Dřepařské boty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dřepařské boty  Úvodní stránka -> Trénink -> Dřepařské boty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spashett

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2016 3:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Adidas powerlift, jsou fakt dobrý na dřepy a pokud nevzpíráš, nenajdeš žádný důvod, proč připlácet za ty dražší vzpěračské. Navíc, se v nich hrozně chodí po fitku.

Nevim o tom, ze by se v nich chodilo spatne. Osobne mam Nike Romaleos 2 a jsou nejvic pohodlny. Taky ty boty nejsou na prochzeni se ale na to aby jsi v nich trenoval ze jo :)

Ja je kupoval po internetu, velikost sedi absolutne presne s jakoukoliv jinou obovi od Nike. Takze pokud mas tenisky Nike US 9, tak Romaleos 2 budes mit US 9. Mimochodem, primo Nike nebo Rogue obchod doporucuje tenhle scaling.

Myslim, ze jakekoliv boty ty udelaji dobry skutek, kor kdyz se jedna jen od drepovani. Ja delam vsechno, jak drepy tak snatch, tak clean@Jerk takze proto romaleos 2 byla jasna volba. Ale kluci u nas v gymu delat vsechny tyhle cviky v Reebok Nano coz jsou v podstate crossfit s plochou podrazkou. haha
Jde spis o osobni prioritu a mobilitu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2017 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovolim si male odlehceni
dneska jsem narazil na tuhle fotku a nemohl jsem si odpustit, abych ji sem nedal
Spashett

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2017 3:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred par dny, Nike vypustil do sveta Nike Romaleos 3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dřepařské boty Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: