Jak nastavit vlny po 2 měsíčním Low Carb ???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nastavit vlny po 2 měsíčním Low Carb ???  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak nastavit vlny po 2 měsíčním Low Carb ???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chceš udržet svaly, doporučuje se nehubnout víc než 1% bw za týden a při nižším procentu tuku spíš tak 0.5 %. Celkově se v rámci jednoho "cyklu" hubnutí doporučuje nepřekračovat ztrátu do 10% celkové tělesné hmotnosti. Pak by měla následovat přestávka, během které se tělo trochu metabolicky srovná a teprve potom by se mělo pokračovat. Začátek diety jde napálit víc, čím víc se blížíš k cílové hodnotě, tím opatrnější bys měl být, zvlášť, jestli chceš jako muž shodit pod 10 procent. Linkoval jsem svém blogu spoustu videí a podcastů v angličtině, ve kterých se dozvíš všechno, co potřebuješ vědět.

Vlastní zkušenost: Od svého letošního váhového maxima 96 kg někdy na konci června jsem shodil na 84 kg, tělesný tuk bych momentálně tipoval někde kolem 10 procent; nemám přímé porovnání u všech cviků, jelikož jsem oproti sezóně nasadil jiný trénink, abych pracoval na slabinách, ale tam, kde porovnávat můžu, bych ztrátu síly odhadoval něco kolem 5 procent. Je to víc, než bych chtěl, ale není to tak hrozný, abych si kvůli tomu trhal vlasy.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maziarit

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za super info, mě těch 9 kg chybí do 15% BF na který chci směřovat.. taky hodně slyším, že dostat se na 15 je mnohem lehčí než se dostat z 15 na 10, opravdu je v tom až tak drastický rozdíl ?

Bohužel moje angličtina není na tak dobré urovni abych mohl poslouchat podcast, članek přečtu to zase jo..
Magumi

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maziarit napsal:
Dík za super info, mě těch 9 kg chybí do 15% BF na který chci směřovat.. taky hodně slyším, že dostat se na 15 je mnohem lehčí než se dostat z 15 na 10, opravdu je v tom až tak drastický rozdíl ?

Bohužel moje angličtina není na tak dobré urovni abych mohl poslouchat podcast, članek přečtu to zase jo..

Jestli máš pocit, že ti chybí 9 kilo, bude to víc. To je první pravidlo hubnutí - vždycky máš víc tuku, než si myslíš. :) Já to měl taky tak. :)

Mezi 15 a 10 procenty je opravdu velký rozdíl, respektive pro mě rozhodně ano. Z dvaceti na patnáct to jde v podstatě samo, v téhle fázi mi dokonce ještě šla síla nahoru. A s každým dalším procentem je to stále těžší; lidi, co se dokážou bez sypání vysekat na soutěž, musí být tak trochu cvoci.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Maziarit

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Maziarit napsal:

Jestli máš pocit, že ti chybí 9 kilo, bude to víc. To je první pravidlo hubnutí - vždycky máš víc tuku, než si myslíš. :) Já to měl taky tak. :)

Mezi 15 a 10 procenty je opravdu velký rozdíl, respektive pro mě rozhodně ano. Z dvaceti na patnáct to jde v podstatě samo, v téhle fázi mi dokonce ještě šla síla nahoru. A s každým dalším procentem je to stále těžší; lidi, co se dokážou bez sypání vysekat na soutěž, musí být tak trochu cvoci.

Mám 25% BF do 15% mi chybí 8.7kg podle body statu co mi dělali přes kompl v posilce.
Momentalně na stravu nesahám, budu jíst jak předtím, jen přidám trenink a HIIT, stravu planuji upravit až to výdejem nepůjde, co myslíte ??
Sacharidové vlny (Michal Kulštejn) | Ronnie.cz
Michal Kulštejn Sacharidové vlny - Strategie cyklování sacharidů pro účinné odbourávání tuků.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak nastavit vlny po 2 měsíčním Low Carb ??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: