dají udělat fungující suplementy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 11:01 am Předmět: |
|
|
Jen bych jeste uvedl veci na pravou miru s tim, ze nikdo nezemrel pri cviceni, ale na klasickych tanecnich party, kde byla pricina umrti dehydratace, otok mozku a zastava srdce po predavkovani se DMAA (na party se pouzivaji nejcasteji ve forme lizatek, nebo cukratek) v kombinaci s alkoholem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 11:13 am Předmět: |
|
|
To nesouhlasím, četl jsem minimálně třeba o dvou vojácích, kteří dostali infarkt během jejich výcviku a bylo to dáno do přímé souvislosti s DMAA (některé zdroje psaly, že to bylo jednoznačně vinou DMAA, vojenské úřady pak řekly takový pěkný politický názor, že "DMAA to nezpůsobilo, ale stahujeme ho ze všech základen, kde se používal":). Rodiny těch vojáků pak žalovaly výrobce (GNC a USPLabs, výrobce Jack3d, OxyElite Pro, ..), nevím jak dopadl druhý soud, ale ti jedni se nakonec domluvili s výrobcem na mimosoudním vyrovnání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 11:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BraVes
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 1:55 pm Předmět: Re: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, náz |
|
|
| Frybis napsal: | | BraVes napsal: | | Osobně nakopávače nepoužívám, |
Proč ne? Druhořadě jde taky o to, že snižují dost tlak, kterej je během tvrdýho cvičení opravdu vysoko, za mě super věc |
No právě, že mě trápí vysoký tlak a proto se vyhýbám hlavně kofeinu a jiným stimulantům. Rád si ale nechám poradit, hlavně ať to není nastřelené kofeinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
hosmel
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 5:27 pm Předmět: |
|
|
V Mesomorphu právě kofein neni, ale za to v Assalutu ho je až moc a v kombinaci s něčím (?). Se z něj nedá akorát tak usnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 5:33 pm Předmět: Re: Zakázané nakopávače v EU, (DMAA) Jack3D a Mesomorph, náz |
|
|
| BraVes napsal: |
No právě, že mě trápí vysoký tlak a proto se vyhýbám hlavně kofeinu a jiným stimulantům. Rád si ale nechám poradit, hlavně ať to není nastřelené kofeinem. |
Nakopávač bez kofeinu jsem snad ještě neviděl, ale nebál bych se těch klasických 200mg ani zdaleka, což ve většině nakopávačů je. Naopak na těžkej trénink bych nakopávač opravdu koupil, kombinace l-citrulinu a AAKG (nebo l-argininu) a beta-alaninu ti prostě ten tlak sníží, a těch 200mg kofeinu v tom podle mě nehraje roli.
Byl jsem u výkonostních testů na sportovce na MUNI, sám se účastnil a sledoval i kamoše, a při kardiu se mi zvyšoval tlak, a ještě víc u těžkýho posilovacího tréninku, stejně tak klukům co mají tlak normálně OK. Takže pokud ty v klidovým stavu máš vyšší tlak, fakt nějakej nakopávač kup. Já to poznám sám, během a především po tréninku cítíš příjemnej chlad, což je uvolnění tlaku, naproti tomu když třeba sedíš u komplu doma nebo čumíš na film a je ti teplo, zatímco ostatním v té místnosti ne, tak takovej člověk klidně může mít vyšší tlak. Tohle uvádím samozřejmě jen pro nějakou představu..
Nakopávač ti tlak jediné sníží, takže to ber tak..
|
|
| nahoru |
|
 |
Erik95

|
Zaslal: út leden 10, 2017 2:07 am Předmět: |
|
|
Tak ako bolo povedané vyššie klasické "nakopávače" veľký zázrak nebudú , ECA či čistý efedrín sú neporovnateľné veci. Ale keď už by som mal vybrať niečo z toho čo dostaneš v obchode tak čístý kofeín, čistý synefrín , možno Beta alanine čístý, Maybe Citrulline a daj si to dohromady a budeš mať vzásade porovnateľný účinok ako bežné "nakopávače" za oveľa nižšiu cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|