Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2016 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
brzo to zlomíš a stovka bude rutina

Toto je pravda. 100ka vytvára v hlave nejakú divnú nezmyselnú hranicu, akonáhle sa cez ňu človek dostane, už to šliape. Odpozorované nielen na mne.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2016 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak. Ta stovka je nejak magicka ale uz som ju raz dal uz bude dobre

a Vlk s timi librami si ma pobavil ... som sa zasmial
Nabuko

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piatok Sermbal

Riadne kardio. Hrali sme traja proti styrom ... a snazili sa nas ubehat ... amateri .. ja sa kludne dokazem ubehat aj sam

Sobota - Turnaj v americkom futbale
Cestovali sme do zvolenu kde sme sa ucastnili spomienkoveho turnaju za zosnuleho Zvolenskeho hraca. Hral sa sedmickovi (siedmi hraci na ihrisku z kazdeho timu) turnaj stylom kazdy s kazdym a nakoniec o vitazovi rozhodli body. Kedze nakoniec dosli len 3 timi zo slubenych 5 tak sa predlzil cas zapasu na 2x25min.
Prvy zapas sme vyhrali 20:10 .. bola aprada vidiet konecne offense sa posuvat aj smerom dopredu .
Druhy zapas sme prehrali 15:6, ale do poslednej minuty sme to drzali na 6:6.
Nakoniec sme skoncili druhy .. bol to paradny turnaj tak dobre som si uz dlho nezahral. Dobra atmosfera a vela zabavi.
Nejake osobne uspechy: asi 8 - 9 tacklov (skladok) a 1 interception (zachytenie superovej nahravky).
Tu je tackle na mna po interception-e:

A tu divne odfoteny jeden moj zaciatok tackla:
Nabuko

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondelok - Maximalny Mrtvy Tah

Na toto som sa tesil najviac zo vsetkeho. Mrtvy tah je proste moj najoblubenejsi

Mrtvy Tah
15x40
2x10x60
3x100
3x120
2x2x140
1x160
1x170
1x180
1x190
1x195 PR
1x200 PR!!!

Zhyby
4x4xNabuko

Benchpress so stopkami
20x20
10x40
6x60
3x80
0x90 - krc do trapezu (Carabas mi ho skusal uvolnit nejakym karate chmatom na krk... a aj to pomohlo trochu)
1x90
2x3x80
10x60

A je to cele za mnou. Mam z poslednych par tyzdnov velku radost. I ked sa obcas nieco nepodarilo myslim, ze celkovo to slo dobre. A konecne vysnivanych 200 na mrtvy tah. Total som tym posunul na 440 - co nie je zas tak okuzlujuce, ale pre mna to znamena ze som opat raz najsilnejsia verzia mojho ja aka zila
Teraz si dam par dni na spametanie a cez vikend nas caka vymyslena sutaz Kazachstanu v corssfite s kricim nazvom NABU2016 O priebehu budete riadne informovany ci chcete alebo nie
Co ma ale dalej caka je kurz vzpierania aby som sa poriadne naucil robit premiestnenia a vsetky tie veci okolo toho. Saskovat s tym viem, ale poriadna technika mi chyba. Tak radsej sa zverim do ruk odbornika skor ako si nieco utrhnem. Moj plan je dva vzpieracske treningy do tyzdna plus jeden silovy fullbody. Ktory este nemam vymysleny tak ak ma niekto nejaku radu ohladne toho rad si ju precitam a necham si poradit.
decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý progres, páčilo sa mi tvoje nasadenie. Ale myslím, že skôr by ti sedel podobný štýl ako mal Magumi s Vlkom - z objemu postupne peakovať do sily. A hlavne je škoda, Že teraz, keď si nabral obrátky, tak pôjdeš mávať 20 kilovou činkou, aby si pochytil techniku

vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

parádní výkon chlape! loni, na Mikuláše, jsi vytrápil 175 kg a teď rovných 200! skvělý progres, jak píše Carabas.

to skoro vypadá, že každý, kdo začne pořádně tahat, tak tam do roka těch 200 pošle
Nabuko

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2016 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dakujem obom Je fajn vidiet ze to niekam smeruje a ze sa to hybe. Ajvy s Magumim ste dobra motivacia co zenie dopredu. Ked clovek vidi coho ste schopny tak proste ide a drie
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2016 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NABU 2016

Kazachstanske majstrovstva v krosfite.

Plus minus pincip opisal Carrabas .. isli dve skupiny do subopja kazdy s kazdym. Losovali sa discipliny, ktore sme predtym vymysleli aby to bola zabava Potom siel druhy s tretim do baraze a vitaz z tohto do finale k prvemu zo skupiny. Mame kamarata co rad vymysla taketo komplikovane kluce .

A bolo tam este jedno pravidlo, ktore zmenilo vsetko ... kazdy cvik bol nejak definovany, ale okrem toho bol dovoleny akykolvek cheating.

Moje 1. Kolo bolo proti kamaratovi co sa snzi trenovat ako stongman a vytiahol som 2 minuty anglicakov.
V tom som mal jasnu vyhodu takze to tak aj dopadlo
mojich 36k jeho 21.

2.kolo
Vytiahol som drep s vyskokom so 40kg. ale bolo mi oznamena, ze toto sa zmenila uz len na vyskoky bez drepu co som vobec nechapal, ale dobre.
Aj pri tych vyskokoch som sa snazil krcit kolena robit to z nejakeho padrepu, ale potom som si vsimol Dominika, ktory sutazil so mnou ze on len tak stoji a odraza sa od spiciek tak som to potom zacal robit na konci aj ja, ale to uz nestacilo . Takz e som prehral 116 ku 128.

3.kolo
Vytiahol som vypady na mieste. Tam uz nebolo velmi co ocheatovat kedze bolo urcene ze sa koleno musi dotknut zeme. Vyhral som to s prehladom 44 ku 32.

V tabulke sme boli s dvoma vitazstvami viaceri, takze sme urcili vitaza podla celkoveho poctu opakovani. O jedno opakovanie ma porazil dominik a vyhral tym padom skupinu ... ja som bol druhy .

A tam sa to zacalo Karma mi vsetko zo zivota vratila a do baraze som siel s Carabassom. Co nebolo uplne zle .. bolo tam par disciplin v ktorych by som mal sancu, ale ja som si vytiahol drepy ... drepy proti Carabassovi ... to je ako behat stovku s Boltom .. skusit to mozem, ale ....

a Tak som to skusil boli to celne drepy so 60kg

Snazil som sa to tam sekat co to slo, ale mojich 43 drepov zdaleko nestacilo a Carabass ma vyradil. Bolo vidiet ze mu to nerobi ziadne tazkosti a cely priebeh si kontroloval.

Tym sa pre mna sutaz skoncila .. v celkovom poradi som myslim skoncil 5. Ale bola to zabava, kazdy makal na hranici svojich moznosti. A Carabass, ktoremu som trochu dost vyrazne skomplikoval priebeh boja o tretie miesto, ked som mu dvakrat zle nalozil nakoniec to sice zvladol, ale myslel som ze tu cinku po mne hodi Fakt sorry za to
decarabas

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2016 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt sorry Nabu za to vyradenie Proste tie Dominikove haluzné pravidlá to skomplikovali

Ak ťa to poteší, čelňáky ma celkom vyžmýkali, keďže to bol event, ktorý som mal hneď pred angličákmi, zatiaľčo Dom si váľal vajcia

Nabuko

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvy trening vzpierania

Rozcvicka a testovanie mobility

Drep s cinkou nad hlavou
3x10xplastova tyc - vraj i to slo tak som si mohol zobrat detsku cinku
2x10x10
2x6x20

Drep so skokom pod cinku
cinka je na chrbte ako pri normalnom drepe, ale do drepu sa skoci dole s tym ze cinka ostava hore vo vystretich rukach a dotlaci sa hore drepom s rukami nad hlavou ... ja viem ze vysvetlujem ako hotentot, ale neviem najst obrazok toho

10xplastova tyc
2x6x10
2x6x20

Trh
10xplastova tyc
2x10x20
6x25
4x30
2x4x40

Celne drepy
2x10x20

Premietnenie
10x20
2x6x40
3x4x50

Zadny drep
10x20
10x50
10x70 - vraj som mal ist len 6
4x90
3x100
2x110
1x120

Riadna makacka ... vahy nie su velke, ale pre telo nove pohyby .. halavne ten trh co som nikdy nerobil. Ramena boli troch v soku z toho pohyby a ze sa dokazu dostat tak daleko dozadu Chvilku potrva kym si vypracujem navyky. Trener vravel ze mi to celkom, ide ze mam dobre pohyby. Atmosfera tam inak bola super .. ked som tak robil trh a vysiel mi tak ze som len tak tak nespadol a potom drep hore som mal dost vytrapeny tak na mna zacali hned traja hulkat : POOOD! ZABER ... Zamkni ramena... a vobec povbudzovali. Tak som si nakoniec hecnuty dodrepol tich 40kg a s pocitom olympijskeho vitaza hodil cinku na zem bolo to fajn na to ze som tam bol prvykrat Vazne ma to celkom bavilo.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2016 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Necakany trening

Benchpress
20x20
10x40
10x50
10x60
8x70
5x6x60

Benchrpess v stroji posediacky
10x40
4x10x60

Stahovanie kladiek v predklone
3x20x20

Dneska som povodne nechcel ist cvict, ale vyslo to inak. Po debate s Carabasom som vytusil, ze mu chyba trochu motivacia a ked som zbadal na oblohe svietit svoje znamenia, tak som si prehodil svoj superspottersky plast, naskocil do spottermobilu a vyrazil hecnut Carabasa.
No ono to mozno nebolo take dramaticke, ale ja si to chcem taktop pamatat
Popri asistencii pri drepoch sa mi nechcelo len tak povalovat tak som si povedal, ze si aspon trosku pumpnem hrudnik. Tak som si tam saskoval s nejakym malymi vahami aby sa tam hnala krv.
Za Carabas si to daval riadne. Uprimne som uz trosku vahal ci to zvladne, ale ten snad proste nema limity ... trojky so 182.5 by som povazal sa celkom dobry vykon aj na mrtvolu .. na drep je to uz pecka. Klobuk dole.
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Streda - vzpieranie

Drepy s cinkou nad hlavou
2x10x20

Skoky pod cinku
2x10x20

Trh
6x20
5x30
5x40
3x4x50

Celne drepy
2x10x20

Premiestnenie s vytlakom nad hlavu
10x20
6x40
2x4x50
4x4x55

Dotahy
6x50
5x60
5x70
4x80
3x90
3x100
3x110
3x120

Uz sa pomalicky ucim tej spravnej koordinacii. Synchronizacia ruk a noh je v tomto sporte dost klucova a narocna .. ale myslim, ze to rychlo chapem a ze mi to celkom ide.
Tie posledne serrie pri trhu boli celkom narocne .. pri prvej som mal pred cinkou privelky respekt a neskakal som pod nu ako trebalo takze som snou logicky padal. Ale potom som sa hecol ostatne serie som dal 3 zo 4 ako pomerne platne pokusy. Premiestnenia idu celkom v pohode, akurat ze skoro skacem pod cinku ze ju mam tahat este vyssie a az potom pod nu vliezt ... ale aj tak bol trening zamerany hlavne na ten vytlak nad hlavu.
Bolo to super i ked cloveka po tom boli cely clovek

Piatok - sermbal

Dneska trening sembalu .. sice este nebol ale viem ze to bude riadne kardio traja na troch... zase sa nabeham ako gazela nahnana gepardom .. potom levmi a nakoniec krovakom ... ale co je to sranda
Nabuko

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2016 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fuulbody

Benchpress

20x20
10x40
8x60
6x70
3x6x80
5x80
4x80

Stahovanie kladiek
4x10x18

Vypady
4x14x40

Leggpress so straaaaasne dlhou negativnou fazou
4x8x190

Pazhyby
4x10xNabuko

Trapezy s velkou cinkou
4x10x100

Zatial mi tento trening nejak nesedel. Je pravda ze od rana som nejaky malatny a nic sa mi nechce a som nejaky bez zivota. Vsetko mi prislo dneska tazke, nic sa mi nechcelo a mam pocit ako keby som sa tam len tak poflakoval. Dufam ze na mna nic nelezie. To by ma velomi nepotesilo. Nabuduce verim ze to pojde s vacsim nasadenim.
Nabuko

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2016 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychly ranny trening

Drep
20x20
10x50
10x70
8x85
6x100
4x112.5
2x127.5
1x132

Benchpress
20x20
10x40
10x50
8x60
6x70
4x80
2x90
0x95

Legpress pomala (velmi pomala) negativka
4x6x200

Stahovanie kladiek so stopkou (hrudnik)
10x20
3x10x25

Veslovanie s kladkou so stopkami
10x40
3x10x50

Ranne trenigy davaju -5 na silu. Clovek by sa chcel rano prehodit na druhy bok, ale potom zisti ze to nejde, lebo uz lezi an Benchi a tam nie je miesto na otocenie. Cez noc nejem lebo spim a rano nemozem lebo by mi bolo zle na treningu. Tak to potom vyzera. Drepy Aj bench sli v pohode az na posledne dve serie v tych som sa uz potrapil a posledna seria bola vazne vytrapena .. na benchi som ju ani nezvladol. Vytrvalost bola, len sila nejak nesla.
Ale na druhu stranu som sa pri tich pumpovackach potom riadne vytrapil. Precitoval som to tak, ze som mal pocit, ze mi stehna exploduju na legpresse. Tak aspon to mi robilo radost
Olejnas

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2016 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen technicka. Jaky ma smysl udelat 60 opakovani, nez zkusis tezkou jednicku? Nemuze byt pes zakopan prave tam?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: