Původní plán byl dát dneska něco lehčího a mrtvoly až zejtra/středa, ale cejtil jsem se dobře, tak jsem je dal dneska
Běh 11min
Deadlift
5x160
3x190
5x5x210 - první 3 sérky relativně oukej, 4. pak hodně těžký, tak jsem dal dlouho pauzu a 5. se dala. Obecně ale žádnej easy shit, Uvidim jestli už příště půjdu do pásku nebo zůstanu ještě no belt. Bojim se ale, že mi po roce pásek bude spíš ubírat než si na něj zase zvyknu.
Deadlift against greenband
4x3x170
2x170
Heavy jako kráva, chtěl jsem po první trojce dávat dvojky, ale vždycky jsem to ještě nějak hecnul, kromě poslední sérky...
Deadlift - trhačky, touch and go
13x170
Mrtvý tahy mi dohromady trvaly přesně hodinu. Byl jsem zralej jít domu, ale pak jsem naštěstí chytnul ještě druhej dech.
Anderson frontsquat
3x6x105
Supr, šlo to líp než minule, ale asi jsem si u toho trochu natáhnul břišní sval, snad to bude dobrý.
Anderson Zerchersquat
3x6x105
Lehounký, vzal jsem si mikinu, tak to ani tak nebolelo
Shyby neutrální úchop
10x
2x20kg
4x3x20kg
10x
Těžký s tou dvackou, dělam to tak, že si hodim jednoručku do batohu a neni to úplně příjemný mít na zádech.
Dneska se mi poprvé tenhle semestr stlalo, že jsem šel za tmy do školy (respektive nemocnice) a za tmy ze školy, nesnášim zimní semestr :/ navíc nás na praktiku drželi o 2 hodiny (!!) dýl než měli a bylo to sice super a zajímavý, ale nestíhal jsem dát ani kafe a byl jsem už pak docela zničenej a skoro jsem i uvažoval nejít dneska cvičit. Jasně, že jsem ale nakonec šel
Běh 11min
Přemístění + výraz
5+5x60
2x 5+5x90 - pushpressy
2x5+5x95 - první sérka 3 opáčka pushpressy a pak už push jerky, nějak dneska nestíhaly nohy
5+5x100 - heavyyyyyy, ale je to tam, gut, myslel jsem, že to missnu, infarktovej stav
Přemístění
3x110
2x110 - 3. miss mega nasranost
3x110 + 1 výraz po poslednim opáčku
0x115 - mega nasranost
1+1x115 (I s výrazem, těžký přemístění)
Nechtěl jsem vůbec jít jedničky, ale čekal jsem na stojan
Low box dosedy
3x150
5x3x170
Zapomněl jsem boty na dřep, ale sedlo to gut
čau tyjo zrovna nedavno sem si řikal jestli si se na to vysral nebo tě srazil autobus nebo tak něco :D že si dycky trenoval na strongmany aj si nevypadal uplně marně a pak si toho nechal kvuli škole že asi?
tak koukam že se davaš dokupy to je fajne :D to sme dva :D
Čau, hele částečně to bylo kvůli škole, že bylo míň času, ale jsou to spíš kecy bohužel hlavní důvod byl, že mě prostě nějak přestalo bavit cvičit a rok jsem nedělal vůbec nic, pak mě nějak přestalo bavit mít tlustejch 88kg a přišlo takový divný období a fitko je nejlepší psychoterapie a pak jsem se zranil, byl jsem nasranej a zase jsem přestal pak jsem zase začal, ale měl jsem teď skoro 4 měsíce prázdnin, kdy jsem zase necvičik a teď cca 2 měsíce zase jedu, jde to celkem rychle nahoru, ale když se vezme jak moc jsem dole, tak se není zase tolik čemu divit snad mi to vydrží a vyklepnu tě ve strongmanech ;).
dřep
5x120
5x150
3x5x170 - docela v poho, přkládam video z druhý sérk:
2x5x175 - to už ztěžklo
20x130 - smrt
Dobré dobré, jsem zvědavej kam až to půjde bez pásku.
incline bench
8x6x85
Na pohodu
Sumo DL
8x160 - nadhmat
4x8x190 - trhačky
Hnus po těch dřepech
Bench
5x90
5x105
5x115
4x4x115
Byla píčovina jít bench po včerejšim rameno maratonu, ale tak nějak jsem nevěděl, co jinýho jít 105 těžký jak svině řikal jsem si, že 115 budou tak trojky, ale nakonec lepší než jsem čekal, příště sto pro 5x5
CG bench
4x8x85
Rozpažky
4x12x20
Extenze s VČ
4x10x40
Kliky na bradlech
15x
3x13
Břuch na bradlech
5x10
Bajc na kladce provazy
4s
Trajc na kladce provazy
4s
Extenze s JR jednoruč
4x10x12,5
Břuch ve visu
4s
Zejtra Deadliiiiiiiiift, mam mega na hovno urvanej mozol, jak si musim v nemocnici furt dezinfikovat ruce, tak je mam total vyschlý, takže bohužel zejtra s trhajdama : ( ještě vůbec nevim kolik reps sets kg půjdu, jestli belt on belt off, nevím nic! :D
Deadlift
5x160
5x200
5x205
5x210
5x215
2x5x220 - 1. no belt (neoprénovej nepočítam) na videu, 2. po více než roce belt on. Pásek mi teda moc nepomohl, ale asi s nim byla lepší technika, pomalu si na něj budu zase zvykat, bylo to víceméně lepší, než jsem čekal, insgesamt spokojenost. Urvanej mozol jsem přelepil flastrama a nemusel jsem teda ani použít trhačky.
Technika byla do 215 supr, ale těch 220 mi bohužel moc nesedlo :/ navíc ty gumy po stranách na muj vkus trochu moc pruží a odskakuje mi to pak do stran a jdu křivě. Neni to moc, ale nasčítá se to...
Deadlift gegen greenbandu
5x3x170
Mnohem lepší než minule.
Deadlift- touch and go, belt, trhačky
15x170kg
Tady mi ten pásek sednul mnohem líp než u 220
Anderson front squat
2x6x110kg
Supr!
Anderson zercher squat
2x6x110
už si trochu zvykam
Shyby - podhmat
5x10
Břicho
6s
Běh 11min
Supr cvičba, uvidíme jak teď dál. Sobota, neděla, pondělí budu muset dát bohužel volno a možná i úterý a středa, ale co, myslím, že mi to možná konec konců i prospěje...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru