Vzrustajici hmotnost

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzrustajici hmotnost  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Vzrustajici hmotnost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pepis100

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 6:18 pm    Předmět: Vzrustajici hmotnost Odpovědět s citátem

Ahoj,

rád bych se poradil ohledně hmotnosti. Po delší době jsem se rozhodl se sebou něco dělat, díky hmotnosti 118kg, na kteoru už nešlo koukat. Upraveným jídelníčkem (převážně bílkoviny (maso, zelenina, suplementy) a minimum sacharidů (úplná eliminace monosacharidů)) a pravidelným cvičením (anaerobní a aerobní běh) a klasickým posilováním (nízké váhy větší počet opakánování) a mírnou suplementací (BCAA, protein) jsem se dostal na cca nějakých 106kg za 3 měsíce. Z ničeho nic se padající hmotnost zastavila a nyní jde pomalu opět nahoru. Nevíte kde může být zakopaný pes? Proč váha najednou začala stoupat? Podotýkám, že pravidelným převážováním jsem zjistil, že se navíc časem minimalizoval rozdíl hmotnosti mezi ranní a večerním vážením.... mám jaksik pořád stejně. Díky za Váš názor....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 mesiace su dlha doba, daj si 1 den kedy budes jest o 1500 kcal viac aby si nastartoval metabolizmus, potom pokracuj v diete. Vela stastia.
pepis100

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za názor Ano to jsem právě občas udělal.... občas si dám normální jídlo a zajdu rovněž na pivo... všechno právě fungovalo ale jak jsem zmiňoval z ničeho nic útrum....
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokracuj dalej, pripadne pritvrd ak sa uz dlho drzi. pridaj kardio, uber kalorie, pridaj trening navyse.
inak dolezitejsie pre teba by malo byt zrkadlo, niekedy mi vaha stagnovala ale rozdiel v zrkadle bol razny.
pepis100

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2016 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne... díky za radu...

Rychle na stránku:

Přejdi na: